Moederdag tijdens Corona

Hoe vier jij Moederdag tijdens Corona?

Op 10 mei gaan we allemaal weer moederdag vieren, alleen zal het anders zijn dan in het verleden. Simpelweg omdat er heel veel niet meer mogelijk is. Een dagje weg of met z'n allen uit eten zal niet gaan. Met z'n allen op bezoek gaan bij is in deze tijd ook al uit den boze. Maar gelukkig hebben we veel leuke producten en sieraden waarmee je jouw moeder heel erg blij zult maken. En daar helpen wij je graag bij!

Het gemak van online shoppen

Bij ons shop je al jaren gemakkelijk online. Voor Moederdag hebben we een hoop mooie, leuke en vooral persoonlijke cadeau's die je kunt personaliseren. Upload een foto, een vingerafdruk of handgeschreven in het cadeau van jouw keuze en laat het bij je moeder of grootmoeder thuisbezorgen. Natuurlijk wordt je bestelling met liefde ingepakt en zorgen wij ervoor dat je bestelling op tijd aan komt, mits je op tijd bestelt natuurlijk. Verder hoef je helemaal niets te doen! (LET OP: Moederdag valt op een zondag. PostNL levert geen pakketten af op deze dag. Daarom is het verstandig om het iets eerder te laten bezorgen.) Je kunt bij opmerking aangeven of je het rond een bepaalde datum bij je moeder bezorgd wilt hebben. Laat je daar geen bericht achter? dan wordt het binnen enkele dagen na je bestelling bezorgd. Veel producten hebben we speciaal voor deze dag afgeprijsd, dus is er voor iedere beurs wel iets moois en unieks te vinden.

De leukste moederdag cadeau's

1. Sleutelhanger met foto

Verras je moeder met een sleutelhanger. Nee, niet een gewone standaard sleutelhanger, maar een sleutelhanger met foto! Een sleutelhanger met foto van de kinderen of kleinkinderen is heel erg leuk natuurlijk. Maar het kan ook zijn dat je moeder er een foto in zou willen van haar hond of kat, dat kan natuurlijk ook. Kies een mooi model sleutelhanger, upload een foto en wij doen de rest! Kijk hier voor alle modellen

2. Ketting hanger met foto

Met een ketting hanger met foto draagt een moeder haar meest dierbaren elke dag dichtbij zich. Of het nu gaat om een hanger van rvs, zilver of goud... De foto die wij erin laseren is altijd prachtig en zeer duidelijk. Zo'n mooi en persoonlijk cadeau is er al vanaf 24,95! Zorg voor een mooie foto en wij zullen je moeder heel blij gaan maken met deze bijzondere ketting hanger. We hebben alle ketting hangers bij elkaar gezet, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Bekijk hier alle ketting hangers

 

3. Gedenksieraden 

Zoals moederdag bij het leven hoort, geldt dit helaas ook voor de dood van dierbaren. Dat merken we nu extra door het Coronavirus die rondgaat in de hele wereld. Zo is het goed mogelijk dat er moeders zijn die hun partner missen of ergen nog, een van haar kinderen... Het allermooiste wat je kunt geven is dan een zeer dierbaar cadeau. Een mooi gedenksieraad dat er door allerlei reden nooit is gekomen, zou het ultieme cadeau kunnen zijn. Onze gedenksieraden worden met de hand gemaakt en deze kunnen we voorzien van een foto of vingerafdruk van de overledene. Dit soort geschenken zorgt bijna altijd voor een flinke traan. Maar een gedenksieraad geeft ook rust en biedt troost, iets wat zeker in deze tijd heel erg belangrijk is. In een tijd waarbij het gemis extra wordt gevoeld. Kijk eens bij de gedenksieraden op deze pagina.


 
  Darek Ostrowski     18-04-2020 11:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.