De mooiste kindersieraden voor de laagste prijs vind je bij ons. Alle sieraden zijn gemaakt van echt zilver of van 14k goud. Verwen jouw kleine prins of prinses met een echt sieraad die ze met trots zullen dragen.

KIDS SIERADEN
Voor zowel jongens en meisjes hebben we de mooiste kindersieraden voor de scherpste prijzen. Van armbanden, tot kettingen en oorsieraden, gemaakt van zilver of goud. Onze collectie wordt steeds verder uitgebreid, zodat er altijd iets moois te vinden is voor jouw kids.

KINDERSIERADEN VAN ZILVER OF GOUD
Al onze kindersieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver of goud (9K of 14K) met of zonder gekleurde emaille in de meest mooie ontwerpen. Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van sterling zilver, met 925 als keurmerk. Dit is het hoogst mogelijke gehalte om mooie sieraden van te maken. Onze gouden sieraden zijn er in 9 en 14 karaat, dit staat vermeld bij elk sieraad in de webwinkel, maar je vindt het ook terug als keurmerk in het sieraad zelf. 14 karaat is 585 en 9 karaat is 375 (het goudgehalte). Zo kun je altijd controleren wat voor een sieraad je in handen hebt.