Ring met vingerafdruk

Het ideale sieraad om je geliefde of dierbare altijd bij je te dragen. Een ring met vingerafdruk is een van de meest persoonlijke sieraden die je maar kunt dragen. Bovendien is het ook nog eens een uniek vingerafdruk sieraad, omdat elke vingerafdruk weer anders is. Op deze manier heb je jouw geliefde of dierbare altijd dichtbij je. Zijn of haar vingerafdruk altijd aan je eigen hand. Hoe mooi is dat? Draag je graag ringen? Dan is een fingerprint ring wel iets voor jou.

Trouwring met vingerafdruk

Een ring met afdruk van de vinger van je partner of van jullie samen is ideaal als trouwring. Hou je van eenvoudig en strak, maar wil je wel iets speciaals met de ringen doen? Dan is jullie vingerafdruk natuurlijk wel heel erg bijzonder. 

Gedenksieraden ring van goud of zilver

Onze ringen met vingerafdruk in goud of zilver zijn allemaal van massief 14K goud of 925 sterling zilver gemaakt. Deze zijn dus niet hol van binnen! Ook deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en diameters. De zilveren ringen zijn ook verkrijgbaar in 14K goud. 

Al onze ringen met vingerafdruk zijn geschikt voor dagelijks gebruik, waarbij de vingerafdruk blijvend zal zijn. De vingerafdruk wordt handmatig door ons bewerkt, zodat deze ook mooi en strak in de ring zal staan. De afdruk wordt diep genoeg gelaserd, waardoor deze er nooit meer uit zal slijten.

Ring graveren met naam of tekst

Wil jij je vingerafdruk ring nog persoonlijker maken, dan kun je naast een vingerafdruk ook een naam plaatsen op de buitenkant van je ring. Zo krijgt je ring nog meer betekenis dan het al heeft. Wil je alleen een vingerafdruk, maar geen naam of tekst, dan hoef je geen naam in te vullen of lettertype te kiezen. Geef wel eerst aan of je alleen een vingerafdruk wilt, vingerafdruk met tekst bij de vingerafdruk of vingerafdruk met tekst aan de binnenkant van de ring. Voor de extra tekst of naam reken wij 7,95 extra. Het laser graveren van de vingerafdruk zit is de basisprijs inbegrepen.
 

Ring met vingerafdruk: hoe werkt het?

Een ring met vingerafdruk is heel eenvoudig te bestellen:

  1. Maak een geschikte vingerafdruk. Vragen over hoe je het beste een vingerafdruk kunt maken? Lees dan onze blog: Vingerafdruk maken. Of upload een vingerafdruk die je al hebt.
  2. Kies de diameter en breedte van de ring die je wenst. Upload daarbij jouw gewenste vingerafdruk en geef aan wat je gelaserd wilt hebben.
  3. Binnen 2-5 werkdagen (goud duurt c.a. 10-12 werkdagen) kun je je ring in huis ontvangen. De ring wordt geleverd in een mooi sieradenzakje. De zilveren of gouden modellen zitten in een mooi sieradendoosje.

Nog vragen? Neem dan contact op met ons via de chatfunctie op de site, via mail of bel ons gewoon.

 

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Multisizer Ringmaat

Een gemakkelijke manier om je ringmaat te achterhalen

3,99

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk 6 mm rechthoekig model

Fraaie zilveren ring met vingerafdruk 6 mm rechthoekig model.

79,00

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk vlak model

Deze zilveren ring met vingerafdruk in een vlak en strak model is gemaakt van massief sterling zilver.

89,00

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk bol model

Deze zilveren ring met vingerafdruk in een bol model is gemaakt van massief 925 sterling zilver.

99,00

visibility

Zilveren herenring met vingerafdruk vlak model

Deze zilveren herenring met vingerafdruk in een vlak en strak model, gemaakt van massief 925 zilver.

109,00

visibility

Zilveren zegelring met vingerafdruk

Deze massief zilveren zegelring met vingerafdruk is een ring die gezien mag worden.

119,00

visibility

Zilveren zegelring met vingerafdruk strak model

Moderne zilveren zegelring met vingerafdruk strakke vormgeving.

129,00

visibility

Ring van zilver en goud van 5 mm met vingerafdruk

Mooie ring van zilver met goud van 5 mm breed met vingerafdruk of zonder.

139,00

visibility

Ring van zilver met goud van 6 mm met vingerafdruk

Mooie ring van zilver met goud van 6 mm breed met vingerafdruk of zonder.

159,00

visibility

Zilveren Design ring met vingerafdruk en zirkonia

Een prachtige zilveren Design ring met vingerafdruk en zirkonia

189,00

visibility

Gouden ring met vingerafdruk Vlak model

Deze gouden ring met vingerafdruk in een vlak en strak model is gemaakt van massief 14K geelgoud.

629,00

visibility

Gouden ring met vingerafdruk bol model

Deze gouden ring met vingerafdruk in een bol model is gemaakt van massief 14k geelgoud.

629,00

Benieuwd naar al onze vingerafdruk sieraden?

Naast een vingerafdruk ring hebben we ook nog andere, mooie vingerafdruk sieraden. Zo hebben we diverse zilveren en gouden vingerafdruk hangers die door ons met de hand worden gemaakt. Deze maken we in diverse vormen, zoals hart, cirkel, vierkant en rechthoek – alles is mogelijk. Daarnaast hebben we nog verschillende gedenksieraden of producten. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze fotohangers. Bij ons vind je altijd een sieraad dat bij jouw persoonlijke wensen past.

Ieder vingerafdruk sieraad wordt met de hoogst mogelijke zorg, handmatig door ons bewerkt. Hierdoor weet je op voorhand al dat het een mooie en duidelijk afdruk wordt. We zijn zelfs in staat om van een slechte afdruk een mooi sieraad te maken. Als wij van de opgestuurde afdruk echt niets kunnen maken, dan kun je zeker zijn dat niemand in de wereld het voor elkaar krijgt. 

In sommige gevallen is het niet rendabel om de vingerafdruk goed te krijgen, omdat de vingerafdruk erg slecht te zien is of ernstig is beschadigd. En toch proberen we die extra kilometer te gaan, zodat jij als klant iets krijgt, waarvan anderen hebben gezegd dat het niet kan. En dat voor een meer dan betaalbare prijs.

Een klant is bij ons ook geen klant, maar een mens met verdriet. Een persoon die zijn of haar dierbare enorm mist en dolgraag iets bij zich wil dragen van hem of haar. Het is dan ook onze taak om deze eeen stukje troost, geluk en dierbare terug te geven.

Bestel vandaag nog jouw ring met vingerafdruk