Gouden kettingen 14 Karaat in diverse modellen, lengtes en breedtes. Wil jij je gouden ketting goedkoop?  Een ketting om los te dragen, of wil je een gouden ketting combineren met een van onze handgemaakte gouden fotohangers? Kies dan de gouden ketting die je mooi vindt en bestel deze meteen mee met je hanger. Met 15% korting op de gouden kettingen zijn onze prijzen een stuk lager dan bij uw juwelier en tevens de laagste prijs online. Bespaar dus tientallen tot honderden euro's op de ketting die jij graag wilt.

Gouden ketting goedkoop, maar zekerheid boven alles

Zekerheid boven alles! Wij versturen alle gouden sieraderen verzekerd via postnl. Wil je als klant extra zekerheid over je aankoop? Je loopt als klant geen enkel risico in geen enkel geval. Dat is iets wat wij heel erg belangrijk vinden. Een gouden ketting kopen is op deze manier leuk en veilig. Vind je ergens anders exact dezelfde ketting voor een lagere prijs? Laat het ons weten en we passen de prijs aan in onze webwinkel. Jij krijgt dan als beloning €10,00 extra korting op je bestelling. Mooie deal toch?
 

Wat kun je van ons verwachten?

✅ Snelle levering
✅ Laagste prijs
✅ 100% tevredenheidsgarantie

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gouden gourmet ketting 60 cm 3,70 mm

Gouden gourmet ketting 6- zijdes geslepen schakels van 60 cm en 3,70 mm breed

2.399,00

visibility

Gouden Figaro 50 cm 3,1 mm Massief

Mooie massief 14k gouden Figaro ketting van 50 cm lang en 3,1 mm breed.

1.099,00

visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-2,10mm

Gouden gourmet ketting 14 Karaat in de lengte van 45 cm en 2.10mm brede schakels

699,00

visibility

Gouden Gourmet ketting 60cm 1.6mm

Gouden gourmet ketting 60 cm en 1.6mm breed

499,00

visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.60mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.60mm brede schakels

389,00

visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.20mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.20mm brede schakels

245,00

Welke gouden ketting is geschikt voor jou?

Allereest moet je kijken welke lengte bij je past. Dit doe je het gemakkelijkst door een oude ketting op te meten. Heb je geen ketting? Knip dan een touwtje op 60 cm en doe deze om je hals. Te lang? Knip er dan 10 cm vanaf en kijk nog eens? Nog te lang? Knip er dan 5 cm vanaf en dan heb je alle drie de gangbare maten gehad. De dikte van de ketting is afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Wil je er een kleine hanger aan hangen (bijv: cirkel van 16mm)? Dan neem je een dunnere ketting. Wil je er een grotere of wat zwaardere hanger aan hangen? Dan beginnen de juiste kettingen met een breedte van 1.4mm tot 2.7mm, afhankelijk van wat jij mooi vindt. Wil je een bepaals type kettingen en we bieden deze niet aan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze leveranciers leveren bijna elk model.
 

Betaalbare gouden ketting kopen

Betaalbaar is een relatief begrip, want als het gaat om goud, zijn de prijzen beduidend hoger dan kettingen van ander materiaal. Niet zo vreemd natuurlijk, want een kilo goud kost € 56.000 en een kilo zilver slechts € 600. Dit geldt over de hele wereld, dus de prijs die je betaalt hangt af van de verkopende partij. Wij hebben in tegenstelling tot een juwelier geen duur winkelpand met personeel en hoeven ook geen voorraad aan te leggen. Hierdoor kunnen wij onze gouden sieraden voor minder verkopen, waardoor jij dus profiteert. Eigenlijk best logisch dus.

Bij ons vind je de goedkoopste gouden kettingen

Zonder in te boeten aan kwaliteit kunnen wij de voordeligste prijs aanbieden voor bijna ieder collier. Wij kopen onze gouden kettingen in bij dezelfde leveranciers als de juwelier, alleen hebben wij geen voorraad of duur pand in het midden van de stad. Ja, bij de juwelier kun je het meteen meenemen en bij ons duurt het een paar werkdagen. Kijk dus voor jezelf of je liever geld bespaart of dat je de kettingen meteen vandaag wil hebben. In onze webwinkel vind je de meest gangbare kettingen, maar als je iets speciaals wilt of langer/ dikker dan wij in de webwinkel aanbieden, Neem dan even contact op met ons en we proberen je meteen te helpen.


Kies bij ons het gewenste model, de lengte die je graag wilt hebben en de breedte van de schakel.


Behalve de modellen die we in de webwinkel hebben staan, kunnen we ook andere kettingen leveren. Dus wil je bijvoorbeeld een Omega collier, Vossestaart of Palmier, dan kunnen wij deze ook leveren. De meeste kettingen kunnen we ook leveren in witgoud. Stuur hierover een mail, waarin je aangeeft welk model je zou willen, de lengte en breedte. Wij zoeken voor jou de actuele prijs erbij en geven je het beste voorstel. Je kunt met ons in contact komen door ons te bellen, via e-mail of via whatsapp. Als onze gegevens vind je bij contact.

Gouden ketting dames of gouden ketting heren

Onze kettingen zijn eigenlijk bijna allemaal unisex, dus zowel voor heren als dames. Meestal dragen de heren een wat dikkere ketting en de dames weer een wat langere. Vandaar dat een ketting uitzoeken gemakkelijk kan via onze winkel. Je kijkt eerst naar het model. Daarna kies je de lengte en vervolgens de dikte van de schakels. Het gewicht staat er ook meteen bij, dus je weet op voorhand al wat je koopt. De Jasseronschakel is typisch een model dat voornamelijk door dames wordt gedragen. Alle andere modellen worden erg gewaardeerd door zowel dames als heren.

Gouden kettingen zijn een goede investering

Goud is al vanaf het begin, van het bestaan ervan, een wettig betaalmiddel en heel lang geleden een ruilmiddel. Je kon en kunt eigenlijk nog steeds betalen met goud. Al wordt goud meestal verkocht bij een goudhandelaar. Goud stijgt op dit moment explosief en de verwachting is dat goud nog veel duurder gaat worden. Het is dan ook niet onverstandig om nu gouden sieraden te kopen, zolang ze nog betaalbaar zijn. In de toekomst zal de waarde van jouw goud alleen nog maar stijgen. Je kunt jaren lang met plezier je gouden sieraden dragen en later voor een goede prijs weer verkopen. En als de stijging zo door blijft gaan, zal jouw goud over een aantal jaren zelfs meer waard zijn, dan je er nu voor hebt betaald. Bewaar dus al je oude goud goed en schaf nu nieuw goud aan om een appel voor de dorst te hebben straks.

Veilig gouden ketting online bestellen

Bij al onze producten staat veiligheid voorop, dit geldt voor de betaalomgeving, maar zeker ook voor het verzenden. Wij nemen geen enkel risico, zodat jij als klant geen risico loopt. Wij versturen onze gouden sieraden altijd per aangetekende post en verzekeren het sieraad hierbij. Hierdoor loop jij als klant dus geen enkel risico! Mocht je bestelling onverhoopt toch zoekraken tijdens de verzending, dan stellen wij de vervoerder meteen aansprakelijk en ontvang je uiteraard ook meteen een nieuw sieraad.
 

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt lees je hier.

Bestel hier je gouden kettingen 14 karaat voordelig.