Een vingerafdruk sieraad met de afdruk van jouw dierbare, voelbaar gelaserd in gouden of zilveren sieraden. Onze fingerprint sieraden worden door onszelf, helemaal met de hand gemaakt en dat heeft een reden...

Een vingerafdruk sieraad van die ene speciale persoon


Omdat onze dierbaren een speciaal plekje hebben veroverd in onze harten, willen wij hun vingerafdruk niet even in een eenvoudige fabriekshanger plaatsen. Dit voelt niet goed, omdat deze dierbaren een speciale plek verdienen... Ikzelf ben mijn vrouw verloren en was dan ook van mening dat ik een bijzonder aandenken aan haar wilde hebben. Het liefst een mooi sieraad dat ook nog eens betaalbaar zou zijn. En dat zo'n bijzonder sieraad niet duur hoeft te zijn, dat bewijs ik met onze sieradenlijn van 14 karaats goud en 925 sterling zilver. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je een moois sieraad wilt hebben met de vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld. Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Torenhoge prijzen zijn normaal, maar niet hier...


Stuk voor stuk worden de sieraden door mij met de hand gemaakt en dat voor een prijs, waar anderen een eenvoudige fabriekshanger voor verkopen. Waarom is de prijs zo laag als we het met de hand maken? Omdat ik van mening ben dat een mooi en bijzonder gedenksieraad voor iedereen betaalbaar moet zijn. Of deze van goud of zilver is gemaakt, zo'n belangrijk sieraad verdient dezelfde aandacht als jouw dierbare verdient. Ik weet hoe het voelt en ik weet ook dat torenhoge prijzen normaal zijn. Niet hier.... Een vingerafdruk sieraad van Damarris is altijd betaalbaar en bijzonder.

Zoals wel vaker het geval is, zie je de prijzen overal verdubbelen als er het woord gedenken of trouwen in voorkomt. Deze magische woorden zorgen voor magisch hoge prijzen bij veel bedrijven. Maar als een moeder zich meldt voor een hanger met de vingerafdruk van haar zoon erin, dan vliegt de prijs toch ook niet omhoog? Daarom maken wij hierin geen verschil. Niet in de prijs en niet in de kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je aankoop, maar ook wij willen er een goed gevoel aan overhouden en zijn daarom ook transparant over onze werkwijze en prijzen.

Kies een mooi vingerafdruk sieraad uit onze collectie en ik zal deze met liefde en plezier voor je maken...Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gouden hanger met Vingerafdruk Hart

In deze Gouden hanger met vingerafdruk Hart, draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in dit prachtige sieraad.

229,00

visibility

Gouden Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Met deze Gouden hanger met vingerafdruk heb je altijd je dierbare dichtbij je. Neem de hanger in je hand en voel je dierbare op momenten...

229,00

visibility

Gouden Hanger met Vingerafdruk

Deze gouden hanger met vingerafdruk en eventueel naam, is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

169,00

visibility

Lederen heren armband met naam of vingerafdruk

Chique lederen armband met zilveren plaat om een naam, vingerafdruk of beiden in te graveren.

67,50

visibility

Zilveren armband met vingerafdruk bedel

Mooie zilveren Jasseron armband met vingerafdruk bedel. 925 sterling zilveren armband van 5mm breed incl. mooie bedel.

79,95

visibility

Zilveren Hanger Hart met vingerafdruk

Zilveren hanger hart met vingerafdruk. Een mooie combinatie die een en al liefde uitstraalt...

69,95

visibility

Zilveren Hanger met Vingerafdruk Rechthoek

Deze zilveren hanger met vingerafdruk van je dierbare is met de hand gemaakt van het fijnste zilver. Deze vingerafdruk is duidelijk...

59,95

visibility

Zilveren Hanger met vingerafdruk

Deze Zilveren hanger met vingerafdruk en naam is de mooiste tastbare herinnering voor altijd.

59,95

visibility

Zilveren initiaal hanger met vingerafdruk

Deze zilveren initiaal hanger met vingerafdruk is niet alleen mooi, maar ook nog eens uniek. Handgemaakt en verdiept gelaserd.

69,95

Aanleveren Vingerafdruk

De gemakkelijkste manier om een vingerafdruk aan te leveren is de digitale vingerafdruk. De meeste uitvaartondernemingen geven na het overlijden een digitale vingerafdruk. Deze kun je uploaden tijdens je bestelling. Het lukt niet als het een .bmp bestand is. Mocht je zo'n bestand hebben gekregen, dan kun je deze omzetten naar een .jpg. Kun je dit niet zelf? Mail de vingerafdruk dan naar: info@fotograveringen.nl en dan zetten wij deze voor je om.
Wil je al onze gedenksieraden bekijken? Kijk dan hier

Is de persoon in kwestie nog in leven of wil je een mooi sieraad met een vingerafdruk van je kind bijvoorbeeld? Dan kun je gemakkelijk een vingerafdruk afnemen met spullen die je altijd wel in huis hebt. Hoe je dit het beste kunt doen lees je hier.

Bijzondere vingerafdruk sieraden

Al onze vingerafdruk sieraden zijn bijzonder natuurlijk, maar een sieraad zul je niet snel ergens anders tegenkomen. De zilveren intiaal hanger met vingerafdruk. De vingerafdruk van je dierbare in zijn of haar voorletter maakt deze hanger heel erg apart. Deze initiaal hanger maken we zelf en kunnen deze desgewenst ook maken in 14K geelgoud of witgoud. Bekijk onze initiaal hanger van zilver hier.

Bestel vandaag nog een mooi vingerafdruk sieraad voor de laagste prijs.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1023 reviews.