Gouden ketting hanger met foto laten maken
Een gouden ketting hanger met foto laten maken was 30 jaar geleden al heel populair en dat is het vandaag nog steeds. Zo'n hanger is namelijk heel erg persoonlijk en meestal kiest men voor zo'n hanger als er iemand is overleden die erg dierbaar was of men wil er een met de foto van bijvoorbeeld de kinderen. Het is natuurlijk wel de ultieme uiting van houden van... En waarin kun je dit dan beter laten maken dan in goud? Een dierbare voor altijd in een kostbaar sieraad.

Verschillende mogelijkheden van graveren

Vroeger werd, maar wordt nog steeds, gebruik gemaakt van een graveermachine. Hiermee worden lijnen getrokken of puntjes geslagen in het goud, zodat er uiteindelijk een foto ontstaat. Tegenwoordig worden foto's steeds vaker gelaserd in goud. Een foto kan met een laser zeer natuurgetrouw worden weergegeven in een gouden hanger. Maar ook hier zie je veel verschil tussen de ene en andere aanbieder! Als je een mooie hanger wilt laten maken, kijk dan eerst naar de voorbeeldfoto's. Je ziet dan eigenlijk meteen het grootste verschil. Als wij een foto laseren zie je ieder detail terug en verkleurt het goud niet op de plaats van de foto. We zien bij de meeste aanbieders dat zij een foto in het goud branden, waardoor je dus een zwarte foto terug ziet in het goud. Als je van goud houdt, is dit net als vloeken in de kerk! Goud moet goud blijven en moet niet worden verbrand vinden wij dan ook. Bovendien is de kans groot, dat na jaren dragen en poetsen het zwart weer de kleur van goud gaat aannemen en krijg je een ghost afbeelding. Oftewel een soort van negatief en dat wil je echt niet.

Een ketting hanger met foto van premium kwaliteit

Bij fotograveringen.nl leveren wij uitsluitend premium hangers af. En dit premium staat voor de beste kwaliteit goud, maar nog belangrijker: een mooie en duidelijke foto! Bovendien leveren wij iedere ketting hanger met foto af voor de scherpst mogelijke prijs. Dit kunnen wij ook, omdat er geen extra schakels zitten tussen de groothandel en onze klant, jij dus. Wij bewerken de foto handmatig, zodat we het beste resultaat krijgen in het goud en laseren het vervolgens haarfijn in de hanger. De meeste reacties die we krijgen: Het is mooier dan ik had kunnen denken, tot: je ziet ieder detail terug in de gravure. Er zijn zelfs juweliers die een gouden hanger opsturen naar ons, zodat wij de foto erin kunnen laseren. Juweliers die dit al jaren overal hebben laten maken, maar nog nooit zo'n mooi resultaat hebben gezien als dat van ons. Topkwaliteit afleveren is voor ons vanzelfsprekend en geen extra optie.

Nergens mooier, Nergens goedkoper

Onze manier van het graveren van foto's wordt door bijna niemand geevenaard. Wij zorgen ervoor dat de foto in het goud net zo duidelijk is als de aangeleverde foto. De foto wordt er heel fijn ingelaserd en wordt door het dagelijks te dragen ook nog eens mooier. We proberen dit voor de laagst mogelijke prijs te doen, zodat jij hiervan een voordeel hebt. Wij kunnen onze prijzen lager houden dan de rest, want we maken het zelf met de hand... Hierdoor heb je altijd een bijzondere hanger.

Bekijk ons filmpje hoe we zelf onze gouden hangers maken: https://youtu.be/CfB4JNRC7Uk


Bekijk hier onze gouden ketting hangers
  Darek Ostrowski     09-03-2019 13:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.