Samen tegen kanker

Drie jaar geleden is mijn vrouw Melissa overleden en heeft toen heel veel mensen achtergelaten die zielsveel van haar hielden. Haar allergrootste liefde heeft haar het meeste pijn gedaan. Ons zoontje marek... die toen nog geen 5 jaar oud was.

In de periode dat ze ziek was hebben we veel met elkaar gepraat en besproken. Een ding dat ze heel graag wilde was: Iets doen voor vrouwen die hetzelfde meemaken. Ze wist nog niet hoe, maar dat was wel haar doel. Helaas is Melissa overleden op 28 juli 2016 op 29 jarige leeftijd. Ik ben er heilig van overtuigd dat ze zeker veel had kunnen betekenen voor mensen met kanker, want wat ze zei, dat deed ze ook, met 100% overgave.

Helaas kan ze nu niets meer doen, maar dat wil niet zeggen dat ik niets kan doen. Aangezien ik na haar overlijden ontzettend veel gedenksieraden heb gemaakt voor anderen, is het natuurlijk niet zo moeilijk om haar wens te vervullen. Daarom wil ik vanaf nu een deel van de omzet apart leggen om te doneren aan organisaties die zij belangrijk vond. Er staat een pagina in de webshop met producten waarvan 10% naar een goed doel gaat dat te maken heeft met kanker. Bekijk hier Collectie Melissa

Ik hoop dat we op deze manier elk jaar veel vrouwen kunnen helpen/ ondersteunen en dat zo Melissa's wens toch uitkomt.