Het gemis van een dierbare
Allereerst willen wij zeggen dat we heel erg dankbaar zijn dat juist wij een mooi sieraad of gedenksieraad mogen maken. Juist omdat wij weten wat het met mensen doet als ze een mooi en persoonlijk sieraad kunnen dragen.

Jammer genoeg hoef ik niet ver te zoeken om te zien wat het gemis van een dierbare met je doet... Melissa is nu ruim twee jaar geleden overleden en er is nog geen dag geweest dat ik niet aan haar heb gedacht. Maar ergens kan ik in het bedrijf mijn energie kwijt en kan ik mijn gedachten goed verzetten gelukkig. Maar ik ben hier niet de enige in huis die er last van heeft. Ons zoontje Marek wordt binnenkort 7 jaar en er breekt nu weer een tijd aan met veel verdriet.

Zoals gisteren voor het slapen gaan... Ik ging even bij m liggen en ineens ging hij huilen en snikte hij dat ie mama zo erg mist en dan breekt je hart en gaan ook bij mij weer tranen vloeien. Zo goed en kwaad als het gaat proberen we er samen over te praten en hebben we een filmpje gekeken die mama nog voordat ze stierf aan hem heeft gericht. Voor mij keihard om te zien en te horen, maar voor hem gaf het rust en droogden de traantjes weer snel. De lieve woorden die ze sprak stelden hem gerust.

Hij wil ook telkens iets van mama of met mam bij zich hebben. Of dat nu een deken is die ze voor hem heeft gemaakt, of een foto of knuffel van haar. 

Ik heb vandaag dan ook een mooie hanger gemaakt voor hem, met een mooie foto van hem met mama samen. Achterop de tekst: Mama & Marek voor altijd samen... Een vierkante hanger met een stoere bolletjesketting en hun foto erin gelaserd. Zo kan hij dit altijd bij zich dragen en als hij er even geen zin in heeft, legt ie het naast zich neer op een nachtkastje. Zo heeft hij altijd het gevoel dat mama dichtbij hem is en dat doet hem en mij goed.

Ik zie dus van heel dichtbij hoe fijn het is om iets moois bij je te hebben van je dierbare. Misschien is het daarom wel zo dat we meer dan ons best doen om mooie producten af te leveren en misschien is dat ook wel de reden dat ik doe wat ik doe.
 
  Darek Ostrowski     11-09-2018 14:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.