Over ons bedrijf

Over fotograveringen

Mijn naam is Darek Ostrowski. Als men mijn achternaam hoort denkt men vaak meteen aan Swarovski, maar ik zeg dan gekgescherend: Swarovski is van de mooie steentjes en ik ben van de mooie gravures :) Wij hebben ons als bedrijf gespecialiseerd in het bewerken en lasergraveren van foto's. Zonder onszelf te overschatten of anderen tekort te doen, ben ik van mening dat er maar weinigen zijn die kunnen tippen aan onze kwaliteit van foto's laseren. Wij laseren de foto's in verschillende producten en helpen veel mensen op deze manier om het verlies van een dierbare te verwerken. Ook mensen die juist veel van iemand houden, laten een foto laseren in verschillende producten en zo bedienen we elke groep zo goed als mogelijk.

Veel mensen willen graag "iets" tastbaars van een dierbare of juist van iemand waar ze erg veel van houden, maar weten vaak niet wat ze precies willen en hoe dit voor elkaar te krijgen. Onze webwinkel maakt het gemakkelijk om een product te kiezen en te personaliseren. Het uiteindelijke ontwerp wordt dan handmatig door ons geperfectioneerd voor een optimaal resultaat.

Ook voorzien wij inmiddels een aantal bedrijven van persoonlijke realtiegeschenken. Dit kunnen eenvoudige geschenken zijn zoals een pen of sleutelhanger, maar ook geschenken die we personaliseren voor bijzondere klanten. Hierin gaat het vaak om enkele stuks, waarin we bijvoorbeeld een foto laseren met een naam.

Ik ben ervan overtuigd dat onze aanpak om alles met de hand maken de beste is. De foto's worden natuurgetrouw in de producten gelaserd en zien er niet uit alsof ze met een potlood zijn gemaakt. In een foto horen verschillende tinten te zitten als ook schaduwen om een mooi resultaat te krijgen.

In de laatste jaren hebben we ruim 10.000 mensen blij mogen maken met een mooi, bijzonder en persoonlijk product. Iets dat hen ook echt persoonlijk raakt. Dit zien we terug in de reviews die men plaatst, maar ook in de emotionele mailtjes en soms zelfs fimpjes die we dagelijks ontvangen. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor het feit dat wij dit mogen doen.

Wij blijven dan ook elke dag weer leren en zoeken hoe we onze producten nog mooier en nog beter kunnen maken, speciaal voor jou en hopelijk voor nog vele anderen die volgen.