Gepersonaliseerde sieraden zijn enorm populair geworden de laatste jaren. In elke prijscategorie is er wel iets te vinden. Nu is het altijd wel leuk als je een sieraad draagt die niet iedereen ook al heeft, maar het personaliseren gaat verder en is ook geliefde bij bepaalde groepen. Zo willen veel moeders en vaders een mooi sieraad met foto of vingerafdruk van de kinderen. Maar ook steeds meer nabestaanden willen iets speciaals van een dierbare die ze zijn verloren. De mogelijkheden zijn oneindig als je op het internet gaat zoeken. Al zijn er in kwaliteit wel veel verschillen, dus daar moet je zeker op letten.

Persoonlijk sieraad van goud

Gepersonaliseerde sieraden van goud zijn over het algemeen wel het duurst. Goud heeft een hoge prijs, maar aan de andere kant is het ook meteen een investering. Goud heeft altijd een hoge waarde! Bij ons zijn bijvoorbeeld de gouden hangers met foto of gouden vingerafdruk sieraden erg populair. Onze hangers zijn handgemaakt en altijd van 14K goud. Onze gouden sieraden onderscheiden zich voornamelijk door de kwaliteit van de gravures. Zo zijn de foto's die we in goud zetten van een ongekend hoge kwaliteit. Deze worden zo mooi gegeraveerd, dat er maar weinig bedrijven in de wereld te vinden zijn, die dit kunnen evenaren, laat staan in Nederland. Onze vingerafdruk sieraden onderscheiden zich door de afdruk zelf. Zo bewerken wij elke vingerafdruk met de hand voor een mooi en duidelijk resultaat. Bovendien wordt een afdruk diep gegraveerd, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat deze vervaagt of zelfs verdwijnt uit je sieraad. Onze sieraden zijn gemaakt om er een leven lang van te genieten.

Gepersonaliseerd sieraad van zilver

Onze zilveren sieraden zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver. Net als met onze gouden sieraden, zijn wij ook een specialist als het gaat om het personaliseren van zilver met foto of vingerafdruk. Het lasergraveren van een foto in zilver is ook een specialisme. Wij lasergraveren jouw foto extra diep in het zilver, nadat deze met de hand door ons is bewerkt en geoptimaliseerd. Het voordeel van deze techniek is dat de foto er duidelijk in komt te staan, maar met name op langere termijn juist steeds mooier zal worden. Een zilveren vingerafdruk sieraad maken we op dezelfde manier als in goud. Dus mooi diep en ook deze zal dus nooit uit je sieraad slijten!

Persoonlijk sieraad in rvs

Het rvs dat wij gebruiken is aan te bevelen voor mensen die allergisch zijn voor zilver, goud of andere metalen. Ondanks dat het materiaal veel goedkoper is dan zilver of goud, is het eindresultaat net zo verbluffend mooi. De foto wordt net als in het goud met de hand bewerkt en geoptimaliseerd. Een eenmaal gelaserd in het rvs, zal deze ook niet gaan slijten. We zien nog steeds sieraden voorbij komen die al drie jaar dagelijks worden gedragen en er nog steeds als nieuw uitzien. 
  Darek Ostrowski     17-07-2020 15:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.