Wil jij ook iets tastbaars van je dierbare dat je rust geeft?

Het gemis van een dierbare is onbeschrijflijk. De pijn, het verdriet, de onmacht en soms het niet fatsoenlijk afscheid hebben kunnen nemen. Een ieder die een dierbare is kwijtgeraakt zal zich hierin herkennen en vaak aan deze persoon terugdenken. Een mooi gedenksieraad kan de grootste pijn niet wegnemen, maar het zal zeker rust en troost brengen. Bovendien heb je iets heel persoonlijks bij je van je dierbare. Dit kan een foto zijn, maar ook een vingerafdruk of handgeschreven naam of tekst. Wij hebben in de afgelopen jaren al heel erg veel bedankjes gekregen van mensen, die nooit hebben kunnen denken dat onze gedenksieraden zo veel hulp kunnen bieden. Deze hulp bieden we graag aan iedereen, dus ook aan jou.


 Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Gouden Medaillon Ovaal 21x38mm

Prachtig gouden medaillon in een ovale uitvoering met een afmeting van 21 x 33 mm dit is incl. plaatoog. Dit mooi afgewerkte medaillon...

409,95

17%
visibility
shopping_cart

Gouden ketting hanger met foto rechthoek large

Deze Gouden ketting hanger met foto rechthoek large is ideaal als je van groot houdt en je dierbare voor altijd dichtbij je wilt dragen....

359,95

299,95

visibility
shopping_cart

Ovaal gouden ketting hanger met foto

Ovaal Gouden ketting hanger met foto van (14K Goud). Jouw meest dierbare elke dag bij je dragen. Hoe zou jij dat vinden?

299,95

18%
visibility
shopping_cart

Gouden ketting hanger met foto Hart

In deze Gouden ketting hanger met foto hart draag jij je geliefde niet alleen mee in je eigen hart, maar ook in dit prachtige sieraad.

329,95

269,95

15%
visibility
shopping_cart

Gouden ketting hanger met foto rechthoek Medium

Gouden ketting hanger met rechthoek 21x17,5mm- Altijd je dierbare dichtbij je...

269,95

229,95

visibility
shopping_cart

Gouden medaillon Hart met Bloemmotief

Prachtig gouden medaillon in een hart uitvoering en een afmeting van 18 x 19 mm dit is excl. het plaatoog. Dit mooie afgewerkte medaillon...

219,95

visibility
shopping_cart

Gouden Medaillon Hart 24x18 mm

Prachtig gouden medaillon in een Hart uitvoering met een afmeting van 24 x 18 mm dit is incl. plaatoog. Dit mooi afgewerkte medaillon...

219,95

15%
visibility
shopping_cart

Gouden ketting hanger Rond met foto

Gouden ketting hanger Rond met foto van (14K Goud). Jouw meest dierbare elke dag bij je dragen. Wat zou dat voor jou betekenen?

229,95

194,95

20%
visibility
shopping_cart

Rechthoekige gouden kettinghanger met foto

Bestel nu jouw Rechthoekige Gouden kettinghanger met foto. Een strak design met afgevlakte hoeken. 14 karaat

229,95

184,95

13%
visibility
shopping_cart

Granieten gedenksteen met foto

Deze granieten gedenksteen voorzien wij van een foto en eventueel tekst.

79,95

69,95

visibility
shopping_cart

Zilveren Medaillon Hart

Zilveren medaillon Hart. Dit glanzende hartvormige medaillon heeft een afmeting van 20x19mm. In het medaillon is ruimte voor twee foto's.

64,95

visibility
shopping_cart

zilveren ketting hanger met foto Rond

Een mooie en stevige zilveren ketting hanger met foto. 925 zilver en verkrijgbaar in drie formaten.

59,95

Betaalbare gedenksieraden

 
Mooie en vooral betaalbare gedenksieraden die online te bestellen zijn en wij voorzien van een foto of vingerafdruk. Dit gebeurt dmv het aanbrengen van een lasergravure. Op deze manier heb je altijd je dierbare bij je in een bijzonder sieraad. De pijn kunnen wij niet helemaal wegnemen, we kunnen wel beloven dat een gedenksieraad ervoor zal zorgen dat je een fijn en vertrouwd gevoel zult krijgen bij het dragen ervan. We hebben er zelfs een stukje over geschreven: Het gemis van een dierbare. Wat men bij ons vaak koopt zijn onze gouden fotohangers met de foto van een dierbare op de voorzijde en naam en of datum op de achterkant. In sommige gevallen zelfs een vingerafdruk in plaats van een tekst. Ondanks dat we veel goedkopere alternatieven hebben, blijken de gouden hangers erg populair te zijn. Waarom? Misschien omdat het sieraad van echt goud is en men juist graag hun dierbare in een kostbaar sieraad wil zien? Hoe dan ook, in elke prijscategorie laseren wij de mooiste foto's en zal ieder sieraad of product verbazingwekkend mooi zijn, omdat we vooral foto's levensecht kunnen laseren.


Het kan zijn dat je, net als ik, jouw partner hebt verloren. Het kan ook zijn dat het gaat om een ander familielid, zoon, dochter of goede vriend. Ook kan het zijn dat het niet om een mens gaat, maar om een huisdier. Eigenlijk is het pijnlijke gevoel bij iedereen die een dierbare is kwijtgeraakt hetzelfde en daarom weten veel mensen ons ook te vinden door mond op mond reclame. 

Bekijk daarom rustig onze gedenksieraden en kies het sieraad of product dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.


Kwaliteit gedenksieraden

Onze voordelige ashangers en armbanden met ashanger zijn voorzien van een compartiment, waarin je een beetje as of een plukje haar van jouw dierbare kunt doen. Ze zijn gemaakt van massief rvs dat nikkelvrij is en door iedereen gedragen kan worden.

Let op: Wij graveren de foto niet, maar laseren deze direct in het metaal. Hierdoor vervaagt de foto of vingerafdruk niet en heb jij altijd een mooie en blijvende herinnering! Wil je een vingerafdruk maken van een dierbare die niet is overleden, dan hebben we een uitleg gemaakt hoe je dit het beste kunt doen. Deze vindt je hier in onze blog. Twijfel je over een foto? Bel, mail of chat met ons! Wij zien snel of het eindresultaat goed zal zijn en zullen je hierin goed adviseren.

Kijk rustig rond bij onze gedenksieraden en mocht je hulp nodig hebben of je hebt vragen, dan helpen wij je graag. We hebben een Live chatvenster en daarmee kunnen we direct met elkaar praten.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan hierbij geen persoonlijke gegevens van u op.

De waardering van www.fotograveringen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 882 reviews.