Sleutelhanger met foto laten maken 

Een sleutelhanger met foto is waanzinnig populair. Waarom? Omdat we de foto's handmatig bewerken en deze haarfijn met heel veel detail worden gelaserd in onze rvs sleutelhangers. In deze sleutelhanger laseren we een foto die jij belangrijk of bijzonder vindt. Onze foto sleutelhangers zijn geen massaproduct en dat zie je zodra je 'm in handen hebt. Met veel passie en veel expertise zorgen wij voor een echte WOW! Upload een mooie en leuke foto, dan heb je binnen een paar dagen de mooiste sleutelhanger ter wereld... Bovendien ben jij de enige met die sleutelhanger... Een sleutelhanger met foto dubbelzijdig graveren? Geen probleem! Bestel hier je sleutelhanger met foto en snelle levering

* Zeer duidelijk in detail door lasergravure
* Slijtvast door gravure in RVS
* Een speciaal cadeau voor jezelf of voor een ander

 

Let op: Voor het beste resultaat en maximale tevredenheid moeten wij de foto handmatig bewerken en evt. vrijstaand maken. Deze moet worden geschaald, zodat het er goed in komt te staan. Daarom werken we niet met een voorbeelden editor, omdat je dan nooit ook het daadwerkelijke resultaat ziet. Wij leggen de focus altijd op het gezicht of de kop van een huisdier. Mocht je dit anders willen, dan kun je het kenbaar maken in het veld opmerkingen. Met 5.000 bestellingen per jaar hebben we ruime ervaring om elke sleutelhanger perfect af te leveren.

Een geslaagd cadeau!
Een foto sleutelhanger is altijd een goed cadeau. Waarom? Omdat iedereen namelijk sleutels heeft en dus ook een sleutelhanger nodig heeft... En dan liefst geen duffe sleutelhanger die je overal kunt kopen, maar eentje die niemand heeft. Dat is toch veel leuker? Wij garanderen dat dit cadeau voor de volle 100% zal worden gewaardeerd door de ontvanger. De sleutelhangers zijn niet alleen mooi, sterk en stoer, maar als ze zijn voorzien van een foto van iemand of iets wat dierbaar is, dan krijg je ook zeker een WOW te horen!

 

 Een sleutelhanger voor kinderen. Kinderen hebben vaak een sleutelhanger nodig voor de fietssleutel of de huissleutel. Hoe leuk is het dan om de foto van bijvoorbeeld hun huisdier erin te zetten en op de achterkant de naam van je kind? Wat voor kinderen ook erg handig kan zijn is om jouw telefoonnummer er op de achterkant bij te zetten. In geval van nood kan dit nummer altijd gebeld worden en zo zijn er veel voorbeelden te bedenken voor deze sleutelhangers met foto.

Sleutelhanger met vingerafdruk. Niet iedereen die een dierbare heeft verloren wil een foto of vingerafdruk in een hanger. Dan is een sleutelhanger met foto of vingerafdruk een hele mooie oplossing! En dit geldt niet alleen als het om een dierbare uit de mensenwereld gaat. Wat veel mensen bestellen is een sleutelhanger met foto van de hond of van een ander huisdier. Op deze manier heb je jouw dierbare altijd dichtbij je en het zal niet echt opvallen.

Zorg altijd voor een goede foto, zodat het resultaat ook mooi wordt. Een goede foto moet niet overbelicht zijn, maar ook niet donker en wazig. Bedenk altijd: Hoe mooier en duidelijker de foto is, des te mooier het resultaat zal zijn. Lees hier hoe het niet moet.


Foto laseren in sleutelhanger
De sleutelhangers worden niet bedrukt, maar de foto wordt in het metaal gelaserd. De foto zal door ons worden bewerkt voor het beste resultaat, maar we blijven afhankelijk van de door jou gestuurde foto. Laseren geeft een beter resultaat dan graveren en de foto zal ook niet zo slijten als bij het gewone graveren. Bij het normale graveren worden er kleine puntjes geslagen in het metaal en met laseren wordt de foto er als het ware ingesmolten. Hierdoor blijft de gravure lang mooi en goed zichtbaar en dat is volgens ons ook de bedoeling toch?

