Gouden kettingen 14 Karaat in diverse modellen, lengtes en breedtes. Ben je op zoek naar een betaalbare gouden ketting om los te dragen, of wil je een gouden ketting combineren met een van onze handgemaakt gouden fotohangers? Kies dan de gouden ketting die je mooi vindt en bestel deze meteen mee met je hanger. Zekerheid boven alles! Wij versturen alle gouden sieraderen verzekerd via postnl. Wil je als klant extra zekerheid over je aankoop? Als je betaalt met creditcard, via Paypal of met achteraf betalen van Klarna, is je aankoop ook nog eens automatisch verzekerd. Je loopt als klant geen enkel risico in geen enkel geval. Dat is iets wat wij heel erg belangrijk vinden.

Betaalbare gouden kettingen

Betaalbaar is een relatief begrip, want als het gaat om goud, zijn de prijzen beduidend hoger dan kettingen van ander materiaal. Niet zo vreemd natuurlijk, want een kilo goud kost € 50.000 en een kilo zilver slechts € 496. Dit geldt over de hele wereld, dus de prijs die je betaalt hangt af van de verkopende partij. Wij hebben in tegenstelling tot een juwelier geen duur winkelpand met personeel en hoeven ook geen voorraad aan te leggen. Hierdoor kunnen wij onze gouden sieraden voor minder verkopen, waardoor jij dus profiteert. Eigenlijk best logisch dus.

Bij ons vind je de goedkoopste gouden kettingen

Zonder in te boeten aan kwaliteit kunnen wij de voordeligste prijs aanbieden voor bijna ieder collier. Wij kopen onze gouden kettingen in bij dezelfde leverenaciers als de juwelier, alleen hebben wij geen voorraad of duur pand in het midden van de stad. Ja, bij de juwelier kun je het meteen meenemen en bij ons duurt het een paar werkdagen. Kijk dus voor jezelf of je liever geld bespaart of dat je de kettingen meteen vandaag wilt hebben.

Kies bij ons het gewenste model, de lengte die je graag wilt hebben en de breedte van de schakel.
 Weergave:


Bezig met laden...
12%
visibility

Gouden Figaro collier

Gouden Figaro collier van 14K geelgoud in diverse maten verkrijgbaar.

169,00

149,00

15%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm- 1,10mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1,10mm breed- 14 Karaat geelgoud

199,00

169,00

16%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.20mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.20mm brede schakels

249,00

209,00

20%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.40mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.40mm brede schakels

307,00

247,00

21%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-1.60mm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 45 cm en 1.60mm brede schakels

379,00

299,00

19%
visibility

Gouden Gourmet ketting 45 cm-2,10mm

Gouden gourmet ketting 14 Karaat in de lengte van 45 cm en 2.10mm brede schakels

639,00

519,00

20%
visibility

Gouden Gourmet ketting 50 cm

Gouden gourmet ketting in de lengte van 50 cm- 14 karaat geelgoud en verkrijgbaar in diverse breedtes.

219,00

175,00

15%
visibility

Gouden Gourmet ketting 60 cm

Gouden gourmet ketting 60 cm- 14 karaat geelgoud en verkrijgbaar in diverse breedtes.

389,00

329,00

14%
visibility

Gouden Jasseron Collier 45 cm

Een mooie Gouden Jasseron Collier van 14K geelgoud- 45 cm lang

439,00

379,00

13%
visibility

Gouden Jasseron Collier 50 cm

Een mooie Gouden Jasseron Collier van 14K geelgoud- 50 cm lang

459,00

399,00

10%
visibility

Gouden ketting Venetiaans 50 cm

Gouden ketting met Venetiaanse schakel van 50 cm lang en verkrijgbaar in verschillende diktes en gewicht. 14K geelgoud.

255,00

229,00

14%
visibility

Gouden ketting Venetiaans 60 cm

Gouden ketting Venetiaans 60 cm lang en verkrijgbaar in verschillende breedtes en gewicht. 14K geelgoud.

359,00

309,00

Behalve de modellen die we in de webwinkel hebben staan, kunnen we ook andere kettingen leveren. Dus wil je bijboorbeeld een Omega collier, Vossestaart of Palmier, dan kunnen wij deze ook leveren. De meeste kettingen kunnen we ook leveren in witgoud. Stuur hierover een mail, waarin je aangeeft welk model je zou willen, de lengte en breedte. Wij zoeken voor jou de actuele prijs erbij en geven je het beste voorstel.

Gouden ketting dames of gouden ketting heren

Onze kettingen zijn eigenlijk bijna allemaal unisex, dus zowel voor heren als dames. Meestal dragen de heren een wat dikkere ketting en de dames weer een wat langere. Vandaar dat een ketting uitzoeken gemakkelijk kan via onze winkel. Je kijkt eerst naar het model. Daarna kies je de Lengte en vervolgens de dikte van de schakels. Het gewicht staat er ook meteen bij, dus je weet op voorhand al wat je koopt. De Jasseronschakel is typisch een model dat voornamelijk door dames wordt gedragen. Alle andere modellen worden erg gewaardeerd door zowel dames als heren.

Gouden kettingen zijn een goede investering

Goud is al vanaf het begin, van het bestaan ervan, een wettig betaalmiddel en heel lang geleden een ruilmiddel. Je kon en kunt eigenlijk nog steeds betalen met goud. Al wordt goud meestal verkocht bij een goudhandelaar. Goud stijgt op dit moment explosief en de verwachting is dat goud nog veel duurder gaat worden. Het is dan ook niet onverstandig om nu gouden sieraden te kopen, zolang ze nog betaalbaar zijn. In de toekomst zal de waarden van jouw goud alleen nog maar stijgen. Je kunt jaren lang met plezier je gouden sieraden dragen en later voor een goede prijs weer verkopen. En als de stijging zo door blijft gaan, zal jouw goud over een aantal jaren zelfs meer waard zijn, dan je er nu voor hebt betaald. Bewaar dus al je oude goud goed en schaf nu nieuw goud aan om een appel voor de dorst te hebben straks.

Veilig gouden ketting online bestellen

Bij al onze producten staat veiligheid voorop, dit geldt voor de betaalomgeving, maar zeker ook voor het verzenden. Wij nemen geen enkel risico, zodat jij als klant geen risico loopt. Wij versturen onze gouden sieraden altijd per aangetekende post en verzekeren het sieraad hierbij. Hierdoor loop jij als klant dus geen enkel risico! Mocht je bestelling onverhoopt toch zoekraken tijdens de verzending, dan stellen wij de vervoerder meteen aansprakelijk en ontvang je uiteraard ook meteen een nieuw sieraad.
 

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt lees je hier.Bestel vandaag nog jouw betaalbare gouden ketting bij ons.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.