Zilveren sieraden van 925 sterling zilver die wij graag voor jou personaliseren. We kunnen in diversie sieraden een naam, datum of zelfs foto laseren. Dit maakt deze sieraden het ideale geschenk! Onze producten zullen steeds verder uitbreiden en er zal steeds meer keuze zijn in gouden sieraden. Deze sieraden zijn afkomstig van een Nederlandse groothandel en liggen ook bij de juweliers. Ons zilver is altijd van 925 sterling en we vermelden ook het gewicht van het sieraad. Dit wordt niet door iedereen gedaan, waardoor het kan voorkomen dat een product van ons lijkt op het product bij een ander, maar dat die van ons zwaarder is. Het is dan ook raadzaam om altijd aan de verkopende partij te vragen naar het gewicht. Zilver blijft altijd waardevol, dus let hier op als u gaat shoppen!

Zilveren sieraden van ons

Wij leveren uitsluitend 925 sterling zilver! Onze prijzen zijn altijd scherper dan bij de juwelier. Uw bestelling heeft u binnen drie dagen in huis, wat betekent dat u met een beetje geduld, enkele euro's tot enkele tientallen euro's kunt besparen door bij ons te bestellen. En gemakkelijk, want je krijgt het opgestuurd, dus je hoeft niet stad en land af te zoeken voor je zilveren sieraad.

Onze prioriteit ligt niet bij de goedkoopsten te horen, al zal dit vaak wel het geval zijn. Onze prioriteit ligt bij de kwaliteit die we willen leveren. Wij willen mooie en degelijke sieraden verkopen voor een goede prijs. Sieraden waar u jaren plezier van zult hebben. Daarom vermelden we ook alle specificaties, inclusief het gewicht van het zilver. Soms zijn er vergelijkbare prodcuten qua afmetingen, maar deze hebben een lagere prijs, maar ook een lichter gewicht in goud. U zult begrijpen dat dit zelfde sieraad dan minder sterk is dan de zwaardere variant.

Lasergraveren zilver

In tegenstelling tot het traditionele graveren, zal een lasergravure geen materiaal verspanen zoals dat heet. Bij normaal graveren zal er goud weg worden gefreesd en wordt de hanger, armband of het bedeltje altijd iets lichter qua gewicht. Hiervan is geen sprake bij het lasergraveren van zilver. Het zilver wordt in meedere keren gelaserd, zodat het er diep genoeg instaat, maar zodat er ook genoeg contrast zichtbaar is in de foto's. Naar mate het zilver vaker wordt gedragen en ouder wordt, zal het meer uitstraling en karakter krijgen.

Bekijk gerust onze producten en als u vragen heeft, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden. Zoekt u een bepaald product die niet in onze webwinkel te vinden is, vraag er dan naar, dan kijken wij bij de groothandel en zullen proberen het product voor u bestellen indien mogelijk.

Bekijk onze zilveren sieraden en bestel zie hier.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 638 reviews.