Een vingerafdruk sieraad van die ene speciale persoon

Na het overlijden van jouw dierbare gebeurt er heel erg veel, maar van een ding hebben we allemaal last. Dat is het gemis! Je kunt hem of haar niet meer zien, niet meer horen en nooit meer voelen.. Maar hoe zou jij het vinden dat je hem of haar WEL elke dag kunt voelen? Dat je met je eigen vingers kunt strelen over de vinger van jouw dierbare of geliefde? Het kan met een mooi en betaalbaar vingerafdruk sieraad van ons. We horen het dagelijks terug van nabestaanden.

Omdat onze dierbaren een speciaal plekje hebben veroverd in onze harten, willen wij hun vingerafdruk niet even in een eenvoudige fabriekshanger plaatsen. Maar willen we een bijzondere hanger met vingerafdruk hebben. Dit voelt niet goed, omdat deze dierbaren een speciale plek verdienen... Ikzelf ben mijn vrouw verloren in 2016 en was dan ook van mening dat ik een bijzonder aandenken aan haar wilde hebben. Het liefst een mooi sieraad dat ook nog eens betaalbaar zou zijn. En dat zo'n bijzonder sieraad niet duur hoeft te zijn, dat bewijs ik met onze sieradenlijn van 14 karaats goud en 925 sterling zilver. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je een mooi sieraad wilt hebben met de vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld. Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Kies een mooi vingerafdruk sieraad uit onze collectie en ik zal deze met liefde en plezier voor je maken... Omdat ik weet wat het met je zal doen, net als bij mij.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zilveren pink ribbon hanger gepersonaliseerd

Deze zilveren pink ribbon hanger is te personaliseren met naam en datum, maar ook met vingerafdruk.

49,00

visibility

Zilveren hanger met vingerafdruk

Deze Zilveren hanger met vingerafdruk en naam is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

59,00

visibility

Zilveren breekhart met vingerafdruk

Een mooi 925 zilveren breekhart met vingerafdruk.

69,00

visibility

Zilveren hanger hart met vingerafdruk

Zilveren hanger hart met vingerafdruk. Een mooie combinatie die een en al liefde uitstraalt...

79,00

visibility

Zilveren Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Deze zilveren hanger met vingerafdruk van je dierbare is met de hand gemaakt van het fijnste zilver. Deze vingerafdruk is duidelijk...

79,00

visibility

Zilveren Hanger met vingerafdruk Rond

Een mooie zilveren hanger met vingerafdruk rond. De hanger heeft een diameter van 20 mm.

79,00

visibility

Zilveren ronde hanger met vingerafdruk in hart

Een mooie zilveren ronde hanger met vingerafdruk hart. De hanger heeft een diameter van 20 mm.

79,00

visibility

Zilveren kruis met vingerafdruk

Mooi zilveren kruis met vingerafdruk van je dierbare.

79,00

visibility

Zilveren hart hanger met vingerafdruk en naam

Een fraai vormgegeven zilveren hart hanger met vingerafdruk en naam.

79,00

visibility

Zilveren hartje met vingerafdruk

Een zilveren hartje met vingerafdruk in een modern vormgegeven design.

79,00

visibility

Zilveren klavertje vier met vingerafdruk 19x16 mm.

Zilveren klavertje vier met vingerafdruk. 925 Sterling zilver met luxe oog en handgemaakt.

79,00

visibility

Moderne zilveren hanger met vingerafdruk rechthoek

Een mooie moderne zilveren hanger met vingerafdruk rechthoek 18x12 mm

79,00

Laad meer

Met een ketting met vingerafdruk hou je altijd je dierbare dichtbij je. Een betaalbaar vingerafdruk sieraad is dan mooi meegenomen. Een vingerafdruk sieraad met de afdruk van jouw dierbare, voelbaar gelaserd in gouden of zilveren sieraden. Onze fingerprint sieraden worden door onszelf, helemaal met de hand gemaakt en dat heeft een reden... De vraag welk vingerafdruk sieraad het beste is hoef je eigenlijk niet te stellen, want elk sieraad is van de beste kwaliteit, net als de gravure zelf. De vraag is eigenlijk meer: welk sieraad het beste bij je past en dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Kijk hier hoe je zelf in 5 stappen een mooie vingerafdruk kunt maken


Aanleveren Vingerafdruk

De gemakkelijkste manier om een vingerafdruk aan te leveren is de digitale vingerafdruk. De meeste uitvaartondernemingen geven na het overlijden een digitale vingerafdruk. Deze kun je uploaden tijdens je bestelling. Het lukt niet als het een .bmp bestand is. Mocht je zo'n bestand hebben gekregen, dan kun je deze omzetten naar een .jpg. Kun je dit niet zelf? Mail de vingerafdruk dan naar: info@fotograveringen.nl en dan zetten wij deze voor je om.
Wil je al onze gedenksieraden bekijken? Kijk dan hier

Is de persoon in kwestie nog in leven of wil je een mooi sieraad met een vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld? Dan kun je gemakkelijk een vingerafdruk afnemen met spullen die je altijd wel in huis hebt. Hoe je dit het beste kunt doen lees je hier.

