Een gouden fotohanger van 14k geelgoud met jouw meest dierbare foto erin is mooi, persoonlijk en uniek. Het is een sieraad dat zowel door mannen als door vrouwen vaak wordt gedragen aan een gouden ketting.

Het dragen van een gouden fotohanger heeft vaak een persoonlijke reden. Eigenlijk zijn er twee redenen die de doorslag geven om een dergelijke hanger te laten maken. De eerste reden is vaak het missen van een dierbare die is overleden. Voor velen van ons is het een prettig gevoel om de overledene elke dag bij ons te dragen, omdat we deze missen, maar ook uit respect. De tweede reden is dat je juist enorm veel van iemand houdt. In de meeste gevallen gaat het om een foto van een kind of partner. Zo'n gouden medaillion is dan ook een geweldige manier om dit te laten zien.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gouden ketting hanger met foto hart

In deze Gouden ketting hanger met foto hart draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in een prachtige sieraad.

274,95

11%
visibility

Gouden ketting hanger met foto rechthoek large

Deze Gouden ketting hanger met foto rechthoek large is ideaal als je van groot houdt en je dierbare voor altijd dichtbij je wilt dragen....

359,95

319,95

16%
visibility

Gouden ketting hanger met foto rechthoek Medium

Gouden ketting hanger rechthoek in een fraai design-21x17,5mm- Ideaal om jouw favoriete foto in te laten laseren.

249,99

209,99

14%
visibility

Rechthoekige gouden kettinghanger met foto

Rechthoekige Gouden kettinghanger met foto. Een strak design met afgevlakte hoeken geven een stijlvolle uitstraling.

209,95

179,95

10%
visibility

Ronde gouden ketting hanger met foto

Gouden ketting hanger Rond met foto van (14K Goud). Jouw meest dierbare elke dag bij je dragen. Wat zou dat voor jou betekenen?

199,95

179,95

Keuze gouden fotohanger

Wil jij een mooie gouden fotohanger, die mooi blijft en waarvan de foto goed zichtbaar is? Let er dan op dat de foto er goed in wordt gelaserd, want er zit veel verschil tussen de een en de andere aanbieder. Door de manier waarop wij de foto laseren, zal de foto er duidelijk en gedetailleerd in komen te staan. Dit betekent dat de foto er in goudtinten in komt te staan en je elke detail terug zult zien. Als je op google gaat zoeken zul je meestal gouden hangers tegenkomen waar de foto er zwart is ingelaserd. In bijna alle gevallen zijn deze foto's minder gedetailleerd en zeg nou zelf: Jij wilt toch het beste resultaat?

Prijzen gouden fotohangers

Er zit in de prijzen tussen diverse aanbieders een groot verschil. Goud heeft overal ter wereld dezelfde prijs. Dus de verkopende partij bepaalt zelf wat hij voor zo'n hanger wil vragen. Een tweede reden is het maken van de gouden fotohanger. De meeste webwinkels en juweliers zijn afhankelijk van een bedrijf die de foto's in het goud lasert. De hanger wordt dan daar ingekocht of een juwelier stuurt de hanger er naartoe om te laten laseren. Het laseren kost geld en ook de verzendkosten heen en weer moeten worden betaald, dus ook dit betaalt de koper aan het einde van de rit.

Wij bewerken de foto zelf en in veel gevallen maken we de gouden fotohangers ook zelf of kopen standaard hangers in. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en dus betaal je als koper het laagst mogelijke bedrag bij ons. Op deze manier wordt een gouden fotohanger bereikbaar voor een grote groep mensen die dit graag willen dragen.

Kies hier een gouden fotohanger die je mooi vindt en wij maken er het allermoosite sieraad van die je ooit hebt gezien. Wil je een hanger die we niet aanbieden? Dan maken we deze toch zoals jij 'm wilt! Wij kunnen namelijk elke vorm en elk formaat maken tot een dikte van 1mm. Neem hierover contact met ons op en dan maken wij een passende aanbieding.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 793 reviews.