Gouden sieraden , gemaakt van 14K goud, maar dan voor de laagste prijs. Omdat we zelf inkopen en de meeste sieraden zelf maken en personaliseren, betaal je bij ons altijd de laagste prijs. De laagste prijs betekent niet dat je Gouden sieraden van 14K kunt kopen voor een paar tientjes, maar wel voor een prijs die nergens anders wordt aangeboden. Zekerheid boven alles! Wij versturen alle gouden sieraderen verzekerd via postnl. Wil je als klant extra zekerheid over je aankoop? Als je betaalt met creditcard, via Paypal of met achteraf betalen van Klarna, is je aankoop ook nog eens automatisch verzekerd. Je loopt als klant geen enkel risico in geen enkel geval. Dat is iets wat wij heel erg belangrijk vinden.

Jouw voordeel loopt op van enkele tientjes tot zelfs enkele honderden euro's ten opzichte van andere aanbieders. De beste kwaliteit van onze lasergravures vind je alleen bij ons! Ook is het mogelijk om je eigen oude goud in te leveren voor korting op je bestelling! Lees hier hoe het werkt: Oud goud voor korting

Wij verkopen uitsluitend Gouden sieraden van 14K goud en hebben geen lange levertijden, zodat jij snel kunt genieten van jouw aankoop. Wil je weten wat wij doen voor het beste resultaat? Lees hier onder dan verder.Gouden armbanden Goedkoop

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Gouden kettingen 14 Karaat

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

14k Gouden graveer hangers

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Gouden sieraden gepersonaliseerd

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden, maar we zijn met name gespecialiseerd in het bewerken van foto's en vingerafdrukken voor het best mogelijke resultaat. Om gegarandeerd een mooi reslutaat te verkrijgen is het bewerken net zo belangrijk als het laseren zelf. In de laatste drie jaar zijn we dan ook uitgegroeid tot een bedrijf met wellicht de aller mooiste resultaten die je maar kunt vinden. Niet voor niets zijn er tal van juweliers en edelsmeden die moeilijke of bijna onmogelijke opdrachten bij ons neerleggen. Veel van onze sieraden worden gebruikt als gedenksieraad.

Gouden hanger met foto

Een gouden hanger met de foto van je dierbare, je kind(eren) of huisdier, wordt door ons volledig met de hand gemaakt, met behulp van onze lasermachine.  De gouden hanger snijden we eerst uit een plaat goud, welke we inkopen bij een gerenomeerde Nederlandse groothandel voor juweliers en edelsmeden. Hierna wordt de hanger met 6 verschillende soorten fijn schuurpapier opgeschuurd. Hierdoor ontstaat er een mat oppervlak zonder krasjes of putjes. Zodra dit er mooi uitziet, gaan we de hanger polijsten met verschillende polijstschijven. Als de hanger een mooie glans heeft bereikt, is deze klaar om de foto te laseren.

Jouw foto wordt met de hand door ons bewerkt. Dit houdt in dat we de foto zo bewerken, dat deze optimaal is om goed gelaserd te worden. Waar anderen tools of programma's gebruiken om snel te kunnen bewerken, doen wij alles handmatig. Dit duurt langer, maar je ziet het ook terug in het eindresultaat. Geen vreemde randen om de foto, maar mooi vloeiend en met schaduwen en diepte in de foto, in plaats van een vlakke foto die eruit ziet als een tekening.

De foto wordt er niet zwart ingelaserd! 9/10 aanbieders zetten de foto er in het zwart in, vaak onder het mom dat het goed zichtbaar is... Het tegendeel is echter waar! Zo'n foto geeft veel minder fijn detail en zal bovendien steeds lelijker worden met de jaren. Als de donkere gravure gaat slijten, zal de foto er in het negatief in komen te staan uiteindelijk. Wij noemen dit een Ghost. Dit is het laatste dat je wilt.

Wij laseren jouw foto haarfijn in diverse lagen in het goud, waarbij we het gedeelte van de foto als het ware matteren. Diep genoeg om niet te slijten en om altijd een mooi reslutaat te behouden. Een dotsmachine geeft op het eerste gezicht een vergelijkbaar resultaat, maar zal weer snel slijten uit het goud, gewoonweg omdat het er niet diep genoeg in komt te staan.

Vingerafdruk sieraad in goud

Een sieraad met vingerafdruk, van iemand die je erg dierbaar is, wordt steeds vaker besteld. Omdat zo'n fingerprint sieraad erg persoonlijk is, verdient het ook de nodige persoonlijke aandacht van ons. Natuurlijk zijn er genoeg manieren te bedenken om een vingerafdruk er snel in te zetten, maar is dat wat jij wilt? Wij geven er in elk geval de voorkeur aan om de vingerafdruk handmatig te bewerken. Sommige vingerafdrukken zijn perfect, waar weinig werk aan zit. Maar de meeste vingerafdrukken hebben veel bewerkingen nodig om mooi in het sieraad te kunnen zetten. Soms moeten we de afdruk lijntje voor lijntje met de hand overtrekken. Gewoon omdat de vingerafdruk er anders als een vlek uit komt te zien.

Of je nu een grote hanger met vingeradruk bestelt, of het smalle staafje... De vingerafdruk wordt er altijd verdiept in gelaserd door ons. Dit betekent dat deze er oon nooit, maar dan ook nooit meer uit zal gaan door slijtage. Een fijne bijkomstigheid van verdiept laseren: Je kunt wanneer je maar wilt, de hanger vasthouden en de vingerafdruk voelen! De vingerafdruk van de hand van je dierbare, die jou altijd heeft lief gehad en je heeft gestreeld en verzorgd. Hoe fijn is dat?

Bestel je Gouden sieraden met foto of vingerafdruk dan ook bij een echte specialist!