 

Torenhoge prijzen zijn normaal, maar niet hier...

Stuk voor stuk worden de sieraden door mij met de hand gemaakt en dat voor een prijs, waar anderen een eenvoudige fabriekshanger voor verkopen. Waarom is de prijs zo laag als we het met de hand maken? Omdat ik van mening ben dat een mooi en bijzonder gedenksieraad voor iedereen betaalbaar moet zijn. Of het om een gouden sieraad met vingerafdruk, of zilveren sieraad met vingerafdruk gaat, zo'n belangrijk sieraad verdient dezelfde aandacht als jouw dierbare verdient. Ik weet hoe het voelt en ik weet ook dat torenhoge prijzen normaal zijn. Niet hier.... Een vingerafdruk sieraad van Damarris is altijd betaalbaar en bijzonder.

Zoals wel vaker het geval is, zie je de prijzen overal verdubbelen als er het woord gedenken of trouwen in voorkomt. Deze magische woorden zorgen voor magisch hoge prijzen bij veel bedrijven. Maar als een moeder zich meldt voor een hanger met de vingerafdruk van haar zoon erin, dan vliegt de prijs toch ook niet omhoog? Daarom maken wij hierin geen verschil. Niet in de prijs en niet in de kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je aankoop, maar ook wij willen er een goed gevoel aan overhouden en zijn daarom ook transparant over onze werkwijze en prijzen.

Steeds meer traditionele uitvaartondernemingen stoppen met hun webwinkels, omdat er online steeds meer wordt aangeboden en omdat er minder voor wordt gevraagd. Dit laatste is vrij logisch, omdat deze ondernemingen bij verschillende bedrijven hun spullen inkopen. Omdat er een groot aanbod is, verkopen ze vaak maar enkele stuks per maand per bedrijf, waardoor ze ook duur inkopen. Hierbij willen ze zelf ook natuurlijk een aardig centje bijverdienen en dan wordt het eindproduct dus duur. Onze collectie is misschien niet zo groot, maar we kunnen hetgeen we maken wel voordelig aanbieden en ook nog eens in de hoogst mogelijke kwalieit. Bovendien zijn onze klanten geen nummertjes, maar mensen en zo gaan we er ook graag mee om.

 

Bijzondere vingerafdruk sieraden

Al onze vingerafdruk sieraden zijn bijzonder natuurlijk, maar een sieraad zul je niet snel ergens anders tegenkomen. De zilveren intiaal hanger met vingerafdruk. De vingerafdruk van je dierbare in zijn of haar voorletter maakt deze hanger heel erg apart. Deze initiaal hanger maken we zelf en kunnen deze desgewenst ook maken in 14K geelgoud of witgoud.

Zo maken wij ook armbanden met een vingerafdruk erin. Niet iedereen houdt van hangertjes, dus hebben we ook iets dat anders is dan normaal. Onze armbanden worden door onszelf gemaakt, waardoor we deze ook mooi passend kunnen maken op elke polsafmeting. De armbanden zijn verkrijgbaar in 20 en 30 mm breed en zijn voorzien van een sterke rvs sluiting. De sluiting is overigens nikkelvrij en door iedereen te dragen. Een armband met vingerafdruk vind je hier.

Onze zilveren en gouden sieraden maken we zelf

Omdat we elke stap zelf doen en zelf kunnen, zijn we van niemand afhankelijk en hoeven we niets uit te besteden. Hierdoor kunnen we de mooiste sieraden van de beste kwaliteit garanderen. Sinds kort dragen deze een eigen merknaam: Damarris. Van een plaatje goud of zilver maken we een prachtig en uniek sieraad. Bekijk hier het filmpje

Onze collectie gaat verder dan alleen de sieraden die je in de webwinkel vindt. Klanten hebben soms iets in gedachten en willen dit dan ook graag gemaakt hebben. Dit kan een hanger zijn in een bepaalde vorm die voor hen belangrijk is of een bepaald teken met daarin een vingerafdruk. Eigenlijk kunnen we dus alles maken en als je iets in je hoofd hebt en niet weet of het mogelijk is... neem dan gewoon even contact op met ons. En nee, we kleden je niet meteen financieel uit omdat het iets is dat gemaakt moet worden, maar zullen altijd een faire prijs berekenen. Ook wij vinden het leuk om eens iets anders te maken. Zo krijgen we regelmatig ook de vraag of we een bepaald sieraad kunnen maken in 18K goud in plaats van 14K. Ook dit is geen probleem voor ons. Heb je de hanger van goud liever wat dikker? Tot 1,20 mm kunnen we zelf snijden, dus dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Bestel vandaag nog een mooi vingerafdruk sieraad voor de laagste prijs.