Onderscheid jouw horecabedrijf van de anderen

Steeds meer bedrijven kiezen voor Horeca bestek met logo of tekst. En dat is een schot in de roos! Want je laat als horecabedrijf zien dat je let op de kleinste details. Een leuke of grappige tekst in het bestek laat een glimlach achter bij je gasten. Denk eens aan de bekende zakjes thee van Pickwick. Er staat telkens een leuke vraag of spreuk en tijdens het trekken van de thee leest iedereen het. Zo kun je dit ook toepassen op het bestek van je gasten. Verschillende teksten in het bestek of een tekst per seizoen, tot het weer wordt vervangen. Jouw gasten zullen dit absoluut waarderen en belangrijker nog: ze zullen erover praten!


Horeca bestek met logo of tekst kan ook een ander doel dienen. Je eigen logo of bedrijfsnaam in jouw bestek is niet alleen mooi, maar het is ook nog eens ideaal voor je naamsbekendheid. Bovendien zal dit ook diefstal van je bestek tegengaan. Vaak wordt mooi bestek meegenomen naar huis, dat is wat veel horecabedrijven merken en met name de catering voelt dit. Als jouw logo in het bestek staat, is het al minder interessant om het mee te nemen. En diegene die jouw bestek toch meeneemt... Dan moet je maar denken: Heb ik daar toch mijn reclame in huis liggen!

Laat je logo laseren in je bestaande bestek!


Wij bedrukken het bestek niet, maar laseren of lasergraveren het bestek. Het grote voordeel hiervan is domweg dat het niet slijt! De gravure zal er naar 1000 vaatwassessies er nog steeds net zo mooi en duidelijk in blijven staan. Wij kunnen desgewenst allemaal nieuw bestek laseren voor jouw bedrijf, maar waarom je bestaande bestek niet gebruiken? Wij kunnen binnen enkele uren al het bestek voorzien van een logo of tekst, zodat je bedrijf niet zonder zit. Ben jij benieuwd hoe jouw Horeca bestek met logo of tekst  eruit komt te zien als het is gelaserd? Neem dan even contact met ons op. Stuur wat bestek op en mail ons je tekst of logo en wij maken kosteloos een paar voorbeelden in je eigen bestek.

Er zijn niet veel bedrijven die logo's of tekst in bestek laseren en als dit al gebeurt, vraagt men idioot hoge bedragen per gravure. Wij werken snel en efficient en kunnen tekst en of logo's laseren voor een fractie van de prijs van het bestek. Hierdoor is het niet alleen leuk, maar ook rendabel.

Wil jij ook mooi Horeca bestek met logo of tekst? Neem dan snel contact met ons op.