Een gouden fotohanger van 14k geelgoud met jouw meest dierbare foto erin is mooi, persoonlijk en uniek. Het is een sieraad dat zowel door mannen als door vrouwen vaak wordt gedragen aan een gouden ketting. 

Elke gouden foto hanger heeft een verhaal

Het dragen van een gouden fotohanger heeft vaak een persoonlijke reden. Eigenlijk zijn er twee hoofdredenen die de doorslag geven om een dergelijke hanger van goud te laten maken. De eerste reden is vaak het missen van een dierbare die is overleden. Voor velen van ons is het een prettig gevoel om de overledene elke dag bij ons te dragen, omdat we deze missen, maar ook uit respect. De tweede reden is dat je juist enorm veel van iemand houdt. In de meeste gevallen gaat het om een foto van een kind of partner. Zo'n gouden fotohanger is dan ook een geweldig mooie manier om dit te laten zien. Wat is jouw verhaal?

Onze Garanties:
* Altijd mooi en duidelijk gegraveerd met lasertechniek
* Altijd de scherpste prijs door eigen productie
* Slijtvast door laseren ipv graveren met dots machine

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gouden ketting hanger met foto Hart

In deze Gouden ketting hanger met foto hart draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in dit prachtige sieraad.

319,95

visibility

Gouden ketting hanger met foto rechthoek large

Deze Gouden ketting hanger met foto rechthoek large is ideaal als je van groot houdt en je dierbare voor altijd dichtbij je wilt dragen....

329,95

visibility

Gouden ketting hanger met foto rechthoek Medium

Gouden ketting hanger met rechthoek 21x17,5mm- Altijd je dierbare dichtbij je...

239,95

visibility

Gouden naam bar hanger 28mm

Gouden naam bar hanger verticaal van 14k geelgoud. Wij laseren jouw naam gratis en diep in het goud.

119,95

visibility

Ovaal gouden ketting hanger met foto

Ovaal Gouden ketting hanger met foto van (14K Goud). Jouw meest dierbare elke dag bij je dragen. Hoe zou jij dat vinden?

299,95

11%
visibility

Rechthoekige gouden kettinghanger met foto

Bestel nu jouw Rechthoekige Gouden kettinghanger met foto. Een strak design met afgevlakte hoeken. 14 karaat

224,95

199,95

visibility

Ronde gouden ketting hanger met foto

Gouden ketting hanger Rond met foto van (14K Goud). Jouw meest dierbare elke dag bij je dragen. Wat zou dat voor jou betekenen?

194,95

Keuze gouden fotohanger

Wil jij een mooie gouden fotohanger, die mooi blijft en waarvan de foto goed zichtbaar is? Let er dan op dat de foto er goed in wordt gelaserd, want er zit veel verschil tussen de een en de andere aanbieder. Door de manier waarop wij de foto laseren, zal de foto er duidelijk en gedetailleerd in komen te staan. Dit betekent dat de foto er in goudtinten in komt te staan en je elke detail terug zult zien. Als je op google gaat zoeken zul je meestal gouden hangers tegenkomen waar de foto er zwart is ingelaserd. Wij mogen zeggen dat we bij de wereldtop zitten als het gaat om het laseren van een foto in goud. Wereldwijd is er misschien een klein handje vol van bedrijven die het ook zo mooi maken. In bijna alle gevallen zijn deze foto's minder gedetailleerd en zeg nou zelf: Jij wilt toch het beste resultaat?

Vakmanschap

Onze gouden ketting hangers met foto maken we helemaal zelf. We snijden met onze laser de hanger uit een gouden plaat. Daarna wordt het mooi opgeschuurd en netjes gepolijst. Hierdoor krijgt de hanger een hoogglans afwerking en hier laseren wij de foto haarfijn, met veel detail in. Onze manier van laseren hebben we zelf ontwikkeld en zover wij kunnen zien zijn er wereldwijd slechts een paar bedrijven, die dit ook kunnen. Met andere woorden: Mooier zal het door niemand anders worden gedaan...

Prijzen gouden fotohangers

Er zit in de prijzen tussen diverse aanbieders een groot verschil. Goud heeft overal ter wereld dezelfde prijs. Dus de verkopende partij bepaalt zelf wat hij voor zo'n hanger wil vragen. Een tweede reden is het maken van de gouden fotohanger. De meeste webwinkels en juweliers zijn afhankelijk van een bedrijf die de foto's in het goud lasert. De hanger wordt dan daar ingekocht of een juwelier stuurt de hanger er naartoe om te laten laseren. Het laseren kost geld en ook de verzendkosten heen en weer moeten worden betaald, dus ook dit betaalt de koper aan het einde van de rit.

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt vind je hier.

Wij bewerken en laseren de foto zelf en in veel gevallen maken we de gouden fotohangers ook helemaal met de hand. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en dus betaal je als koper het laagst mogelijke bedrag bij ons. Op deze manier wordt een gouden fotohanger bereikbaar voor een grote groep mensen die dit graag wil dragen.

Kies hier een gouden fotohanger die je mooi vindt en wij maken er het allermooiste sieraad van die je ooit hebt gezien. Wil je een hanger die we niet aanbieden? Dan maken we deze toch zoals jij 'm wilt! Wij kunnen namelijk elke vorm en elk formaat maken tot een dikte van 1 mm. Neem hierover contact met ons op via info@fotograveringen.nl en dan maken wij een passende aanbieding.

Bestel vandaag nog jouw gouden fotohanger via onze webwinkel.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 882 reviews.