Met een vingerafdruk sieraad hou je altijd je dierbare dichtbij je. Een betaalbaar vingerafdruk sieraad is dan mooi meegenomen. Een vingerafdruk sieraad met de afdruk van jouw dierbare, voelbaar gelaserd in gouden of zilveren sieraden. Onze fingerprint sieraden worden door onszelf, helemaal met de hand gemaakt en dat heeft een reden... De vraag welk vingerfdruk sieraad het beste is hoef je eigenlijk niet te stellen, want elk sieraad is van de beste kwaliteit, net als de gravure zelf. De vraag is eigenlijk meer: welk sieraad het beste bij je past en dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.Kijk hier hoe je zelf in 5 stappen een mooie vingerafdruk kunt maken

Een vingerafdruk sieraad van die ene speciale persoon

Omdat onze dierbaren een speciaal plekje hebben veroverd in onze harten, willen wij hun vingerafdruk niet even in een eenvoudige fabriekshanger plaatsen. Maar willen we een bijzondere hanger met vingerafdruk hebben. Dit voelt niet goed, omdat deze dierbaren een speciale plek verdienen... Ikzelf ben mijn vrouw verloren en was dan ook van mening dat ik een bijzonder aandenken aan haar wilde hebben. Het liefst een mooi sieraad dat ook nog eens betaalbaar zou zijn. En dat zo'n bijzonder sieraad niet duur hoeft te zijn, dat bewijs ik met onze sieradenlijn van 14 karaats goud en 925 sterling zilver. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je een moois sieraad wilt hebben met de vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld. Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Torenhoge prijzen zijn normaal, maar niet hier...

Stuk voor stuk worden de sieraden door mij met de hand gemaakt en dat voor een prijs, waar anderen een eenvoudige fabriekshanger voor verkopen. Waarom is de prijs zo laag als we het met de hand maken? Omdat ik van mening ben dat een mooi en bijzonder gedenksieraad voor iedereen betaalbaar moet zijn. Of het om een gouden sieraad met vingerafdruk, of zilveren sieraad met vingerafdruk gaat, zo'n belangrijk sieraad verdient dezelfde aandacht als jouw dierbare verdient. Ik weet hoe het voelt en ik weet ook dat torenhoge prijzen normaal zijn. Niet hier.... Een vingerafdruk sieraad van Damarris is altijd betaalbaar en bijzonder.

Zoals wel vaker het geval is, zie je de prijzen overal verdubbelen als er het woord gedenken of trouwen in voorkomt. Deze magische woorden zorgen voor magisch hoge prijzen bij veel bedrijven. Maar als een moeder zich meldt voor een hanger met de vingerafdruk van haar zoon erin, dan vliegt de prijs toch ook niet omhoog? Daarom maken wij hierin geen verschil. Niet in de prijs en niet in de kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je aankoop, maar ook wij willen er een goed gevoel aan overhouden en zijn daarom ook transparant over onze werkwijze en prijzen.

Steeds meer traditionele uitvaartondernemingen stoppen met hun webwinkels, omdat er online steeds meer wordt aangeboden en omdat er minder voor wordt gevraagd. Dit laatste is vrij logisch, omdat deze ondernemingen bij verschillende bedrijven hun spullen inkopen. Omdat er een groot aanbod is, verkopen ze vaak maar enkele stuks per maand per bedrijf, waardoor ze ook duur inkopen. Hierbij willen ze zelf ook natuurlijk een aardig centje bijverdienen en dan wordt het eindproduct dus duur. Onze collectie is misschien niet zo groot, maar we kunnen hetgeen we maken wel voordelig aanbieden en ook nog eens in de hoogst mogelijke kwalieit. Bovendien zijn onze klanten geen nummertjes, maar mensen en zo gaan we er ook graag mee om.

Kies een mooi vingerafdruk sieraad uit onze collectie en ik zal deze met liefde en plezier voor je maken...Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Traan Hanger met Vingerafdruk Goud

Bijzondere Traan hanger met Vingerafdruk, handgemaakt van 14K geelgoud.

339,00

visibility

Gouden hanger hart met vingerafdruk 25x22

Bijzondere gouden hanger hart met vingerafdruk, verdiept gelaserd in een cirkel.

339,00

visibility

witgouden vlinder hanger met vingerafdruk

Witgouden vlinder hanger met vingerafdruk- 14K witgoud palladium

299,00

visibility

Gouden kruis met vingerafdruk

Een mooi gouden kruis met vingerafdruk verdiept gelaserd. 22x15mm

297,00

visibility

Gouden hanger met hart vingerafdruk Samen Een

Gouden hanger met hart vingerafdruk. Het hart is gemaakt van twee vingerafdrukken die samen een worden.