Verschil in sleutelhangers met foto
Wij bieden drie verschillende sleutelhangers aan: Rvs, rvs met zwarte coating en een sleutelhanger met black inlay. Allereest is het goed om te weten dat de foto die we laseren in alle drie de varianten even mooi zal zijn. Dit komt door de manier waarop we de foto bewerken, voordat deze wordt gelaserd door ons. We proberen bij iedere foto zoveel mogelijk detail te verkrijgen en deze komt dat ook terug in al onze sleutelhangers. Hieronder leggen we de verschillen uit, zodat je gemakkelijker kunt kiezen.

Sleutelhanger met foto rvs zilver, vierkant en hart
Deze sleuelhangers zijn met name heel erg geliefd bij de dames. De sleutelhanger is niet groot qua formaat, maar je voelt 'm zeker wel, want het is gemaakt van massief rvs en is dus best zwaar. Of je nu kiest voor een hartje of vierkant, beiden zijn in hoogglans gepolijst. De foto wordt er in het zilver in gegraveerd, waardoor de foto als het ware gematteerd in de hoogglans achtergrond komt te staan. Dit geeft een mooi, chique en bijzonder resultaat. Het eindresultaat is hetzelfde als onze graveringen in onze ketting hangers.

Sleutelhanger met foto rvs zwart, vierkant en hart
Deze sleutelhangers worden in het vierkante model vooral gebruikt voor heren en het hart voor dames. Het verschil met de sleutelhanger hierboven is de zwarte coating. Door deze coating hebben krasjes en beschadigingen weinig kans. De foto komt er in het zilver in te staan, wat weer een heel apart effect geeft en erg goed zichtbaar is in de sleutelhanger. Het contrast tussen zilver en zwart is groot, vandaar.

Sleutelhanger rvs met black inlay
Dit ronde model wordt besteld voor zowel dames als heren. De sleutelhanger is gemaakt van rvs met aan de voorzijde en metalen plaatje, in de kleur zwart, waarin wij de foto laseren. Het effect is hetzelfde als in de sleutelhanger hierboven. Als je een tekst in de achterkant wilt van de sleutelhanger, dan laseren wij deze in het zilver.

"Onze sleutelhangers met foto van RVS, de zilveren en zwarte modellen zijn oerdegelijk en ontzettend mooi!"

 

Waarom bestellen bij Fotograveringen.nl?

Uiteraard ben je natuurlijk altijd vrij in de keuze waar je een dergelijke sleutelhanger laat maken, maar het liefst bij ons natuurlijk. Dat zou ieder bedrijf zeggen en dat doen wij ook. Maar als je echt wilt weten of het verstandig is om met ons in zee te gaan, kun je ook de revieuws van onze klanten bij elke sleutelhanger bekijken. Sommige bedrijven werken met een foto editor, waarbij je een voorbeeld kunt zien. Dat lijkt handig, maar we hebben dit getest en veel klanten willen liever dat wij het maken naar onze inzichten. Het probleem met dit soort editors is dat je de achtergrond niet weg kunt halen, maar ook kun je soms de foto niet op de goede manier positioneren. Hierdoor lijkt de foto ongeschikt, terwijl wij deze wel kunnen gebruiken. Dus vertouw op ons vakmanschap! Wij zullen altijd het belangrijkste van de foto gebruiken en mocht je toch bepaalde wensen of voorkeuren hebben, geef dit dan aan in het veld opmerkingen.

* Wij leveren een zeer goede kwaliteit aan producten

* De foto's, vingerafdrukken en tekst worden altijd gelaserd

* Gemakkelijk te bestellen en veilige betaalmogelijkheden

* Wij denken graag met je mee

* Wij leveren al binnen enkele dagen

* Scherpste prijs van Nederland en Belgie

* Een sleutelhanger met foto is en blijft uniek!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.