Een Zippo met foto is altijd uniek

Zippo met foto: Originele ZIPPO aanstekers met een foto die in het metaal wordt gelaserd. Deze aanstekers zijn origineel, dus ook met levenslange garantie op de aansteker. U upload uw meest dierbare of favoriete foto en wij laseren deze in de voorkant van uw Zippo. De lasergaravure is mooi, duidelijk en blijft voor altijd in uw Zippo staan.

We hebben slechts enkele modellen van Zippo in onze webwinkel staan, maar dat zijn dan ook meteen de modellen waarin een foto het best en mooist gelaserd wordt.

Het ideale cadeau: een zippo met foto

Een Zippo met foto is het ideale cadeau om te geven of jezelf eens goed te verwennen. Je draagt in deze aansteker altijd een foto bij je die je heel dierbaar is. En of het nu een foto is van je kinderen, vrouw, ouders of huisdier, het is dierbaar voor jou en dus zal deze aansteker je heel veel waarde hebben voor jou.

 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zippo Black matt met foto

Deze bijzondere zwarte Zippo heeft een zwarte, matte coating, waarin wij een foto en of text laseren. De ondergrond is goudkleurig en...

47,95

visibility

Zippo met foto High polished

Een waanzinnig mooie Zippo met uw favoriete foto erin gelaserd. Misschien wel het allermooiste cadeau dat je kunt wensen.

47,95

visibility

Zippo met fotogravure Black crackle

Deze Zippo met fotogravure, model Black Crackle is stoer, robuust en uniek met je eigen foto erin.

47,95

Een Zippo heeft iets stoers en is natuurlijk ook een stuk histrorie en nostalgie. Er zijn door Zippo veel mooie en bijzondere aanstekers op de markt gebracht, maar wat is nu mooier en unieker dan jouw eigen favoriete foto in deze oer aanstekers? Niets toch? Hoe cool is het als er iemand om een vuurtje vraagt, de Zippo ziet en zegt: Wow. dat is een mooie....! En hoe vaak heb je wel niet een moment dat je even in jezelf bent gekeerd, je Zippo pakt en naar de foto kijkt... een heerlijk gevoel. Heb je er door ons een foto in laten zetten van een dierbare die je bent verloren? Dan steek je de Zippo aan en kijk je naar de foto, terwijl het vlammetje rustig heen en weer gaat.


Zippo is de grootste producent van benzine aanstekers.
Het voordeel van benzine als brandstof in een aansteker is dat deze ook goed werkt bij kou, vocht en wind.

De Zippo onderscheidt zich van andere aanstekers door de unieke vorm en het geluid dat je hoort als je de aansteker opent en sluit. Zippo geeft levenslange garantie op zijn aanstekers, elke reparatie aan een Zippo wordt gratis uitgevoerd.

Zippo werd in 1932 in Bradford (Pennsylvania) opgericht, toen George G. Blaisdell besloot een aansteker te ontwikkelen die er zowel goed uitzag alsook eenvoudig te bedienen was. Blaisdell verkreeg de rechten op een Oostenrijkse stormaansteker met afneembare kap en veranderde de vormgeving naar eigen inzicht. Hij maakte de behuizing rechthoekig en bevestigde de klep met een gelast scharnier aan het onderste gedeelte. De pit omhulde hij met een windbescherming. Geïnspireerd door een andere uitvinding in deze tijd, de ritssluiting, die in het Amerikaans 'zipper' heet, noemde hij de aansteker Zippo.

Vanaf de introductie op de Amerikaanse markt werd de aansteker al snel in gebruik genomen in het Amerikaanse leger, vanwege de betrouwbaarheid en functionaliteit in zware weersomstandigheden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de Zippo-aansteker zeer gewild bij Amerikaanse soldaten. Het bedrijf heeft nu nog steeds een slogan die luidt: "ceased production of lighters for consumer markets and dedicated all manufacturing to the U.S. military." Vrij vertaald betekent dit: "gestopt met de productie van aanstekers voor de consumentenmarkt en de productie volledig gewijd aan het Amerikaanse leger". 

Bestel vandaag nog je eigen unieke Zippo met foto.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 882 reviews.