Over ons

Over fotograveringen

Mijn naam is Darek Ostrowski en ben de eigenaar van het bedrijf dat al dit moois maakt. Nadat mijn vrouw in de zomer van 2016 is overleden aan de gevolgen van borstkanker, ben ik achtergebleven met ons zoontje van toen bijna 5 jaar. Na haar overlijden ben ik me gaan specialiseren in het maken van producten voor nabestaanden. Ik merkte aan mezelf, mijn zoontje en familie dat er behoefte was aan iets moois met een foto of vingerafdruk van Melissa. We hebben overal gezocht en kwamen tot de conclusie dat het meeste erg duur is, maar ook niet altijd even mooi was.. Dit kan goedkoper en mooier dacht ik, dus ik ben zelf flink aan de slag gegaan om het mooist mogelijke resultaat te krijgen tegen een schappelijke prijs.

Sinds 2016 zitten we in de "graveerwereld" en hebben inmiddels al duizenden sieraden en producten gemaakt, dus ook erg veel mensen blij gemaakt. Dit laatste is dan ook ons doel: mensen gelukkig maken.

De vraag naar onze gepersonaliseerde producten blijft maar groeien en ook de vraag naar steeds meer nieuwe producten. Dat is fijn natuurlijk, maar we willen wel zo dicht mogelijk bij onszelf blijven. En dat is waar wij goed in zijn: het lasergraveren van foto's en vingerafdrukken in sieraden en aanverwante producten. Inmiddels mogen wij onszelf ook echt als specialist zien, want er zijn maar weinig bedrijven die foto's zo natuurgetrouw in sieraden kunnen laseren als wij. Wij steken erg veel energie in het bewerken van de foto's en beheersen onze lasermachine tot in de kleinste details.

Klanten, edelsmeden en juweliers die al eerder iets bij ons hebben besteld, komen graag weer terug bij ons, omdat ze vertrouwen op ons en dat is ons erg veel waard. Een opmerking die we vaak krijgen is: het is mooier dan ik ooit zou kunnen denken en dat voor die prijs! Hmmm... betekent dit dat we te goedkoop zijn? Ons doel is om mensen gelukkig te maken en daar hoort ook een scherpe prijs bij, zonder dat je als klant inboet op de kwaliteit en service die we bieden. Bovendien zijn onze handgemaakte sieraden onder de naam Damarris geplaatst. Om ook internationale klanten te bedienen zijn we druk bezig met de winkel www.damarris.nl

Kort samengevat: Wilt u een mooi sieraad laten maken met een foto van uw dierbare en wilt u kwaliteit, voor een eerlijke prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij webwinkelkeur en bij onze producten vindt u overal reviews van klanten die al iets hebben besteld. Bekijk deze gerust en dan kunt u zelf het beste beoordelen of we de juiste partij zijn voor u.