Een sleutelhanger maken met een foto is erg populair. Waarom? Omdat iedereen eigenlijk wel een sleutelhanger heeft of nodig heeft. Sleutelhangers zijn er ook in alle vormen, kleuren, maten en materialen. Bovendien zijn sleutelhangers te verkrijgen in elke prijs, van gratis tot € 1.000, gemaakt van 14 karaats goud.

Ondanks de gigantische keuze van verschillende sleutelhangers, is een gepersonaliseerde sleutelhanger het populairst. Een sleutelhanger met naam is natuurlijk al best persoonlijk, maar een foto sleutelhanger is natuurlijk het allermooist. In een foto sleutelhanger kun je namelijk je meest dierbare foto laten zetten. Dat kan een foto zijn van je kind(eren), je partner, je huisdier of auto. Alles is namelijk mogelijk! Zodra je het huis uit gaat heb je altijd een mooie foto bij van je dierbare. Hoe mooi is dat?

Foto bedrukken of graveren
Je kunt een foto laten bedrukken in een sleutelhanger of je kunt 'm laten graveren. Het laatste kan niet in kleur, maar heeft veel meer stijl en klasse dan een sleutelhanger in kleur. Bovendien blijft een gegraveerde foto in een sleutelhanger langer mooi, mits deze goed is gelaserd en de sleutelhanger van hoogwaardig materiaal is gemaakt. We leggen uit waarom juist onze sleutelhangers met foto zo goed zijn.

Door schade en schande wijs

Toen we begonnen met het graveren van sleutelhangers, maakten we gebruik van een dots machine. Zo'n machine slaat als het ware puntjes in het metaal, waardoor er een foto ontstaat. Op het eerste oog geeft het een best mooi resultaat, alleen schijn bedriegt... Een sleutelhanger zit aan een sleutelbos en dus is er een constante wrijving tussen de hanger en je sleutels, waardoor de foto er snel uit zal slijten. Dit komt omdat die puntjes er niet diep genoeg ingeslagen kunnen worden. Deze machines worden nog steeds door de meeste bedrijven gebruikt. Wij zijn hier al in 2017 mee gestopt, omdat het bewerken van een foto en het graveren tijdrovend werk is. En dan wil je niet na drie maanden klachten krijgen en een nieuwe moeten maken.

Foto laseren in sleutelhangers

Begin 2017 zijn we sleutelhangers gaan laseren. Geen gewone sleutelhangers, maar sleutelhangers van massief RVS. Deze zijn er in zilverkleurig en met een zwarte coating. Omdat het materiaal keihard is en onze lasermachine de foto er als het ware in smelt is van slijtage weinig sprake. Natuurlijk, als je met een schuurpapier blijft wrijven, dan gaat ook onze foto eruit, maar bij normaal gebruik heb je jarenlang plezier van deze sleutelhangers. De foto zal mooi en duidelijk zchtbaar blijven en dat is natuurlijk wat je wilt. Deze sleutelhangers zijn misschien iets duurder, maar twee keer een goedkopere kopen is duurder...

Zo maken we jaarlijks zo'n 800 tot 1.000 sleutelhangers die allemaal weer anders zijn en allemaal een andere betekenis hebben voor degene die de slaeutehanger heeft gekocht. Ga meteen naar onze sleutelhangers
  Darek Ostrowski     27-04-2019 17:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.