Gouden kettingen 14K in diverse modellen, lengtes en breedtes. Ben je op zoek naar een gouden ketting om los te dragen, of wil je een gouden ketting combineren met een van onze handgemaakt gouden fotohangers? Kies dan de gouden ketting die je mooi vindt en bestel deze meteen mee met je hanger.

Gouden kettingen goedkoop

Goedkoop is een relatief begrip, want als het gaat om goud, zijn de prijzen beduidend hoger dan kettingen van ander materiaal. Niet zo vreemd natuurlijk, want een kilo goud kost € 38.000 en een kilo zilver slechts € 396. Dit geldt over de hele wereld, dus de prijs die je betaalt hangt af van de verkopende partij. Wij hebben in tegenstelling tot een juwelier geen duur winkelpand met personeel en hoeven ook geen voorraad aan te leggen. Hierdoor kunnen wij onze gouden sieraden voor minder verkopen, waardoor jij dus profiteert. Eigenlijk best logisch dus.

Kies bij ons het gewenste model, de lengte die je graag wilt hebben en de breedte.

Behalve de modellen die we in de webwinkel hebben staan, kunnen we ook andere kettingen leveren. Dus wil je een Omega collier, Vossestaart of Palmier, dan kunnen wij deze ook leveren. De meeste kettingen kunnen we ook leveren in witgoud. Stuur hierover een mail, waarin je aangeeft welk model je zou willen, de lengte en breedte. Wij zoeken de actuele prijs erbij en geven je het beste voorstel.

Gouden heren ketting of dames ketting

Onze kettingen zijn eigenlijk allemaal unisex, dus zowel voor heren als dames. Meestal dragen de heren een wat dikkere ketting en de dames weer een wat langere. Vandaag dat een ketting uitzoeken gemakkelijk kan via onze winkel. Je kijkt eerst naar het model. Daarna kies je de Lengte en vervolgens de dikte van de schakels. Het gewicht staat er ook meteen bij, dus je weet op voorhand al wat je koopt.
 

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt vind je hier.Bestel voordelig gouden kettingen bij ons.Gouden Kettingen Venetiaans

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Gouden gourmet kettingen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.