** 100% DE GOEDKOOPSTE! ** EN ALTIJD UNIEK! VANAF € 50,00 GRATIS VERSTUURD
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gouden sieraden van 14 karaat die wij voor jou personaliseren. We kunnen in diversie sieraden een naam, datum of zelfs foto laseren. Dit maakt deze sieraden het ideale geschenk! Onze producten zullen steeds verder uitbreiden en er zal steeds meer keuze zijn in gouden sieraden. Deze sieraden zijn afkomstig van een Nederlandse groothandel en liggen ook bij de juweliers. Ons goud is altijd van 14 karaat en we vermelden ook het gewicht van het sieraad. Dit wordt niet door iedereen gedaan, waardoor het kan voorkomen dat een product van ons lijkt op het product bij een ander, maar dat die van ons zwaarder is. Het is dan ook raadzaam om altijd aan de verkopende partij te vragen naar het gewicht. Goud is niet goedkoop, dus let hier op als u gaat shoppen!

In tegenstelling tot het traditionele graveren, zal een lasergravure geen materiaal verspanen zoals dat heet. Bij normaal graveren zal er goud weg worden gefreesd en wordt de hanger, armband of het bedeltje altijd iets lichter qua gewicht. Hiervan is geen sprake bij het lasergraveren van goud.

Bekijk gerust onze producten en als u vragen heeft, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden. Zoekt u een bepaald product die niet in onze webwinkel te vinden is, vraag er dan naar, dan kijken wij bij de groothandel en zullen proberen het product toch aan te bieden.Over ons

Webwinkel, gespecialiseerd in het laser graveren van foto's en vingerafdrukken in diverse producten. Lees hier verder

Beoordelingen van klanten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 589 reviews.