279,00

visibility

Gouden hanger met Vingerafdruk Hart

In deze Gouden hanger met vingerafdruk Hart, draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in dit prachtige sieraad.

259,00

visibility

Gouden Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Met deze Gouden hanger met vingerafdruk heb je altijd je dierbare dichtbij je. Neem de hanger in je hand en voel je dierbare op momenten...

259,00

visibility

Gouden hanger met vingerafdruk Rond 20mm

Deze gouden hanger met vingerafdruk met de vingerafdruk van jou meest dierbare wordt met de hand gemaakt.

259,00

visibility

gouden vlinder hanger met vingerafdruk

Gouden vlinder hanger met vingerafdruk- 14K geelgoud

259,00

visibility

Gouden hartje met vingerafdruk 17x15

Een gouden hartje met vingerafdruk in een modern vormgegeven design.

209,00

visibility

Gouden Bar Hanger met Vingerafdruk

Deze gouden bar hanger met vingerafdruk en eventueel naam, is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

197,00

visibility

Gouden hartje met vingerafdruk 16 mm

Dit gouden hartje met vingerafdruk is ideaal als hanger aan een ketting of als bedel aan een armband.

189,00

Aanleveren Vingerafdruk

De gemakkelijkste manier om een vingerafdruk aan te leveren is de digitale vingerafdruk. De meeste uitvaartondernemingen geven na het overlijden een digitale vingerafdruk. Deze kun je uploaden tijdens je bestelling. Het lukt niet als het een .bmp bestand is. Mocht je zo'n bestand hebben gekregen, dan kun je deze omzetten naar een .jpg. Kun je dit niet zelf? Mail de vingerafdruk dan naar: info@fotograveringen.nl en dan zetten wij deze voor je om.
Wil je al onze gedenksieraden bekijken? Kijk dan hier

Is de persoon in kwestie nog in leven of wil je een mooi sieraad met een vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld? Dan kun je gemakkelijk een vingerafdruk afnemen met spullen die je altijd wel in huis hebt. Hoe je dit het beste kunt doen lees je hier.

Bijzondere vingerafdruk sieraden

Al onze vingerafdruk sieraden zijn bijzonder natuurlijk, maar een sieraad zul je niet snel ergens anders tegenkomen. De zilveren intiaal hanger met vingerafdruk. De vingerafdruk van je dierbare in zijn of haar voorletter maakt deze hanger heel erg apart. Deze initiaal hanger maken we zelf en kunnen deze desgewenst ook maken in 14K geelgoud of witgoud. Bekijk onze initiaal hanger van zilver hier.

Zo maken wij ook armbanden met een vingerafdruk erin. Niet iedereen houdt van hangertjes, dus hebben we ook iets dat anders is dan normaal. Onze armband worden door onszelf gemaakt, waardoor we deze ook mooi passend kunnen maken op elke polsafmeting. De armbanden zijn verkrijgbaar in 20 en 30 mm breed en zijn voorzien van een sterke rvs sluiting. De sluiting is overigens nikkelvrij en door iedereen te dragen. Een armband met vingerafdruk vind je hier.

Onze zilveren en gouden sieraden maken we zelf

Omdat we elke stap zelf doen en zelf kunnen, zijn we van niemand afhankelijk en hoeven we niets uit te besteden. Hierdoor kunnen we de mooiste sieraden van de beste kwaliteit garanderen. Sinds kort worden dragen deze een eigen merknaam: Damarris. Van een plaatje goud of zilver maken we een prachtig en uniek sieraad. Bekijk hier het filmpje

Onze collectie gaat verder dan alleen de sieraden die je in de webwinkel vindt. Klanten hebben soms iets in gedachten en willen dit dan ook graag gemaakt hebben. Dit kan een hanger zijn in een bepaalde vorm die voor hen belangrijk is of een bepaald teken met daarin een vingerafdruk. Eigenlijk kunnen we dus alles maken en als je iets in je hoofd hebt en niet weet of het mogelijk is... neem dan gewoon even contact op met ons. En nee, we kleden je niet meteen financieel uit omdat het iets is dat gemaakt moet worden, maar zullen altijd een faire prijs berekenen. Ook wij vinden het leuk om eens iets anders te maken. Zo krijgen we regelmatig ook de vraag of we een bepaald sieraad kunnen maken in 18K goud in plaats van 14K. Ook dit is geen probleem voor ons. Heb je de hanger van goud liever wat dikker? Tot 1,20 mm kunnen we zelf snijden, dus dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Bestel vandaag nog een mooi vingerafdruk sieraad voor de laagste prijs.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.