Zilveren sieraden van 925 sterling zilver die wij graag voor jou personaliseren! We kunnen in diverse sieraden een vingerafdruk of foto lasergraveren. Dit maakt deze sieraden een dierbaar geschenk voor jezelf of voor een ander! Onze collectie zullen steeds verder uitbreiden en er zal steeds meer keuze zijn in zilveren sieraden. Ook worden onze zilveren sieraden gebruikt als gedenksieraden, deze vind je hier. Deze sieraden en grondstoffen zijn afkomstig van een Nederlandse groothandel en liggen ook bij de reguliere juweliers. Ons zilver is altijd van 925 sterling en we vermelden ook het altijd het gewicht van het sieraad. Bovendien worden nagenoeg alle hangers door onszelf met de hand vervaardigd. Zodat je altijd een uniek sieraad bij je draagt.

Bekijk onze zilveren sieraden en bestel gemakkelijk en snel hier.Beste kwaliteit gravure

We mogen met trots zeggen dat we qua gravures de absolute top zijn. Niet alleen in Nederland, maar zelfs in heel europa. Doordat we de foto of vingerafdruk met de hand bewerken en vervolgens op een speciale manier laseren, zijn onze sieraden heel gemakkelijk te onderscheiden van de anderen. Een foto zal niet op het zilver, maar echt in het zilver worden gegraveerd met onze laser. Het komt er verdiept in, waardoor je meer detail zult zien en bovendien zal de foto er ook niet uitslijten. Dit geldt ook voor een vingerafdruk. Met de hand wordt de vingerafdruk helemaal strak gemaakt, zodat bijna elke vingerafdruk uiteindelijk goed en duidelijk in het sieraad kan worden gegraveerd met onze lasermachine. Het zijn arbeidsintensieve zaken, die er wel voor zorgen dat jij als klant ook echt krijgt waar je voor betaalt.

Zilveren sieraden van ons

Wij leveren uitsluitend 925 sterling zilver! Onze prijzen zijn altijd scherper geprijsd dan bij de reguliere juwelier. Uw bestelling heeft u binnen enkele dagen in huis, wat betekent dat u met een beetje geduld, enkele euro's tot enkele tientallen euro's kunt besparen door bij ons te bestellen. En gemakkelijk, want je krijgt het opgestuurd, dus je hoeft niet stad en land af te zoeken voor je zilveren sieraad.

Onze prioriteit ligt niet bij de goedkoopsten te horen, al zal dit vaak wel het geval zijn. Onze prioriteit ligt bij de kwaliteit die we willen leveren. Wij willen mooie en degelijke sieraden verkopen voor een goede prijs. Sieraden waar u jaren plezier van zult hebben. Daarom vermelden we ook alle specificaties, inclusief het gewicht van het zilver. Soms zijn er vergelijkbare producten qua afmetingen, maar deze hebben een lagere prijs, maar ook een lichter gewicht in zilver. U zult natuurlijk begrijpen dat dit zelfde sieraad dan minder sterk is dan de zwaardere variant.

Lasergraveren zilver

In tegenstelling tot het traditionele graveren, zal een lasergravure geen materiaal verspanen zoals dat heet. Bij normaal graveren zal er zilver weg worden gefreesd en wordt de hanger, armband of het bedeltje altijd iets lichter qua gewicht. Hiervan is geen sprake bij het lasergraveren van zilver. Het zilver wordt in meedere keren gelaserd, zodat het er diep genoeg instaat, maar zodat er ook genoeg contrast zichtbaar is in de foto's. Naar mate het zilver vaker wordt gedragen en ouder wordt, zal het meer uitstraling en karakter krijgen. Het directe reslutaat is niet te vergelijken met onze hangers van rvs, maar dit komt omdat het een ander materiaal is en dat geeft weer een heel ander resultaat. Een zilveren sieraad, daar hou je nou eenmaal van of juist helemaal niet. Die keus laten we natuurlijk graag over aan u!

Bekijk gerust onze producten en als u vragen heeft, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden. Zoekt u een bepaald product dat niet in onze webwinkel te vinden is, vraag er dan naar, dan kijken wij bij de groothandel en zullen proberen het product voor u te bestellen indien mogelijk.

 

Je zilveren sieraden schoonmaken

Draag jij je zilveren sieraden vaak? Dan kan het voorkomen dat deze op den duur wat dof worden of dat er wat aanslag op je sieraad komt, ook wel oxide genoemd. Dit is een natuurlijk proces bij het materiaal zilver en dus ook bij zilveren sieraden. Dit heeft dus niets te maken met de kwaliteit van het zilver! Het oxidatieproces ontstaat onder andere door gebruik van parfum, cosmetica en haarspray. Ook de zuurgraad van je huid kan hierin een rol spelen. Deze zuurgraad is per persoon verschillend en afhankelijk van veel factoren. Wat heb je gegeten?, Gebruik je medicijnen of transpireer je veel? Ook het drinken van alcohol kan al een negatieve uitwerking hebben op zilver. Maar nu is het gelukkig zo dat zilver gemakkelijk is schoon te maken of op te poetsen. Aan de andere kant is oud zilver mooi en heeft het een soort eigen karakter. En hanger met foto zal er in het begin misschien wat onduidelijk in staan, maar na verloop van tijd zal de hanger steeds mooier gaan worden. Maar wil je je zilver altijd mooi houden, dan geven we hieronder een aantal tips om je zilver weer mooi te krijgen. 

Schoonmaken van zilveren sieraden
Hieronder geven wij je verschillende tips voor het schoonmaken van je zilveren sieraden.


Poetsdoek voor zilveren sieraden gebruiken 
Een zilverpoetsdoekje is de beste manier om je zilveren sieraden schoon te maken. Niet de makkelijkste manier, want je moet soms lang en stevig poetsen voordat je resultaat krijgt.
Een zilverpoetsdoek moet je regelmatig gebruiken. Deze wordt dan ook steeds donkerder door het zilver. Dat moet ook, want hierdoor werkt de doek optimaal, dus gooi deze NOOIT in de wasmachine!  

Vloeibare zilverpoets voor je sieraden 
Je kunt je zilveren sieraden ook in vloeibare zilverpoets doen. Je legt dan de sieraden in het dompelkorfje en laat de vloeistof enkele minuten inwerken. Vervolgens spoel je de sieraden grondig af en droog je deze af met zachte doek. Deze vloeibare zilverpoets kun je bijna overal krijgen en zeker online.

Er zijn ook alternatieve methoden met soda en andere producten, maar dat is geheel op eigen risico, bovendien is het resultaat niet altijd even goed als met de twee bovenstaande manieren die wij de voorkeur geven.

Het onderhoud van je zilveren sieraden

  • Poets je zilveren sieraden regelmatig met een zilverpoetsdoek, hiermee voorkom je dat het sieraad dof wordt
  • Doe je sieraden pas om als je parfum en of make-up zeker 5 min ervoor is aangebracht
  • Doe je sieraden af als je gaat sporten, zwemmen of douchen
  • Kijk uit met chemische stoffen
  • Leg ze weg op een donkere en luchtdichte plaats
     

Hopelijk heb je met onze tips heel erg lang plezier van je nieuwe zilveren sieraden!