Zilveren ketting hanger met foto Rond 20mm 5 1
Zilveren ketting hanger met foto Rond 20mm
Reviews | Review toevoegen

Een mooie en stevige zilveren (925) ketting hanger met uw favoriete foto. De hanger is van het beste zilver en heeft een doorsnede van 20mm.

Artikelnummer

142.0113.20 

Verzendkosten

€ 3,95 

1-3 werkdagen

2-3 werkdagen

€ 44,95
Prijs per stuk

 

Bestanden bij bestelling:

Upload hier uw foto *

Upload foto 2 (Optioneel + 8,95)


Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Zilveren ketting hanger met foto rond: Een mooi cadeau voor jezelf of om te geven. Een ronde zilveren hanger met een lasergravure van je dierbaarste foto. Deze hanger is gemaakt van 925 zilver en van een stevige kwaliteit, zodat de foto altijd mooi zichtbaar blijft. De hanger is uitgevoerd in hoogglans zilver.

De foto wordt door ons optimaal bewerkt en vervolgens haarfijn gelaserd in deze stevige ketting hanger.

De voordelen:

  • Mooie en duidelijke gravure door het lasergraveren
  • Blijft mooi door deze techniek en vervaagt niet 
  • Echt massief zilver


Deze ronde zilveren kettinghanger straalt een en al klasse uit en met uw meest dierbare foto al helemaal. U kunt uw foto uploaden en wij gaan deze bewerken om zo mooi als mogelijk te laseren in de ronde hanger. Ons laserapparaat brandt miniscuul kleine puntjes in het metaal, zodat er een mooie afbeelding zichtbaar wordt. De afbeelding krijgt zilveren puntjes mee op een zilveren hoogglans achtergrond en dit geeft een bijzonder mooi effect. Afhankelijk van de foto die u ons aanlevert zal de foto beter zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat u een goede foto kiest.

Wat wij laseren wij zoal in de hanger?

Eigenlijk lasergraveren wij elke foto in de hanger, het is net je er zelf het liefste in wilt hebben. We krijgen vaak foto's van kinderen, honden, katten, paarden, overleden dierbaren, maar ook vingerafdrukken. Uiteraard krijgen we ook andere foto te laseren, die dan best bijzonder zijn zoals: Een echo, een papegaai, hamster, cavia of konijn. Meestal zijn het foto's van mens of dier waar men heel gek op is of is geweest. Het is ook een teken dat ze trots zijn op degene die in de hanger is gegraveerd, dat men iemand erg mist of waar men juist heel erg veel van houdt.

Wilt u een ketting hanger met foto rond?

Een goede foto is mooi scherp en niet wazig of bewogen. De foto moet mooi op kleur zijn en niet overbelicht op sommige delen en de foto mag ook  niet te donker zijn, dus kijk hier zelf kritisch naar als u een foto upload. Zorg er ook voor dat de foto een zo groot mogelijk formaat heeft. Soms krijgen we foto's die kleiner zijn dan een postzegel. Een goede grootte is een foto van c.a. 1 Mb. Mocht het zo zijn dat uw foto echt niet voldoet aan onze richtlijnen, zullen we contact met u opnemen of u geen betere foto heeft, maar dit zal wel wat vertraging tot gevolg kunnen hebben.

* De hanger heeft een diameter van 2 cm
* Dikte hanger 1,6mm
* Het gewicht is 5 gram
* Kan gecombineerd worden met dit zilveren collier
* Prijs ronde hanger met foto is inclusief graveren van uw foto

Bestel vandaag nog jouw zilveren ketting hanger met foto rond

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Mariska -

Hele mooie hanger! Alleen verwarrend dat het woord ketting hanger niet aan elkaar is geschreven.
Ik dacht dat er ook een kettinkje bij zat.
Maar voor de rest SUPER!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews