Gereedschap markeren is de oplossing als je werkt met veel gereedschap. Jij weet als geen ander wat het heeft gekost en hoe vervelend het is als je gereedschap kwijtraakt. Dit gebeurt op de werkvloer, op scholen en thuis... Je leent het uit aan een collega en na een paar dagen ontstaat er een discussie van wie het gereedschap is. Hoe fijn is het dan als het bewuste gereedschap is voorzien van een duidelijke en leesbare markering? Discussie voorbij, toch? Gereedschap markeren is de oplossing.


gereedschap markeren

Diefstal gereedschap

Niets is voor een dief zo fijn als gereedschap dat niet is gemerkt. Dit gereedschap is meteen door te verkopen, zonder er ook  maar iets voor te doen. Maar als jouw naam of logo erin staat, wordt het een ander verhaal.. De dief zal de markering moeten verwijderen en dit kost tijd. Bovendien krijg je een lasergravure er alleen uit met lomp geweld. Hierdoor is het gereedschap beschadigd en ziet de koper dat het gemarkeerd is geweest. Wordt je gereedschap met markering door iemand gevonden? Dan is een belletje zo gepleegd en is je dure gereedschap weer snel terug.


Gereedschap markeren

Snel, goed en goekoop

Een lasergravure in je gereedschap heeft veel voordelen. De lasergravure is altijd duidelijk leesbaar en dit blijft zo, dus het slijt niet. Het gaat snel, dus je hebt je gereedschap weer snel terug, als je het bestaande gereedschap wilt markeren. Waar markeerstiften, stickers en dremmels falen, is lasergraveren de enige optie om je gereedschap goed te markeren tegen een lage prijs per te graveren item. Wij laseren in alle metaalsoorten je naam, logo of merkteken. Markeren met lasergravure kan al vanaf 0,25ct per stuk!

Je Gereedschap markeren? Neem contact met ons op en wij komen met een passende oplossing!


gereedschap markeren
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.