Gouden sieraden van 14k voor de laagst mogelijke prijs. Het kan zeker en waarom niet? Bijna iedereen houdt wel van goud, maar omdat het duur is en de prijzen nogal willen verschillen, ben je altijd bang dat je teveel hebt betaald. Als klant van ons moet je blij en vrolijk worden van je aankoop en we willen niet dat hetzelfde sieraad ergens anders goedkoper te vinden is. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij ons altijd de laagste prijs krijgt!

Laagste Prijs Garantie Gouden sieraden


Heb je ergens anders hetzelfde gouden sieraad gevonden die goedkoper is? Stuur ons dan een e-mail met de link waar je het hebt gevonden. Wij passen onze prijs dan aan en geven jeals bedankje nog extra korting. Het product moet dan wel hetzelfde zijn, ook qua gewicht in goud uiteraard. In ons assortiment hebben we gekozen voor goede en stevige sieraden zoals o.a. onze gouden kettingen. Wij kijken wekelijks hoe onze prijs zich verhoudt ten opzichte van onze collega's en zullen waar nodig onze prijs aanpassen. Mochten we een product gemist hebben, dan zijn we jou zeer erkentelijk als je ons hiervan op de hoogte stelt middels een mailtje.

Gouden sieraden betalen in 3 termijnen kan ook!


Sinds kort is het zelfs mogelijk om gespreid te betalen via in3. Hierdoor kun je voor een hoger bedrag (vanf 100,00) bestellen en het totaalbedrag in drie gelijke termijnen afrekenen, zonder dat je rente betaalt. De eerste termijn wordt meteen betaald bij je bestelling en de twee overige termijn dienen dan binnen 30 dagen en 60 dagen na de aankoop te worden voldaan. In3 toest jouw gegevens tijdens de bestelling al en zo weet je ook meteen of je in aanmerking komt voor deze comfortabele manier van betalen.

Bekijk onze gouden sieraden in de categorie die van toepassing is en bestel zie hier met onze Laagste prijs Garantie.Gouden sieraden van ons

Wij leveren uitsluitend goud met Nederlands keurmerk! Onze prijzen zijn altijd scherper dan bij de juwelier. Dit komt niet omdat wij een andere kwaliteit van het goud leveren, maar wij hebben als webwinkelier nu eenmaal niet zo'n voorraad aan goud liggen als een juwelier. Bovendien personaliseren wij onze gouden producten allemaal zelf en besparen hier dus ook weer geld. Een juwelier moet vaak de hulp inroepen van een andere partij, dit hoeven wij dus ook al niet. Je bestelling heb je in de meeste gevallen binnen drie dagen in huis, wat betekent dat je met een beetje geduld, enkele tientjes tot enkele honderden euro's kunt besparen door bij ons te bestellen. Het kan voorkomen dat een bepaald sieraad niet op voorraad is, maar daarvan houden we je uiteraard op de hoogte.

Onze prioriteit ligt niet bij de goedkoopsten te horen, al zal dit vaak wel het geval zijn. Onze prioriteit ligt bij de kwaliteit die we willen leveren. Wij willen mooie en degelijke sieraden verkopen voor een goede prijs. Sieraden waar u jaren plezier van zult hebben. Daarom vermelden we ook alle specificaties, inclusief het gewicht van het goud. Soms zijn er vergelijkbare prodcuten qua afmetingen, maar deze hebben een lagere prijs, maar ook een lichter gewicht in goud. Je zult begrijpen dat dit zelfde sieraad dan minder sterk is dan de zwaardere variant.

Lasergraveren goud

In tegenstelling tot het traditionele graveren, zal een lasergravure geen materiaal verspanen zoals dat heet. Bij normaal graveren zal er goud weg worden gefreesd en wordt de hanger, armband of het bedeltje altijd iets lichter qua gewicht. Hiervan is geen sprake bij het lasergraveren van goud. Bovendien is een foto die met laser is gegraveerd veel duidelijker zichtbaar dan een foto die normaal is gegraveerd. Je hoeft je hanger niet in allerlei bochten te wringen om de foto goed te zien. Onze foto's zijn altijd mooi en duidelijk! Een foto graveren met onze laser zal je doen verbazen, in de positieve zin van het woord. Jouw foto of vingerafdruk komt er in het best mogelijk resultaat in te staan en dat is iets wat iedereen graag wil. Graveren met een laser is het moderne graveren van nu, dat veel mogelijkheden biedt welke vroeger ondenkbaar waren.

Bekijk gerust onze producten en als u vragen heeft, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden. Zoekt u een bepaald product die niet in onze webwinkel te vinden is, vraag er dan naar, dan kijken wij bij de groothandel en zullen proberen het product voor u bestellen, indien mogelijk. We hebben zelfs nauwe banden met een zeer goede edelsmid, die zelfs sieraden op maat kan maken. Hieraan hangt uiteraard wel een ander prijskaartje, maar dat is begrijpelijk.

Karaat Goud: uitleg en aanduidlingen 


Het aantal of de hoogte van het karaat in goud geeft aan hoeveel puur goud er in je sieraad is verwerkt. In elk gouden sieraad zit een stempel of merkteken dat aangeeft hoeveel puur goud er in uw sieraad verwerkt is. In de onderstaande tabel zie je hoeveel procent goud er in sieraden van een bepaalde hoogte karaat zit

24 karaat bevat 99,99% puur goud (aangeduid met 999)
22 karaat bevat 91,60% puur goud (aangeduid met 916)
18 karaat bevat 75% puur goud (aangeduid met 750)
14 karaat bevat 58,50% puur goud (aangeduid met 585) Onze sieraden zijn altijd van 14 Karaat
9 karaat bevat 33,75% puur goud (aangeduid met 375)
8 karaat bevat 33,3% puur goud (aangeduid met 333) Mag geen goud worden genoemd in Nederland

Nu je weet hoe het aantal karaat is opgebouwd kun je op zoek gaan naar een sieraad van het gehalte dat jij graag wilt. Onze webwinkel wordt elke week weer uitgebreid met nieuwe gouden sieraden in verschillende categorieen. Zo hebben we altijd hele mooie gouden kettingen. Deze zijn natuurlijk los te dragen, maar ook met een mooie hanger eraan. Welke hanger? Dat hangt af van jouw eigen smaak of behoefte. Veel van onze klanten willen graag een hanger met foto, anderen met alleen een naam. Er zit eigenlijk altijd wel iets bij, dus misschien kun je kijken of je hier een mooie hanger van goud vindt? De meeste gouden sieraden zijn goed te combineren met elkaar, dus hebben we ook mooie gouden armbanden. Deze kun je hier vinden.

Onze gouden sieraden zijn altijd 14 karaat!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 746 reviews.