Zilveren hangers met foto of vingerafdruk. Wil je echt iets moois en bijzonders laten maken voor jezelf of voor een ander? En hou je van zilveren sieraden? Laat ons dan iets moois maken! Alle hangers met foto of vingerafdruk worden helemaal door onszelf gemaakt. Van het bewerken van de foto of vingerafdruk, tot het snijden, laseren en polijsten toe. Alles doen we zelf. Zo weet je dat je altijd iets bijzonders draagt en dat jouw hanger ook altijd uniek is. Bestel vandaag nog iets moois uit onze collectie!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zilveren Staaf Hanger met Vingerafdruk in 3D

Deze prachtige zilveren staaf hanger met vingerafdruk in 3D is uniek in zijn soort. Handgemaakt van sterling zilver.

129,00

visibility

zilveren ketting hanger met foto Rond

Een mooie en stevige zilveren ketting hanger met foto. 925 zilver en verkrijgbaar in twee formaten.

89,00

visibility

Zilveren fotohanger vierkant

Zilveren fotohanger vierkant in twee formaten. De 925 sterling zilveren hanger wordt met de hand gemaakt en met laser gegraveerd.

89,00

visibility

Zilveren fotohanger Hart

Zilveren fotohanger Hart. Jouw meest dierbare foto in een 925 Sterling zilveren hanger.

89,00

visibility

Zilveren Hanger Hart met vingerafdruk

Zilveren hanger hart met vingerafdruk. Een mooie combinatie die een en al liefde uitstraalt...

89,00

visibility

Zilveren Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Deze zilveren hanger met vingerafdruk van je dierbare is met de hand gemaakt van het fijnste zilver. Deze vingerafdruk is duidelijk...

89,00

visibility

Zilveren Dog Tag met Vingerafdruk 30x17

Mooie Zilveren Dog Tag met Vingerafdruk. Zeer geschikt om te dragen door heren. Los te bestellen of in combinatie met een mooie ketting.

89,00

visibility

Zilveren initiaal hanger met vingerafdruk

Deze zilveren initiaal hanger met vingerafdruk is niet alleen mooi, maar ook nog eens uniek. Handgemaakt en verdiept gelaserd.

89,00

visibility

Zilveren Staaf Hanger met Naam

Deze moderne zilveren staaf hanger met naam is gemaakt van massief 925 zilver en is mat of hoogglans afgewerkt.

89,00

visibility

Zilveren hart hanger met vingerafdruk in disc

Zeer mooi zilveren hart met vingerafdruk in disc verwerkt. Zeer modern vormgegeven en handgemaakt.

89,00

visibility

Zilveren Traan Hanger met Vingerafdruk Zilver

Bijzondere Traan hanger met Vingerafdruk, handgemaakt van 925 zilver.

89,00

visibility

zilveren vlinder hanger met vingerafdruk

Met deze zilveren vlinder hanger heb je altijd de vingerafdruk van je dierbare dichtbij je.

89,00

Zilveren hangers, maar dan Bijzonder!

Handgemaakte zilveren hangers met foto of vingerafdruk- Wij hebben hiervoor gekozen, omdat zo'n hanger speciaal is voor degene die het gaat dragen. Daarom willen we zoiets bijzonders ook het liefst helemaal zelf maken. Wil jij echts iets bijzonders voor jezelf of voor een ander bestellen? Dan vind je hier zeker een mooie zilveren hanger. Een die je leven lang meegaat. De foto of vingerafdruk worden verdiept gelaserd, waardoor alleen wij een resultaat kunnen leveren die niemand anders levert.

Beste kwaliteit gravure

We mogen met trots zeggen dat we qua gravures de absolute top zijn. Niet alleen in Nederland, maar zelf in heel europa. Doordat we de foto of vingerafdruk met de hand bewerken en vervolgens op een speciale manier laseren, zijn onze sieraden heel gemakkelijk te onderscheiden van de anderen. Een foto zal niet op het zilver, maar echt in het zilver worden gegraveerd met onze laser. Het komt er verdiept in, waardoor je meer detail zult zien en bovendien zal de foto er ook niet uitslijten. Dit geldt ook voor een vingerafdruk. Met de hand wordt de vingerafdruk helemaal strak gemaakt, zodat bijna elke vingerafdruk uiteindelijk goed en duidelijk in het sieraad kan worden gegraveerd met onze lasermachine. Het zijn arbeidsintensieve zaken, die er wel voor zorgen dat jij als klant ook echt krijgt waar je voor betaalt.

