Een Origineel Kerstcadeau

Sinterklaas- en Kerstcadeaus horen nu eenmaal bij de fijnste tijd van het jaar: De feestdagen. Ieder jaar is het weer best lastig om een mooi of bijzonder cadeau te kiezen die goed in de smaak valt. Onze producten zijn uitermate geschikt als kerstgeschenk of cadeau voor in de schoen, omdat deze niet alleen mooi zijn, maar ook erg persoonlijk in de meeste gevallen. Ongeacht het cadeau dat je bij ons bestelt: je zult altijd een WOW te horen krijgen. Dat maakt een cadeau van ons juist zo bijzonder. Met de feestdagen staan we ook stil bij de mensen die er niet meer zijn... Zo kun je iemand ook iets moois geven als aandenken aan een dierbare.

TOP 3 Kerstcadeaus voor mannen

1. Sleutelhanger met foto (van de kids of huisdier)
2. Spiegel met foto
3. Bestek met naam

TOP 3 Kerstcadeaus voor vrouwen

1. Zilveren armband met bedels
2. Gouden fotohanger met foto of vingerafdruk
3. Sleutelhanger met foto

Bestel op tijd, want dan weten wij zeker dat het een zeer geslaagde sinterklaasavond en kerst zal gaan worden. Onze producten moeten bewerkt, gemaakt en verstuurd worden en liggen niet kant en klaar in de schappen. Houd hier rekening mee met bestellen!

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Bestek met foto

Volwassenen Bestek met foto en tekst gegraveerd in volwassenen formaat. Echt bijzonder, omdat we de enigen zijn die dit doen!

34,95

visibility

Echt lederen ketting met fotohanger in Hartvorm

Lederen ketting met fotohanger hart. Gemaakt van kwaliteitsleder.Wij laseren uw meest dierbare foto in het nikkelvrije rvs hart, dus deze...

39,95

15%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm- 1,10mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1,10mm breed- 14 Karaat geelgoud

199,00

169,00

16%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.20mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.20mm brede schakels

249,00

209,00

20%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.40mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.40mm brede schakels

307,00

247,00

21%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.60mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.60mm brede schakels

379,00

299,00

19%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-2,10mm

Gouden gourmet ketting 14 Karaat in de lengte van 45 cm en 2.10mm brede schakels

639,00

519,00

20%
visibility

Gouden Gourmet ketting 50 cm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 50 cm- 14 karaat geelgoud en verkrijgbaar in diverse breedtes.

219,00

175,00

visibility

Gouden hanger met hart vingerafdruk Samen Een

Gouden hanger met hart vingerafdruk. Het hart is gemaakt van twee vingerafdrukken die samen een worden.

279,00

visibility

Ketting hanger met foto hart small

Deze ketting hanger met foto hart small is een mooi en voordelig sieraad als je wilt laten zien hoeveel je van iemand houdt of hoeveel je...

27,95

visibility

Ketting hanger met foto hart

Deze ketting hanger met foto hart is het mooiste sieraad als je wilt laten zien hoeveel je van iemand houdt of hoeveel je iemand juist mist.

29,95

visibility

Rechthoekige gouden kettinghanger met foto

Bestel nu jouw Rechthoekige Gouden kettinghanger met foto. Een strak design met afgevlakte hoeken. 14 karaat

249,00

Het beste Sint- en Kerstcadeau voor hem en voor haar

Wij laseren foto's, teksten en logo's in allerlei producten voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van prodcuten geplaatst die eigenlijk altijd geslaagd zijn als cadeau. Daarnaast hebben we ook andere producten in onze webwinkel, die ook gebruikt kunnen worden als kerstcadeau.
Voor vrouwen hebben wij diverse gouden en zilveren sieraden en nog veel meer andere leuke producten. Voor de heren hebben we ook voldoende mooie producten, die zullen zorgen voor een traantje tijdens kerst. Want een persoonlijk cadeau doet het altijd het best. Men ziet dat er aandacht aan is besteed bij het uitzoeken. Iets bijzonders voor die ene speciale persoon in je leven, dat wil jij toch ook?

Geef elkaar iets persoonlijks dit jaar...  een gepersonaliseerd kerstcadeau. Iets dat de ander ontroert of heel erg na aan het hart ligt. Je kunt hierbij denken aan een foto van de kinderen, wat erg voor de hand liggend is. Maar het kan ook een foto zijn van de hond die er niet meer is of een product waarin wij een vingerafdruk laseren van een dierbare die erg wordt gemist. Vaders en moeders vinden het heerlijk om iets te krijgen met een foto van hun kinderen erin, een sleutelhanger bijvoorbeeld. Maar opa zou dat ook geweldig vinden van zijn kleinkinderen. Moeders en oma's dragen hun kinderen en kleinkinderen in hun hart. Maar ze vinden het ook geweldig om hun foto bij zich te dragen in een mooie kettinghanger... Het hele jaar krijgen we veel reacties en reviews van mensen die heel erg blij zijn met onze mooie spulletjes, dus met de feestdagen zullen de reacties zeker geweldig zijn.

Bestel je sinterklaas cadeau op zijn laatst een week voordat je sinterklaas gaat vieren en doe dit ook met de kerstdagen. Er is niets erger dan een cadeau die niet aankomt. Over het algemeen krijgen wij de orders goed verwerkt, maar ook wij hebben te maken met postbezorgers. Door de enorme drukte bij hen, kan er iets fout gaan. Er wordt elk jaar weer voor gewaarschuwd, dus bestel je cadeau echt op tijd aub.

Een mooi en uniek gepersonaliseerd sint- en kerstcadeau bestel je natuurlijk bij ons.