Onze gouden hanger met foto is een sieraad die niets anders dan lof krijgt. Van onze klanten, collega's en concurrentie horen we steeds maar hoe mooi het gelaserd is en dat onze gouden fotohanger echt uniek is wat dat betreft. Een foto wordt er ook bijzonder mooi en gedetailleerd in gezet door ons. Als je online rondkijkt en zoekt op gouden hanger foto, dan zie je overal dat de foto zwart in het goud wordt gelaserd. Dit is lelijk en bovendien gemaakt met weinig detail in de foto. Zover wij kunnen zien, zijn we een van de weinigen op de hele wereld die het op deze manier kunnen maken... Alleen al hierdoor zijn we heel erg uniek, dus is ook jouw hanger erg uniek!
Wij geven dan ook Levenslang Garantie op slijtage van de foto of vingerafdruk!
 

"Een gouden hanger met foto of vingerafdruk bestel je niet voor de lol, maar met een reden. Ik weet als geen ander wat zo'n sieraad kan doen voor nabestaanden"


Een gouden fotohanger van 14k geelgoud met jouw meest dierbare foto erin is mooi, persoonlijk en uniek. Het is een sieraad dat zowel door mannen als door vrouwen vaak wordt gedragen aan een gouden ketting. Let op: De foto wordt door ons beoordeeld, handmatig bewerkt en bijgesneden voor het beste resultaat. Er gaat hier geen gouden hanger de deur uit als we zelf niet tevreden zouden zijn met het resultaat. Mocht de foto niet voldoen, nemen we altijd contact op!

Elke gouden hanger met foto heeft een eigen verhaal

Het dragen van een gouden fotohanger heeft vaak een persoonlijke reden. Eigenlijk zijn er twee hoofdredenen die de doorslag geven om een dergelijke hanger van goud te laten maken. De eerste reden is vaak het missen van een dierbare die is overleden. Voor velen van ons is het een prettig gevoel om de overledene elke dag bij ons te dragen, omdat we deze missen, maar ook uit respect. De tweede reden is dat je juist enorm veel van iemand houdt. In de meeste gevallen gaat het om een foto van een kind of partner. Zo'n gouden fotohanger is dan ook een geweldig mooie manier om dit te laten zien. Jouw gouden hanger met foto wordt door ons met de hand gemaakt, dus elke hanger is echt uniek. Net als dat jouw verhaal ook uniek is... Waarom wil jij zo'n hanger laten maken?

Let op: Als enige in Nederland bieden we, tegen meerprijs, alle modellen ook aan in witgoud palladium!

Waarom bij ons bestellen?

* Laagste prijs van Nederland
* Beste graveerkwaliteit binnen de branche
* Levenslang garantie op vervaging van foto of vingerafdruk
* Levertijd binnen enkele dagen i.p.v. enkele weken
* 100% klant tevredenheid
* Handgemaakt en eigen productieWeergave:


Bezig met laden...
visibility

Gouden naam bar hanger 28mm

Gouden naam bar hanger verticaal van 14k geelgoud. Wij laseren jouw naam gratis en diep in het goud.

169,00

visibility

Gouden hartje met vingerafdruk 16 mm

Dit gouden hartje met vingerafdruk is ideaal als hanger aan een ketting of als bedel aan een armband.

189,00

visibility

Gouden Hanger met Vingerafdruk

Deze gouden hanger met vingerafdruk en eventueel naam, is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

197,00

5%
visibility

Gouden Fotohanger Rond 16mm

Gouden Fotohanger Rond met foto van 16 mm. Elke dag jouw dierbare dichtbij je.

209,00

199,00

8%
visibility

Gouden Fotohanger Rond 18mm

Gouden Fotohanger Rond met foto van 18 mm. Elke dag jouw dierbare dichtbij je.

239,00

219,00

visibility

Rechthoekige gouden kettinghanger met foto

Bestel nu jouw Rechthoekige Gouden kettinghanger met foto. Een strak design met afgevlakte hoeken. 14 karaat

229,00

visibility

gouden vlinder hanger met vingerafdruk

Gouden vlinder hanger met vingerafdruk- 14K geelgoud

237,00

visibility

Gouden hanger met Vingerafdruk Hart

In deze Gouden hanger met vingerafdruk Hart, draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in dit prachtige sieraad.

