Gouden armbanden van 14kt in diverse mooie modellen, voor dames, heren en kinderen. Altijd scherp geprijsd en snel geleverd. U kunt met een gerust hart gouden sieraden kopen bij ons: Al ons goud is altijd 14 karaat. Bij onze prijzen ziet u twee prijzen, namelijk onze prijs en de prijs van het sieraad bij de juwelier. Dit is een advies verkoopprijs. Wij zorgen altijd voor een lagere prijs dan de reguliere juwelier, maar proberen ook altijd de laagste prijs online aan te bieden.

Laagste prijs garantie 

Wij hanteren voor al onze gouden sieraden dan ook de Laagste Prijs Garantie. Dit houdt in dat, indien hetzelfde product elders goedkoer is, wij de prijs bij ons aan zullen passen. En jij krijgt dan nog extra korting op het gouden sieraad die jij wilt bestellen.

Waarom een Gouden armband bij ons kopen?

  • We versturen het altijd verzekerd met handtekening 
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheids garantie!
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retour sturen
  • Je weet altijd wat je koopt en wat het gewicht in goud is!
  • Geen verzendkosten


Gouden armbanden in Nederland


In alle gouden armbanden van 14 karaat, die in Nederland verkocht worden, staat het getal 585 in een eikenblaadje. Dit staat voor 14 karaat. Dat wil zeggen dat bij 14 krt. armbanden van de 1000 delen er 585 delen puur goud zijn. Als u 100 gram 14 krt. goud heeft, dan betekent dit dat u 58,5% puur goud in uw handen heeft. De Nederlandse wet is streng in wat wel en wat geen goud genoemd mag worden. Zij stelt de eis dat de aanduiding gouden sieraad alleen gebruikt mag worden als het gehalte minimaal 14 karaat is. 


Goud is kostbaar, dus hoe meer goud er in een armband verwerkt zit, des duurder de armband zal zijn. Over het algemeen zal een sieraad van 9 karaat goedkoper zijn dan een sieraad van 14 karaat. Maar in sommige gevallen heeft het goudgehalte weinig invloed op de prijs. Deze zit dan in het maakloon en de ontwerpkosten.
 

Altijd hetzelfde goudgehalte
Wij gebruiken uitsluitend 14 karaat Gouden armbanden met een nederlands keurmerk. Hierdoor weet je als klant altijd dat je een goed sieraad koopt.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 793 reviews.