Gouden Manchetknopen met foto
Een foto graveren in gouden manchetknopen is niet iets dat iedereen doet of kan. Een naam of voorletters is vaak niet zo'n probleem, maar een mooie foto in een manchetknoop graveren is wel een uitdaging.

Echt gouden manchetknopen zijn op zich al bijzonder, maar als er een foto mooi in is gegraveerd, is het een mooi stukje kunst. En aangezien wij een vraag van een klant hebben gekregen of we dit kunnen, zijn we hier meteen op ingegaan.

Deze klant wilde de manchetknopen graag cadeau doen en het liefst met twee foto's erin gegraveerd. Aangezien wij geen 14K gouden manchetknopen in ons assortiment hebben, heeft de klant ze ergens anders gekocht en naar ons toe gebracht. De twee foto's hebben we van te voren gekregen en beoordeeld.

Aangezien deze klant een behoorlijk eind heeft moeten reizen, hebben wij deze manchetknopen binnen een half uur gemaakt. De klant ging even een bezoekje brengen aan het centrum in Helmond, terwijl we hier de foto's hebben bewerkt en in de gouden manchetknopen hebben gelaserd. Supersnelle service dus!

Toen de klant ze kwam ophalen, was ze verbaasd over het mooie resultaat en de snelheid waarmee we het hebben gemaakt. Tevreden is de klant weer huiswaards gegaan met twee meer dan unieke manchetknopen. 
  D. Ostrowski     05-01-2020 00:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.