Spiegel met foto laseren
Een spiegel met foto is altijd een leuk geschenk om te geven, maar ook voor thuis als herinnering aan een mooi moment uit je leven. De geboorte van je kind, een foto van je hond of paard bijvoorbeeld. Maar een spiegel met foto kun je ook geven aan een bruidspaar of als cadeau bij een jubileum. Er zijn redenen genoeg om een mooie spiegel met foto te bestellen.

De foto laseren we exact hetzelfde als de foto zelf. Vaak zien we dat de foto in de spiegel erg lijkt op de foto, maar toch zien we vaak dat deze er meer uitziet als een soort tekening. Onze lasermachine lasert heel erg precies tot in het kleinste detail extact de foto na. Dit komt omdat we de foto eerst met de hand bewerken en optimaliseren om deze zo te kunnen laseren. Het resultaat is dan ook verbluffend mooi. Al zijn en blijven we afhankelijk van een goede en duidelijke foto. Hoe beter de foto, des te beter het eindresultaat zal zijn. 

Een spiegel is eigenlijk gewoon een glasplaat met aan de achterzijde een laag dat door het glas heen spiegelt. Dus de spiegel zelf zit onder het glas! Als we gaan laseren, dan laseren we door het glas heen, recht door de onderlaag. Hierdoor wordt het gedeelte dat is gelaserd weer net zo doorzichtig als het glas. De magic komt daarna pas. Met een speciale verflaag die we aan de onderkant van de spiegel aanbrengen, krijgt het gelaserde gedeelte weer kleur en contrast en dan is de foto op zijn mooist.

Het laseren van een foto in een spiegel is een vak apart en wij willen dan ook altijd het best mogelijke resultaat behalen, zodat jij als klant ook echt ziet dat er passie in zit.

Wil jij ook zo'n mooi spiegel laten maken voor jezelf of als cadeau voor een ander? Kijk dan hier naar de verschillende spiegels,
  Darek Ostrowski     28-07-2018 21:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.