Het verschil tussen onze hangers en die van anderen

* Onze hangers worden altijd met de hand gemaakt en dus is elke hanger uniek
* Onze hangers zijn altijd 0,8mm dik, waar anderen meestal 0,5 of 0,6mm dik zijn
* Wij laseren zelf, dus altijd de beste kwaliteit die niemand anders behaalt.
* Vingerafdruk of naam wordt altijd verdiept gelaserd, dus slijt het er nooit meer uit.
* Snelle levertijd van 2- 5 werkdagen i.p.v. 3 weken

Bekijk onze zilveren hangers en bestel iets moois voor jezelf of voor een ander.

Zilveren vingerafdruk sieraad of zilveren fotohanger

Als wij een vingerafdruk sieraad of fotohanger maken van zilver, dan steken wij daar veel tijd en energie in. Dit doen we ook met de afdruk of foto die we krijgen. Dit is een tijdrovend en kostbaar proces, waardoor we altijd gaan voor het best mogelijke resultaat met het mooiste zilver. Met onze manier van werken, ben je zeker van het hoogst haalbare resultaat, al zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de kwaliteit die we aangeleverd krijgen.

Krasjes in een zilveren hanger

De oppervlakkige krasjes zijn heel normaal. Dit hoort nu eenaal bij zilver en zeker bij handgemaakte zilveren sieraden! Dit maakt het sieraad uniek. De zilveren hanger krijgt door al die miniscuul kleine krasjes een zachte glim.

Doordat zilver een zachte metaalsoort is, zie je na het poetsen met een speciale zilverdoek al kleine krasjes in het zilver. Die zie je vooral als je het spiegelt tegen een donkere achtergrond, maar normaal is het amper zichtbaar.

Maar, dit geldt niet voor alle zilveren sieraden. Zilveren sieraden die uit een fabriek komen, in een massaproductie, worden dan vaak gecoat met een hard, zilverkleurig laagje. Dit laagje, oftewel Rhodium, zorgt dat het zilver harder glanst, en ook dat krasjes minder voorkomen. Zo’n harde laag kan eigenlijk gewoonweg veel beter tegen krassen, en laat die niet snel zien. Deze coating slijt na een tijdje van het sieraad af, want het is maar een heel dun laagje, en dan zie je na verloop van tijd dat dit sieraad ook begint te krassen, en ook dan pas met verkleuren begint.

Geen Rhodiumlaag

De sieraden die wij zelf met de hand maken (graveren, schuren, polijsten en afwerken) hebben deze coating niet. Dat komt omdat we alles helemaal zelf met de hand maken en dus geen fabriekshangers hebben. Dit betekent automatisch ook dat onze handgemaakte sieraden oppervlakkige krasjes hebben; door het schuren, polijsten, maar ook door het poetsen als de hanger klaar is. Maar ook door het gebruik van zilver plaatmateriaal als basis. Ook zal het zonder deze rhodium coating al direct zijn blootgesteld aan zuurstof, en zal het beginnen met verkleuren. Maar wat betekent dat nou voor jou, als klant?

Draag de hanger dagelijks en het zal tot leven komen...

Eigenlijk heel simpel, je sieraad komt niet super spiegelend bij je aan. En dat is precies zoals de zilveren hanger ook hoort te zijn. Over tijdje zal je zilveren hanger door het te dragen, meer krasjes oplopen en een schitterend en rijk patina opbouwen. Jouw zilveren hanger komt dan tot leven. De kleur van zilver wordt zelfs dieper en rijker naarmate je het meer draagt en regelmatig met een doek poetst. De gravure, foto of vingerafdruk zal dan ook steeds mooier worden. Precies zoals jij het wilt.

Wil je liever een 14K gouden hanger met foto of vingerafdruk? Kijk dan hier voor onze gouden hangers

Zilveren hangers zijn betaalbaar en mooi!