Ring met vingerafdruk

Het ideale sieraad om je geliefde of dierbare altijd bij je te dragen. Een ring met vingerafdruk is een van de meest persoonlijke sieraden die je maar kunt dragen. Bovendien is het ook nog eens een uniek vingerafdruk sieraad, omdat elke vingerafdruk weer anders is. Op deze manier heb je jouw geliefde of dierbare altijd dichtbij je. Zijn of haar vingerafdruk altijd aan je eigen hand. Hoe mooi is dat?

Ring met vingerafdruk van edelstaal

Onze edelstalen ring met vingeradruk is verkrijgbaar in verschillende diameters en breedtes. In elke diameter kunnen we de ringen leveren in drie breedtes. Zo is het dus ook gemakkelijk om een set te bestellen voor bijvoorbeeld een man die een breder ring wil en een vrouw die liever een smaller model draagt. Of andersom natuurlijk! De verkrijgbare breedtes zijn: 4 mm, 6 mm en 8 mm.

De ringen zijn vervaardigd uit edelstaal en zijn dus ook te dragen door mensen die een nikkelallergie hebben. De vingerafdruk wordt handmatig door ons bewerkt, zodat deze ook mooi en strak in de ring zal staan.

Vingerafdruk ring met naam of tekst

Wil jij je vingerafdruk ring nog persoonlijker maken, dan kun je naast een vingerafdruk ook een naam plaatsen op de buitenkant van je ring. Zo krijgt je ring nog meer betekenis dan het al heeft. Wil je alleen een vingerafdruk, maar geen naam of tekst, dan hoef je geen naam in te vullen of lettertype te kiezen. Geef wel eerst aan of je alleen een vingerafdruk wilt, vingerafdruk met tekst bij de vingerafdruk of vingerafdruk met tekst aan de binnenkant van de ring. Voor de extra tekst of naam reken wij 7,95 extra. Het laser graveren van de vingerafdruk zit is de basisprijs inbegrepen.

Bekijk hier hoe we de ring laser graveren: 

Ring met vingerafdruk: hoe werkt het?

Een ring met vingerafdruk is heel eenvoudig te bestellen:

  1. Maak een geschikte vingerafdruk. Vragen over hoe je het beste een vingerafdruk kunt maken? Lees dan onze blog: Vingerafdruk maken. Of upload een vingerafdruk die je al hebt.
  2. Kies de diameter en breedte van de ring die je wenst. Upload daarbij jouw gewenste vingerafdruk. en geeft aan wat je gelaserd wilt hebben.
  3. Binnen 2-5 werkdagen kun je je ring in huis ontvangen. De ring wordt geleverd in een mooi sieradenzakje.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons via de chatfunctie op de site, via mail of bel ons gewoon.

 

 Weergave:


Bezig met laden...
18%
visibility

Ring met Vingerafdruk edelstaal

Edelstalen ring met vingerafdruk verdiept gelaserd.

54,95

44,95

Benieuwd naar al onze vingerafdruk sieraden?

Naast een vingerafdruk ring hebben we ook nog andere, mooie vingerafdruk sieraden. Zo hebben we diverse zilveren en gouden vingerafdruk hangers die door ons met de hand worden gemaakt. Deze maken we in diverse vormen, zoals hart, cirkel, vierkant en rechthoek – alles is mogelijk. Daarnaast hebben we nog verschillende gedenksieraden of producten. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze fotohangers. Bij ons vind je altijd een sieraad dat bij jouw persoonlijke wensen past.

Bestel vandaag nog jouw ring met vingerafdruk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.