Gedenksieraden kopen die je rust geven?

Het gemis van een dierbare is onbeschrijflijk. De pijn, het verdriet, de onmacht en soms het niet fatsoenlijk afscheid hebben kunnen nemen. Een ieder die een dierbare is kwijtgeraakt zal zich hierin herkennen en vaak aan deze persoon terugdenken. Een mooi gedenksieraad kan de grootste pijn niet wegnemen, maar het zal zeker rust en troost brengen. Bovendien heb je iets heel persoonlijks bij je van je dierbare. Dit kan een foto zijn, maar ook een vingerafdruk of handgeschreven naam of tekst. Wij hebben in de afgelopen jaren al heel erg veel bedankjes gekregen van mensen, die nooit hebben kunnen denken dat onze gedenksieraden zo veel hulp kunnen bieden. Deze hulp bieden we graag aan iedereen, dus ook aan jou. En betaalbare gedenksieraden zijn bij iedereen welkom.

"Ik draag je bij me, tot ik je weer zie..."Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Armband met vingerafdruk zwart vintage

Armband met vingerafdruk in vintage zwart design met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility
shopping_cart

Armband met vingerafdruk grijs vintage

Armband met vingerafdruk in vintage grijs design met rvs sluiting met handige drukknop om te openen.

69,00

visibility
shopping_cart

Lederen Armband met vingerafdruk Bruin met ruit motief

Armband met vingerafdruk in bruin leer met ruit motief en rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility
shopping_cart

Lederen armband met vingerafdruk Croco

Armband met vingerafdruk in croco design met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility
shopping_cart

Lederen armband met vingerafdruk Effen bruin

Armband met vingerafdruk in effen bruin met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility
shopping_cart

Zilveren hanger hart met vingerafdruk

Zilveren hanger hart met vingerafdruk. Een mooie combinatie die een en al liefde uitstraalt...

89,00

visibility
shopping_cart

Zilveren armband met hondenpootje en naam

Mooie zilveren armband met hondenpootje en naam. Altijd je trouwe viervoeter bij je.

89,00

visibility
shopping_cart

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk 20cm-6mm

Zilveren plaatarmband Gourmetschakel van 20 cm en 6 mm breed met vingerafdruk of naam.

89,00

visibility
shopping_cart

zilveren ketting hanger met foto rond

Een mooie en stevige zilveren ketting hanger met foto. 925 zilver en verkrijgbaar in twee formaten.

97,00

visibility
shopping_cart

Zilveren fotohanger rechthoek 20x16,5mm

Zilveren fotohanger rechthoek van 20 x 16,5 mm. Handgemaakt en foto verdiept gelaserd.

97,00

visibility
shopping_cart

Zilveren hanger met vingerafdruk

Deze Zilveren hanger met vingerafdruk en naam is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

99,00

visibility
shopping_cart

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk 21cm-6mm

Zilveren plaatarmband Gourmetschakel van 21 cm en 6 mm breed met vingerafdruk of naam.

99,00

Gedenksieraden online kopen

Gedenksieraden online kopen is inmiddels al helemaal normaal. Waar je vroeger uitsluitend terecht kon bij een uitvaartonderneming, zijn er steeds meer bedrijven die gedenksieraden aanbieden. De een blinkt uit in creativiteit, de ander blinkt uit met de prijs. Wij hoeven zeker niet de goedkoopste te zijn, maar we willen wel altijd iets moois en bijzonders maken, voor een goede betaalbare prijs. Het geeft ons elke keer weer een fijn gevoel als we iets moois mogen maken en vervolgens te horen krijgen: Ik had deze kwaliteit nooit verwacht voor die prijs... Dan hebben we het dus goed gedaan.  Voor wat betreft onze eigen sieraden van zilver en goud, kunnen we stellen dat we niet alleen heel scherp geprijsd zijn, maar ook de hoogst mogelijke kwaliteit leveren in de producten die wijzelf voeren.

Betaalbaar gedenksieraad

Wij hebben een hele mooie collectie gedenksieraden, van goedkoop rvs tot 14 karaats goud. Onze zilveren hangers met vingerafdruk of foto en onze gouden gedenksieraden maken we hier helemaal zelf. Ook hebben we inmiddels een pagina met onze eigen handgemaakte vingerafdruk sieraden, deze vind je hier. Dit heeft als voordeel dat het betaalbaar blijft, maar dat je ook weet dat er mensen aan werken i.p.v. machines. Bovendien maakt dit ieder sieraad weer uniek. Zo snijden we de hangers eerst uit, schuren en polijsten ze en daarna laseren we de foto of vingerafdruk in het sieraad. Bij sommige sieraden polijsten we nog eens na, zodat het een extra mooi effect geeft. Als je een hanger met foto of vingerafdruk kiest, bieden we ook nog eens de mogelijkheid om er een bijpassend collier bij te bestellen. Zo is het sieraad meteen compleet.

