Een Zippo is op zich al bijzonder. Maar als je een echt unieke Zippo wilt, dan moet je een gepersonaliseerde Zippo nemen. Een Zippo personaliseren kan met een tekst, maar het mooiste is het, als je jouw meest dierbare of favoriete foto erin laat laseren. Het laseren van de foto heeft twee hele grote voordelen ten opzichte van het traditioneel graveren. De foto komt er mooier en duidelijker in te staan, met veel meer detail erin. Ten tweede is de foto minder gevoelig voor slijtage. Er worden immers geen puntjes in geslagen, maar het bovenste laagje van het metaal wordt als het ware weggesmolten.

Uitgegroeid tot meesters van het graveren van verschillende Zippo's. Zelfs klanten uit Amerika bestellen Zippo's bij ons! Waarom? Omdat ze ergens een foto hebben gezien, waarin we een deel van de nachtwacht in een Zippo hebben gelaserd. You are true artists horen we dan.

 

Uniek in de wereld


Zippo's worden al jaren gegraveerd. Een foto graveren wordt al wat moeilijker en zeker als je jouw foto er heel mooi in wilt hebben. De meesten graveren met een dot to dot machine. Deze slaat kleine puntjes in je Zippo, waardoor er een foto ontstaat. Deze techniek heeft als nadeel dat de foto er niet zo mooi uit komt te zien en met die machine krijg je alleen een resultaat in de hoogglans modellen. Wij laseren jouw foto en dat heeft enorme voordelen! Ten eerste laseren wij je foto vele malen verfijnder, waardoor jouw foto er natuurgetrouw in komt te staan. Bovendien kunnen we je foto in verschillende modellen laseren, dus ook die met een zwarte coating bijvoorbeeld. Een foto die is gelaserd is veel slijtvaster en dit komt omdat we met een laser geen puntjes in het materiaal slaan, maar het metaal laagje voor laagje weg laten smelten. Wereldwijd zijn er echt maar enkele bedrijven of mensen die dit net zo goed onder de knie hebben als wij. Het is niet alleen de machine, maar vooral de bewerking van de foto en de instelling van de laser.

Een Zippo met fotogravure laat je maken door een echte specialist!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zippo met foto Solid Brass

Deze Zippo met foto in Solid Brass is weergaloos. Jouw foto komt prachtig uit in deze goudkleurige aansteker

59,95

visibility

Zippo met fotogravure Black crackle

Deze Zippo met fotogravure, model Black Crackle is stoer, robuust en uniek met je eigen foto erin.

47,95

visibility

Zippo met fotogravure Iron Stone

Deze Zippo met fotogravure, model Iron Stone is stoer, robuust en uniek met je eigen foto erin.

47,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.