Waarom een gedenksieraad?
Waarom wil men een gedenksieraad en wat is er mogelijk?

Het is niet voor niets dat ik, na het overlijden van mijn vrouw, ben begonnen met het maken van gedenksieraden. Het is begonnen met het maken van iets speciaals voor familie en wat vriendinnen. Ze wilden een bijzonder sieraad met een foto of vingerafdruk, die deed denken aan Melissa... Niemand zal haar ooit vergeten, maar toch wilde men iets hebben, zodat ze toch altijd bij hen is. Zo heb ik voor ons zoontje een gouden hanger gemaakt met een foto van hun beiden samen. Die foto is gemaakt op de op een na laatste verjaardag van Melissa. Het is voor hem een heel belangrijk en dierbaar sieraad en draagt deze dan ook met trots... Het belang van een gedenksieraad is groot. Het geeft je troost en houvast, maar bovenal heb je elke dag jouw dierbare dichtbij je...

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is heel veel mogelijk als het gaat om hangers, omdat we alles zelf maken. We zijn gespecialiseerd in het lasergraveren van foto's en vingerafdrukken in zowel goud als zilver. Waarin we verschillen met anderen, is dat we foto's natuurgetrouw en licht verdiept in het zilver en goud laseren. Je hebt dan  niet alleen een mooie foto in je sieraad, maar ook nog een die slijtvast is. De vingerafdruk van jouw dierbare bewerken we helemaal met de hand, waardoor je dus ook echt zijn of haar vingerafdruk hebt en niet eentje die er wel op lijkt.

Los van de hangers die je kunt vinden in onze webwinkel, maken we ook regelmatig hangers die bijzonder zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld een gouden karper gemaakt met vingerafdruk op de voorkant en een foto op de achterkant. Een gouden wielrenshirt of een gouden dog tag met foto die naar Denemarken verstuurd moest worden. Wat ook bijzonder was een zilveren zeilboot met een vingerafdruk in het zeil van de boot. Ook ontwerpen we eigen sieraden, zoals de traanhanger of het hart met vingerafdruk in een cirkel.  Dus een bijzonder gedenksieraad houdt niet op bij onze ideeen, maar beginnen vaak ook bij de wensen van onze klanten.

Ook verwerken we vingerafdrukken of handgeschreven tekst in hangers, armbanden en ringen. Allemaal sieraden die je dagelijks bij je kunt dragen en een levenlang meegaan.

Topkwaliteit maar toch een lage prijs?

Wat ik voor ogen had toen ik gedenksieraden ging maken was het volgende: Ik moest iets kunnen maken dat uniek zou zijn, maar dan voor een normale prijs. En daarin ben ik wel geslaagd denk ik. De meeste sieraden hebben de prijs van een sieraad zonder enige bewerking. Dus een kale hanger zonder foto of vingerafdruk. Op deze manier maak ik elk jaar heel veel sieraden voor een betaalbare prijs. Bovendien weten steeds meer juweliers en edelsmeden me te vinden. Ook zij zien dat de kwaliteit uitmuntend is en dat er hier snel geleverd wordt. Ook dit is een teken dat de kwaliteit beter is dan elders.

Wil jij ook een bijzonder sieraad met foto of vingerafdruk van jouw dierbare? Bestel dan iets moois bij de maker zelf. Zo weet je zeker dat je iets moois krijgt en niet teveel betaalt.
  Darek Ostrowski     05-10-2021 09:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.