Nooit meer een dag zonder jouw dierbare.
80% van de nabestaanden willen graag iets tastbaars hebben van hun dierbare. De pijn van het gemis is namelijk elke dag voelbaar en de leegste die is ontstaan is niet zomaar opgevuld. Deze gevoelens ken je alleen als je iemand bent kwijtgeraakt die je heel erg dierbaar was en nog steeds is.

In de laatse 5 jaar heb ik dit hele proces zelf ook moeten doorlopen, nadat mijn vrouw Melissa overleed en mij en ons zoontje achterliet. Melissa was vastberaden om vrouwen met borstkanker te helpen, mocht ze haar eigen kanker overleven. Helaas was dit haar niet gegeven en daarom heb ik me iets voorgenomen.. Mensen helpen die hetzelfde doormaken als ik en ons zoontje. Ik wilde perfecte gedenksieraden maken, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Omdat wij helaas weten wat zo'n speciaal sieraad doet voor nabestaanden, was dit mijn doel geworden.

Vaak krijg ik mooie reacties terug als men het sieraad heeft ontvangen. Reacties als: Eindelijk heb ik hem of haar nu weer bij me, tot: ik heb weer voor het eerst sinds maanden rustig geslapen... Dit is dus precies waar ik het voor doe!

Een mooi gedenksieraad hoeft ook echt niet duur te zijn. Bij mij zijn alle sieraden met mijn eigen handen gemaakt en vaak door mijzelf ontworpen. Het bewerken van elke vingerafdruk of foto geschiedt met de hand, om een perfect sieraad te kunnen maken. Een zilveren sieraad is er al vanaf 49,00 en een gouden vanaf 169,00. Je auto voltanken is tegenwoordig duurder en die is een week later weer leeg. Een gedenksieraad heb je voor je leven!

Kijk eens rond in mijn webwinkel en kies het sieraad dat jij graag zou willen...

 
  Darek Ostrowski     22-03-2022 09:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.