Gedenkbord rvs met foto 5 5
Gedenkbord rvs met foto
Reviews | Review toevoegen

Een gedenkbord rvs met foto is bijzonder in ieder huis. Een mooie herinnering waar je dagelijks naar kunt kijken en die nooit zal vergaan of verkleuren.

Artikelnummer

GEDBLG 

Verzendkosten

€ 0,00 

1-4 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 47,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Bestanden bij bestelling:

Upload hier uw afbeelding *


Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Gedenkbord rvs met foto. Met dit gedenkbord in huis, heeft uw dierbare altijd een speciaal plaatsje. Met een mooie en duidelijke foto, kunnen we deze levensecht in het mooie rvs laseren. Met een persoonlijke tekst erin is het een zeer mooi bordje, waar u altijd naar zult blijven kijken en uw rust zult vinden...

Dit gedenkbord rvs met foto is geslepen, waardoor het een bijzonder mooi effect meekrijgt en heeft aan de onderkant ombuigbare voetjes, zodat deze overal neergezet kan worden. U hoeft dus niet nog eens apart een standdard te bestellen om deze plaat ergens neer te kunnen zetten. De foto en tekst wordt in het metaal gelaserd en dit zal nooit vervagen of stuk gaan. Bovendien ziet het er ook mooi uit in ieder interieur, door het strakke design en de mooie afwerking. Afhankelijk van de foto zullen we deze links of rechts plaatsen en de tekst aan de andere kant. U krijgt van te voren een digitaal voorbeeld te zien, welke nog aan te passen is voordat het wordt gemaakt. Wij laseren pas als het helemaal naar uw wens is.

Gedenkbord rvs met uniek systeem

Ons gedenkbord rvs is anders dan de meeste borden die te bestellen zijn. Dit zijn vaak metalen platen zonder voetje of steun om ze ergens neer te zetten. Ons gedenkbord heeft een uniek systeem aan de onderkant van de plaat. Er zitten als het ware drie flappen aan die je om kunt buigen. De middelste buig je naar achteren en de twee aan de zijkanten buig je naar voren. Hierdoor staat het op zichzelf en kun je zelfs een beetje de hoek bepalen waarin het wordt geplaatst.

Wij gebruiken altijd echt rvs en geen producten met een rvs look! Vaak krijgt men een bord van aluminium met een rvs look, dat is heel iets anders. Bovendien kan dit gedenkbord wel tegen een stootje, mocht het onverhoopt eens op de grond vallen. Dit gedenkbord is gemaakt zodat het een leven lang mee zal gaan en waarschijnlijk nog langer...

Toepassingen Gedenkbord rvs met foto

Een gedenkbord rvs met foto kun je laten maken met een foto van je dierbare met een mooie tekst erbij. Maar ook bij een geboorte is het een prachtig geboortegeschenk. Baby's mooiste foto met een leuke tekst erbij. Een mooie foto van je trouwe viervoeter, je geliefde paard of een trouwfoto is ook mogelijk.

Eigenlijk kun je er iedere foto in laten laseren die je dierbaar is, of die je zo mooi vindt, dat deze in rvs gelaserd mag worden i.p.v. in een fotolijstje wordt geplaatst. Zorg dan ookvoor een goede en duidelijke foto! De foto moet groot van formaat zijn en het liefst helder en duidelijk, dus niet overbelicht, donker of heel erg korrelig. Hoe mooier de foto is die je ons aanlevert, des te mooier het eindresultaat zal zijn. Om u een richtlijn te geven hoe de foto er niet uit moet zien, kunt u hier een kijkje nemen.

Specificaties gedenkbord rvs

  • Graveeroppervlakte is c.a. 25 x 13 cm
  • Vervaagt niet en gaat niet stuk als het valt
  • Uniek en strak design met voetjes die om te buigen zijn
  • Voordelige prijs
  • Snelle levering 2-3 werkdagen

Bestel vandaag nog dit mooie gedenkbord rvs en wij maken dan een herinnering die voor altijd zal blijven.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Nikita Wilbrink -

Super service en een super snelle levering. Voor het graveren word er eerst voor een goedkeuring gevraagd zodat je precies krijgt wat je wenst. Rvs gedenkbord is zeker een aanrader!

Zeer tevreden!!

Eef -

Wat een prachtig gedenkbord hebben we nu zeg... Nog veel mooier dan we hebben kunnen dromen. Mooie kwaliteit en duidelijke foto en tekst. Aanrader!

Judith -

Prachtige gedenksbord. Zeer mooie foto met tekst.
Zeer blij mee

Gaston -

Goede service, duidelijke communicatie via de mail. En een prachtige gedenkplaat in RVS. Toppie en bedankt!

Verbocht Marleen. -

Ik heb op 10-8-2018 een gedenkboek besteld om mijn moeder op gele originele manier te gedenken. Het is een hele mooie plaat geworden boven de verwachtingen uit.
Bedankt

Geen reviews gevonden.

Meer reviews