Gouden sieraden kopen

Gouden sieraden kopen bij webwinkel

De meeste kostbare sieraden worden nog altijd gewoon bij de juwelier verkocht. Waarom? Omdat men vaak bij dezelfde juwelier koopt en je ouders dit ook al deden bij dezelfde. Een soort traditie dus.

Maar sinds de opkomst van het internet en de vele webwinkels is het veel aan het veranderen. De bestaande juweliers moeten steeds vaker een webwinkel hebben naast de juwelierszaak om de simpele reden dat er steeds meer sieraden online worden verkocht. De meeste webwinkels die goud verkopen doen dit onder de prijzen van de normale juweliers. Waarom? Omdat het kan! Een webwinkel heeft niet zoveel voorraad als een juwelier, dus veel minder kosten. Voorraad kost namelijk geld. En als we kijken hoe wij werken: We krijgen een bestelling, plaatsen deze bij onze groothandel en de volgende dag hebben we het sieraad binnen en gaat dezelfde of de volgende dag naar de klant.

Is het wel echt?

Dit is een vraag die veel mensen onbewust stellen als ze online gouden sieraden zien. De prijzen varieren bij juweliers, maar ook bij webwinkels. En over het algemeen zijn betrouwbare webwinkels met keurmerk (wij hebben webwinkelkeur) ook eerlijk over hun aanbod. Het blijft voor de consument wel zaak om goed te lezen... Als wij producten van onze concurrenten bekijken en niet goed lezen, zien we soms dat de kern van een gouden ketting van zilver is. Dit betekent dan dat de zilveren ketting is verguld met 14k goud. Dus ons advies is om goed te kijken naar de productinfo om niet voor verrassingen te komen staan.

Kijk ook naar de prijs!!!

Online kun je heel goed prijzen vergelijken en zul je zien dat je vaak enkele tientallen euro's kunt besparen op hetzelfde gouden sieraad. Maar zie je bijvoorbeeld twee exact dezelfde producten, waarbij de een slechts de helft vraagt, wees dan extra allert. Wij personaliseren bijvoorbeeld gouden hangers met een foto. Als je onze prijs vergelijkt, zul je zien dat we goed kunnen concurreren met andere aanbieders. Waarom? De hangers kosten overal hetzelfde qua inkoop, dus daar kan het niet aan liggen. Waar het wel aan ligt is het volgende: Het bewerken en het laseren van foto's doen we namelijk zelf en hoeven niemand in te huren om voor ons te doen. Sterker nog: We krijgen regelmatig opdrachten van juweliers om een foto in een sieraad van hen te laseren, omdat ze daar een klant voor hebben. Dit brengen wij in rekening en dat doet de juweliers dus ook bij de klant. Zo kun je dus grote verschillen krijgen.

Onze Gouden sieraden zijn dus altijd echt en altijd van 14K goud. Het personaliseren doen we zelf en we versturen de sieraden altijd veilig met handtekening. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je geen product ontvangt waar je voor hebt betaald.

Ben jij nog op zoek naar een mooie gouden fotohanger kijk dan eens hier. Zoek je misschien een mooie gouden ketting? Dan hebben we hier een mooie collectie Gouden kettingen. 

Shop goedkoop en shop safe!
  Darek Ostrowski     03-02-2019 13:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.