Een ring met vingerafdruk is een uniek en persoonlijk sieraad dat veel mensen dierbaar is. Het is een prachtige manier om een dierbare altijd bij je te dragen, en om een herinnering te bewaren aan een bijzonder persoon. Bij Fotograveringen kun je terecht voor een prachtige ring met vingerafdruk, die met veel zorg en vakmanschap wordt gemaakt.

Ringen van hoogwaardige materialen

Onze ringen met vingerafdruk worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver en goud, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Zo kun je kiezen voor een klassieke ring met een subtiele vingerafdruk of een moderne ring met een opvallend design. Het is zelfs mogelijk om de ring te personaliseren met een gravure van een naam, datum of persoonlijke boodschap.

Ring met een persoonlijke touch

Het proces van het maken van een ring met vingerafdruk is zeer nauwkeurig en vereist veel vakmanschap. We boordelen eerst de vingerafdruk van de vinger van de persoon waarvan de vingerafdruk op de ring moet komen. Vervolgens wordt deze afdruk bewerkt en omgezet in een digitale afbeelding, die gebruikt wordt om de vingerafdruk op de ring te graveren. Het resultaat is een prachtige en unieke ring met een persoonlijke touch.

Wij helpen je waar mogelijk met het kiezen

Bij Fotograveringen begrijpen we dat het kiezen van een gedenksieraad een emotioneel en belangrijk proces is. Daarom streven we naar de beste service en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en met ze mee te denken, zodat we samen tot het perfecte (gedenk)sieraad kunnen komen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke sieraden en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ring met vingerafdruk als gedenksieraad of als cadeau

Onze ringen met vingerafdruk zijn geschikt als gedenksieraad, maar kunnen ook als cadeau worden gegeven. Bijvoorbeeld bij een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk, jubileum of geboorte. Een ring met vingerafdruk is een bijzonder en uniek cadeau, dat de ontvanger altijd zal koesteren.

Naast ringen met vingerafdruk bieden wij ook andere gedenksieraden aan, zoals ashangers, armbanden en kettingen. Deze sieraden kunnen ook gepersonaliseerd worden met een gravure of vingerafdruk. Zo kun je een complete set sieraden samenstellen die allemaal een persoonlijke betekenis hebben.

Als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke ring met vingerafdruk, dan ben je bij Fotograveringen aan het juiste adres. Onze ringen zijn van hoge kwaliteit en worden met veel vakmanschap en zorg gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. Wij helpen je graag verder om het perfecte sieraad te vinden. 

 

Ring met vingerafdruk: hoe werkt het?

Een ring met vingerafdruk is heel eenvoudig te bestellen:

  1. Maak een geschikte vingerafdruk. Vragen over hoe je het beste een vingerafdruk kunt maken? Lees dan onze blog: Vingerafdruk maken. Of upload een vingerafdruk die je al hebt.
  2. Kies de diameter en breedte van de ring die je wenst. Upload daarbij jouw gewenste vingerafdruk en geef aan wat je gelaserd wilt hebben.
  3. Binnen 2-5 werkdagen (goud duurt c.a. 10-12 werkdagen) kun je je ring in huis ontvangen. De ring wordt geleverd in een mooi sieradenzakje. De zilveren of gouden modellen zitten in een mooi sieradendoosje.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons via de chatfunctie op de site, via mail of bel ons gewoon.

 

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Multisizer Ringmaat

Een gemakkelijke manier om je ringmaat te achterhalen

3,99

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk 6 mm rechthoekig model

Fraaie zilveren ring met vingerafdruk 6 mm rechthoekig model.

79,00

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk vlak model

Deze zilveren ring met vingerafdruk in een vlak en strak model is gemaakt van massief sterling zilver.

89,00

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk bol model

Deze zilveren ring met vingerafdruk in een bol model is gemaakt van massief 925 sterling zilver.

99,00

visibility

Zilveren herenring met vingerafdruk vlak model

Deze zilveren herenring met vingerafdruk in een vlak en strak model, gemaakt van massief 925 zilver.

109,00

visibility

Zilveren zegelring met vingerafdruk

Deze massief zilveren zegelring met vingerafdruk is een ring die gezien mag worden.

119,00

visibility

Zilveren zegelring met vingerafdruk strak model

Moderne zilveren zegelring met vingerafdruk strakke vormgeving.

129,00

visibility

Ring van zilver en goud van 5 mm met vingerafdruk

Mooie ring van zilver met goud van 5 mm breed met vingerafdruk of zonder.

139,00

visibility

Ring van zilver met goud van 6 mm met vingerafdruk

Mooie ring van zilver met goud van 6 mm breed met vingerafdruk of zonder.

159,00

visibility

Gouden ring met vingerafdruk bol model

Deze gouden ring met vingerafdruk in een bol model is gemaakt van massief 14k geelgoud.

629,00

visibility

Gouden ring met vingerafdruk Vlak model

Deze gouden ring met vingerafdruk in een vlak en strak model is gemaakt van massief 14K geelgoud.

649,00

visibility

14K Gouden zegelring Ovaal

Deze 14k gouden zegelring ovaal is gemaakt van massief 14k goud. Mooi met een vingerafdruk of Initiaal.

1.399,00

Benieuwd naar al onze vingerafdruk sieraden?

Naast een vingerafdruk ring hebben we ook nog andere, mooie vingerafdruk sieraden. Zo hebben we diverse zilveren en gouden vingerafdruk hangers die door ons met de hand worden gemaakt. Deze maken we in diverse vormen, zoals hart, cirkel, vierkant en rechthoek – alles is mogelijk. Daarnaast hebben we nog verschillende gedenksieraden of producten. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze fotohangers. Bij ons vind je altijd een sieraad dat bij jouw persoonlijke wensen past.

Ieder vingerafdruk sieraad wordt met de hoogst mogelijke zorg, handmatig door ons bewerkt. Hierdoor weet je op voorhand al dat het een mooie en duidelijk afdruk wordt. We zijn zelfs in staat om van een slechte afdruk een mooi sieraad te maken. Als wij van de opgestuurde afdruk echt niets kunnen maken, dan kun je zeker zijn dat niemand in de wereld het voor elkaar krijgt. 

In sommige gevallen is het niet rendabel om de vingerafdruk goed te krijgen, omdat de vingerafdruk erg slecht te zien is of ernstig is beschadigd. En toch proberen we die extra kilometer te gaan, zodat jij als klant iets krijgt, waarvan anderen hebben gezegd dat het niet kan. En dat voor een meer dan betaalbare prijs.

Een klant is bij ons ook geen klant, maar een mens met verdriet. Een persoon die zijn of haar dierbare enorm mist en dolgraag iets bij zich wil dragen van hem of haar. Het is dan ook onze taak om deze eeen stukje troost, geluk en dierbare terug te geven.

Bestel vandaag nog jouw ring met vingerafdruk