Gouden hanger met vingerafdruk rond van 20mm Gouden hanger met vingerafdruk rond 20x0,8mm
Gouden hanger met vingerafdruk rond van 20mm Gouden hanger met vingerafdruk rond 20x0,8mm
Gouden hanger met vingerafdruk rond 20x0,8mm
0 Review | Review toevoegen
Deze gouden hanger met de vingerafdruk van jou meest dierbare wordt met de hand gemaakt.

Artikelnummer

VARNDGLD2008

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 359,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Bestanden bij bestelling:

Upload een vingerafdruk *

Velden met een * zijn verplichte velden
Variatie: Gouden hanger met vingerafdruk rond 20x0,8mm
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Onze gouden hanger met vingerafdruk rond zorgt ervoor dat je jouw dierbare dagelijks bij je kunt dragen in een mooi en tastbaar sieraad. Hoe zou jij het vinden als je, op de momenten die jij zelf kiest, de vingerafdruk van je dierbare kunt aanraken en voelen? Indeze variant van 0,8mm kunnen we de vingerafdruk wat dieper graveren dan in 0,5 mm, waardoor het effect nog mooier wordt.

Waarom een gouden vingerafdruk sieraad van ons?

Uit eigen ervaring hebben we ervaren hoe belangrijk het is om iets van je geliefde bij je te dragen als deze is overleden. Vaak ontstaat er na verloop van tijd een steeds groter gemis en het gevoel dat je alleen bent. Zelfs al heb je mensen om je heen... Herken jij dit gevoel ook? Mensen die iemand zijn kwijtgeraakt kennen dit gevoel allemaal maar al te goed. Daarom maak ik sinds het overlijden van mijn vrouw Melissa, mooie en vooral betaalbare gedenksieraden. Betaalbaar in vergelijking met de meeste uitvaartondernemingen en juweliers. Ik vind het namelijk fijn om mensen verder te helpen in het proces van hun rouwverwerking. We maken tenslotte allemaal hetzelfde door.

Vingerafdruk in gouden hanger

Een vingerafdruk sieraad is altijd bijzonder. Het is de vingerafdruk van de hand die je heeft gestreeld, getroost en gevoed. Hoe fijn is het dan, dat je op de momenten die jou uitkomen, deze hanger kunt vastpakken en de vingerafdruk kunt voelen? Als wij een vingerafdruk met onze laser in goud graveren zal deze altijd verdiept worden gegraveerd. Dit doen we om meerdere redenen. Ten eerste zal de vingerafdruk goed voelbaar zijn en blijven. De vingerafdruk zal nooit uit het sieraad slijten of vervagen, omdat deze er diep in zit. Bovendien geeft zo'n diep gegraveerde vingerafdruk een heel mooi resultaat. We horen te vaak dat men eerder een dergelijke hanger ergens anders heeft gekocht en dat na enkele jaren de vingerafdruk bijna niet meer zichtbaar is. Dit zal bij onze gouden hanger met vingerafdruk nooit gebeuren!

Bestel eenvoudig een gouden hanger met vingerafdruk

Heb je een vingerafdruk van je dierbare op papier of digitaal? Dan kun je deze hier uploaden om het sieraad te laten maken door ons. Elke vingerafdruk optimaliseren wij helemaal met de hand. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat jouw gouden sieraad niet alleen extra mooi wordt, maar dat de vingerafdruk goed zichtbaar en duidelijk voelbaar kan worden gelaserd. Soms betekent het dat we lijntje voor lijntje de afdruk moeten overtrekken, maar ook dit doen we graag. Wil je op de achterkant van de hanger een naam, datum of korte tekst? Dan is dit ook mogelijk als je dit aangeeft. Dit neemt geen extra kosten met zich mee! Onze prijzen zijn namelijk inclusief bewerking, lasergraveren van de vingerafdruk en tekst. Wil je bij deze hanger ook een bijpassend gouden collier bestellen? Kijk dan hier voor onze voordelige gouden kettingen.

Wat zeggen onze klanten?

Klanten waarderen ons met een erg hoog cijfer als het gaat om onze klantenservice en kwaliteit. In veel gevallen krijgen we na ontvangst van het gedenksieraad een telefoontje of e-mail om ons te bedanken. Een veel gehoorde reactie is dat het sieraad in het echt nog veel mooier is dan op onze foto's en dat doet ons goed. Dan is onze missie geslaagd en zijn wij net zo tevreden als onze klant.

Specificaties gouden hanger met vingerafdruk rond

Materiaal: 14K goud
Afmeting: 20 mm doorsnede en 0,80 dikte
Gewicht: c.a. 3,75 gram

Bestel vandaag nog jouw gouden hanger met vingerafdruk voor de laagste prijs.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.