Gepersonaliseerd bestek met foto of tekst!

Gepersonaliseerd bestek wordt al eeuwen gemaakt. Er zijn genoeg bedrijven die in deze tijd een naam, datum of logo in bestek plaatsen, dat kunnen wij ook. Wat wij nog meer doen en waar anderen afhaken, is het laseren van foto's in het bestek.... Bestek met een foto erin gelaserd vind je echt nergens, dus wil je iets aparts? Laat ons dan iets moois maken voor jou.

Bestek met naam

Wij laseren de naam in het bestek. Hierdoor kunnen we alle drie de bestekdelen voorzien van een naam. Het mes wordt zelden voorzien van een gravure. Dit komt omdat een mes vaak erg bol is en bij een graveermachine de diamantpunt dan vaak breekt bij het graveren. Met een laser hebben we daar dus geen last van. Zo laseren we ons volwassenen bestek maar ook ons kinderbestek met naam en foto.

Bestek Personaliseren

Je hebt op deze manier allemaal je eigen bestek! Maar dit is natuurlijk ook het ultieme Bruidsbestek. Veel bruidsparen weten vaak niet wat ze als bedankje moeten geven aan hun gasten. Dit soort bedankjes zijn al vaak ook door anderen gegeven en als je iets aparts wilt, loopt het flink in de papieren. Dus voor een bruiloft hebben we een mooie oplossing: Een foto van het bruidspaar met naam en datum in het bestek. Dit bestek kan men gebruiken tijdens het diner en na het eten kunnen de gasten hun eigen bestek meenemen naar huis... Hoe geweldig is dat? Vaak gaat het om grote hoeveelheden, dus neem hiervoor even contact met ons op. Wij maken dan een passende offerte voor iets heel unieks!

En zo zijn er tal van leuke dingen te bedenken waarbij dit bestek goed kan worden gebruikt. Iedereen gebruikt immers bestek om te eten, alleen nu is er bijzonder bestek!

Gepersonaliseerd bestek is uniek, bestel vandaag nog!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Bestek met foto

Volwassenen Bestek met foto en tekst gegraveerd in volwassenen formaat. Echt bijzonder, omdat we de enigen zijn die dit doen!

34,95

visibility

Bestek met naam

Bestek met naam op hoogwaardig bestek van restaurant kwaliteit. Iedereen z'n eigen gepersonaliseerde bestek!

27,95

visibility

Kinderbestek met foto

Dit kinderbestek met foto is uniek in de wereld. De foto van jouw kind graveren wij in zijn of haar eigen bestekset.

34,95

visibility

Kinderbestek met naam

Kinderbestek met naam op hoogwaardig bestek van restaurant kwaliteit. Iedereen z'n eigen gepersonaliseerde bestek!

27,95