Aanleveren van een foto of vingerafdruk

Hierover kunnen we niet duidelijk genoeg zijn. Hoe mooier de foto of vingerafdruk is, des te mooier het eindresultaat zal zijn. We zijn inmiddels bovengemiddeld bedreven in het bewerken van foto's en vingerafdrukken, maar heel soms is het aangeleverde materiaal echt erg slecht. In dat geval nemen we altijd eerst contact op om te kijken of er geen betere foto is. Voor foto's geldt dat het een mooie en duidelijke foto moet zijn, waarbij het gezicht los staat van alles en iedereen. Dan kunnen wij deze netjes vrijstaand maken.

Voor vingerafdrukken geldt, dat de lijnen zichtbaar moeten zijn.. Zijn de lijntjes erg licht, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Moet of wil je nog een vingerafdruk afnemen omdat er iemand ernstig ziek is? Dan hebben we een gemakkelijke manier die je hiervoor kunt gebruiken. Dit kan met eenvoudige spullen die iedereen wel in huis heeft. We hebben hier een artikel over geschreven.

Betaalbare gedenksieraden

Mooie en vooral betaalbare gedenksieraden die online te bestellen zijn en wij voorzien van een foto of vingerafdruk. Dit gebeurt d.m.v. het aanbrengen van een lasergravure. Op deze manier heb je altijd je dierbare bij je in een bijzonder sieraad. De pijn kunnen wij niet helemaal wegnemen, we kunnen wel beloven dat een gedenksieraad ervoor zal zorgen dat je een fijn en vertrouwd gevoel zult krijgen bij het dragen ervan. We hebben er zelfs een stukje over geschreven: Het gemis van een dierbare. Wat men bij ons vaak koopt zijn onze gouden fotohangers met de foto van een dierbare op de voorzijde en naam en of datum op de achterkant. In sommige gevallen zelfs een vingerafdruk in plaats van een tekst. Ondanks dat we veel goedkopere alternatieven hebben, blijken de gouden hangers erg populair te zijn. Waarom? Misschien omdat het sieraad van echt goud is en men juist graag hun dierbare in een kostbaar sieraad wil zien? Hoe dan ook, in elke prijscategorie laseren wij de mooiste foto's en zal ieder sieraad of product verbazingwekkend mooi zijn, omdat we vooral foto's levensecht kunnen laseren.

Draag je zelf geen kettingen met hangers? Dan is een lederen armband met vingerafdruk of met foto van je dierbare een mooie oplossing. Er zijn veel nabestaanden die dus kiezen voor deze optie. Gedenksieraden met vingerafdruk zijn er dus ook in de vorm van een armband bij ons.

Het kan zijn dat je, net als ik, jouw partner hebt verloren. Het kan ook zijn dat het gaat om een ander familielid, zoon, dochter of goede vriend. Ook kan het zijn dat het niet om een mens gaat, maar om een huisdier. Eigenlijk is het pijnlijke gevoel bij iedereen die een dierbare is kwijtgeraakt hetzelfde en daarom weten veel mensen ons ook te vinden door mond op mond reclame.

Blijf, ondanks je verdriet kijken naar betaalbare gedenksieraden! Als wij onze gouden en zilveren hangers vergelijken met de gedenksieraden van Dela bijvoorbeeld, dan zijn vergelijkbare sieraden bij de Dela tot 4x zo duur, met levertijden van 6 weken...


Bekijk daarom rustig onze gedenksieraden en kies het sieraad of product dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Kwaliteit gedenksieraden

Onze voordelige ashangers en armbanden met ashanger zijn voorzien van een compartiment, waarin je een beetje as of een plukje haar van jouw dierbare kunt doen. Ze zijn gemaakt van massief rvs dat nikkelvrij is en door iedereen gedragen kan worden.

Let op: Wij graveren de foto niet, maar laseren deze direct in het metaal. Hierdoor vervaagt de foto of vingerafdruk niet en heb jij altijd een mooie en blijvende herinnering! Wil je een vingerafdruk maken van een dierbare die niet is overleden, dan hebben we een uitleg gemaakt hoe je dit het beste kunt doen. Deze vindt je hier in onze blog. Twijfel je over een foto? Bel, mail of chat met ons! Wij zien snel of het eindresultaat goed zal zijn en zullen je hierin goed adviseren.

Kijk rustig rond bij onze gedenksieraden en mocht je hulp nodig hebben of je hebt vragen, dan helpen wij je graag. We hebben een Live chatvenster en daarmee kunnen we direct met elkaar praten.