Spiegel-met-foto-graveren

Een spiegel met foto is niet alleen erg mooi, maar het is ook nog eens een zeer geschikt cadeau om te geven aan een ander. 

Wat laseren we in een spiegel?

Jouw favoriete foto of dierbare herinnering laseren we met uiterste preciesie in onze spiegels, bij uitstek een geweldig cadeau om te geven tijdens bruiloften, jubilea, verjaardagen of gewoon omdat het kan. Een leuk cadeau, dus waarom geen spiegel graveren? Wat wordt er zoal gelaserd door onze klanten? Trouwfoto, Babyfoto, foto kind(eren), Hond, kat, paard, familiefoto, auto's etc etc. Een spiegel met foto laten maken is erg leuk, want je hebt uiteindelijk iets unieks.

Waarin onderscheiden wij ons van anderen?

Waarschijnlijk met de kwaliteit van de gelaserde foto. Een spiegel graveren met een lasermachine is geen kunst, maar het bewerken van de foto wel. Net als bij onze andere fotoproducten, bewerken we iedere foto handmatig, zodat je altijd het best mogelijke resultaat krijgt. Het is wel belangrijk dat je een goede en duidelijke foto aanlevert, want hoe beter de foto is, des te beter het eindresultaat zal zijn. Je kunt voordat je bestelt de foto door ons laten beoordelen. Dit kan hier in de webwinkel d.m.v. de chatbox, dan weet je meteen of het goed is en kun je direct doorgaan met bestellen. Zorg in elk geval voor een mooie, duidelijke en scherpe foto!

Snelle levertijd

De spiegel zal binnen enkele dagen al worden afgeleverd door de post. De spiegel wordt standaard geleverd met plakstrips, zodat je de spiegel ergens op kunt hanger. Maar je kunt er ook voor kiezen om de spiegel neer te zetten in een standaard of op te hangen aan een speciaal ophangsysteem. Bij de meeste spiegels kun je via onze webwinkel meteen een goede ophangset meebestellen. Met dit setje hang je de spiegel blind op aan de muur. Je ziet dan niets, omdat de set achter de spiegel zelf zit en dat geeft weer een heel mooi effect.

upload je foto en bestel vandaag nog jouw spiegel met foto!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

RVS Stalbord met Foto

Een rvs Stalbord met foto van je eigen paard erin gelaserd. Dit bord blijft mooi en gaat levenslang mee.

49,95

visibility

Spiegel met foto 30x15 cm

Een spiegel met foto is altijd een geslaagd cadeau voor jezelf of voor een ander. Formaat 30x15 cm

39,95

visibility

Spiegel met foto 30x30

Een spiegel met foto 30x30 cm met jouw favoriete foto haarfijn erin gelaserd.

59,95

visibility

Spiegel met foto 35x25

Een spiegel met foto 35x25 cm kan liggend of staand worden gebruikt

59,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.