239,00

visibility

Gouden ketting hanger met foto rechthoek Medium

Gouden ketting hanger met rechthoek 21x17,5mm- Altijd je dierbare dichtbij je...

249,00

visibility

Gouden hanger met vingerafdruk Rond 20mm

Deze gouden hanger met vingerafdruk met de vingerafdruk van jou meest dierbare wordt met de hand gemaakt.

249,00

visibility

Gouden Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Met deze Gouden hanger met vingerafdruk heb je altijd je dierbare dichtbij je. Neem de hanger in je hand en voel je dierbare op momenten...

259,00

visibility

Gouden hanger met hart vingerafdruk Samen Een

Gouden hanger met hart vingerafdruk. Het hart is gemaakt van twee vingerafdrukken die samen een worden.

269,00

Keuze gouden fotohanger

Wil jij een mooie gouden fotohanger, die mooi blijft en waarvan de foto goed zichtbaar is? Let er dan op dat de foto er goed in wordt gelaserd, want er zit veel verschil tussen de een en de andere aanbieder. Door de manier waarop wij de foto laseren, zal de foto er duidelijk en gedetailleerd in komen te staan. Dit betekent dat de foto er in goudtinten in komt te staan en je elke detail terug zult zien. Als je op google gaat zoeken zul je meestal gouden hangers tegenkomen waar de foto er zwart is ingelaserd. Wij mogen zeggen dat we bij de wereldtop zitten als het gaat om het laseren van een foto in goud. Wereldwijd is er misschien een klein handje vol van bedrijven die het ook zo mooi maken. In bijna alle gevallen zijn deze foto's minder gedetailleerd en zeg nou zelf: Jij wilt toch ook een mooie gouden hanger met foto?

Vakmanschap

Onze gouden ketting hangers met foto maken we helemaal zelf. We snijden met onze laser de hanger uit een gouden plaat. Daarna wordt het mooi opgeschuurd en netjes gepolijst. Hierdoor krijgt de hanger een hoogglans afwerking en hier laseren wij de foto haarfijn, met veel detail in. Onze manier van laseren hebben we zelf ontwikkeld en zover wij kunnen zien zijn er wereldwijd slechts een paar bedrijven, die dit ook op deze manier kunnen. Met andere woorden: Een mooier en duidelijkere gravure zul je nergens anders krijgen. Bovendien steken wij extra veel tijd en aandacht in de aangeleverde foto. Deze moet optimaal worden bewerkt om zo'n mooi resultaat te krijgen. Het is dus niet alleen een kwestie van een foto laseren. Met iedere hanger die wij hier maken vind je ons vakmanschap ook weer terug. Eeen gouden ketting met foto houden wij op deze manier ook betaalbaar.

Prijzen gouden fotohangers

Er zit in de prijzen tussen diverse aanbieders een groot verschil. Goud heeft overal ter wereld dezelfde prijs. Dus de verkopende partij bepaalt zelf wat hij voor zo'n hanger wil vragen. Een tweede reden is het maken van de gouden fotohanger. De meeste webwinkels en juweliers zijn afhankelijk van een bedrijf die de foto's in het goud lasert. De hanger wordt dan daar ingekocht of een juwelier stuurt de hanger er naartoe om te laten laseren. Het laseren kost geld en ook de verzendkosten heen en weer moeten worden betaald, dus ook dit betaalt de koper aan het einde van de rit. Verschillende juweliers sturen ons een hanger op met het verzoek hierin een foto te laseren. De juwelier rekent hiervoor forse kosten door aan de klant die kunnen oplopen tot 150 euro, bovenop de prijs van de gouden hanger natuurlijk.

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt lees je hier.

Wij bewerken en laseren de foto zelf en in veel gevallen maken we de gouden fotohangers ook helemaal met de hand. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en dus betaal je als koper het laagst mogelijke bedrag bij ons. Op deze manier wordt een gouden fotohanger bereikbaar voor een grote groep mensen die dit graag wil dragen.

Kies hier een gouden fotohanger die je mooi vindt en wij maken er het allermooiste sieraad van die je ooit hebt gezien. Wil je een hanger die we niet aanbieden? Dan maken we deze toch zoals jij 'm wilt! Wij kunnen namelijk elke vorm en elk formaat maken tot een dikte van 1 mm. Neem hierover contact met ons op via info@fotograveringen.nl en dan maken wij een passende aanbieding.

Bestel vandaag nog jouw gouden hanger met foto via onze webwinkel.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.