Een foto laten laseren

De foto van een dierbare, je kinderen of huisdier laten laseren is mooi, uniek en ook bijzonder. Je hebt deze foto immers altijd bij je... Het is dan ook erg belangrijk dat het laseren goed en netjes gebeurt. Je moet dit overlaten aan een echte specialist en hoewel er wel wat bedrijven zijn die foto's laseren en graveren, zijn er maar weinig die dit tot in de fijnste puntjes beheersen. Wij mogen ons een echte specialist noemen, omdat we meer dan een ruime ervaring hebben in het lasergraveren van foto's van mens en dier. Omdat wij als bedrijf bijna alleen maar foto's laseren, hebben we een schat aan ervaring, die maar weinig anderen hebben.

Een foto laseren is toch gewoon een kwestie van laseren?


Ja, als je er geen of weinig feeling voor hebt klopt dit wel. Maar dat zie je uiteindelijk ook weer terug in het eindresultaat. Een mooie lasergravure begint natuurlijk met een mooie en duidelijke foto. Want een wazige en onscherpe foto is niet geschikt. Maar met een goede foto zijn we er nog niet... De foto moet worden bewerkt en voor ieder materiaal moeten we kijken hoe we de foto optimaal kunnen bewerken. Er is wel software op de markt die dit voor je doet, maar na uitvoerig met deze software te hebben getest, zijn we tot de conclusie gekomen, dat ons eigen handwerk een beter en mooier resultaat geeft.

Dit houdt in, dat we iedere foto handmatig bewerken voor het beste resultaat. De foto die je in het product ziet, zal daarom nauwelijks afwijken van de foto die ons is aangeleverd bij de bestelling. Wij steken liever extra tijd in het bewerken van de foto, zodat je als klant ook echt een wow gevoel krijgt als je jouw bestelling thuisgestuurd krijgt.

Dus als je een foto van een dierbare echt mooi gelaserd wilt hebben in bijvoorbeeld een kettinghanger, sleutelhanger of spiegel, dan is dit bij ons in goede handen.

Wat vind jij ervan dat wij zo te werk gaan? We horen het graag :)
  Darek Ostrowski     06-10-2018 15:57     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 spierings -  25-08-2020

kunnen jullie een foto in acrylaat laseren en zo ja tot welek vierkante maten !

 Sandra -  21-10-2018

Ik heb in het verleden al vaker iets besteld met een foto bij andere bedrijven. Ik moet eerlijk zeggen dat in de twee artikelen die ik bij jullie heb besteld de foto er het mooist uitgekomen is. Ik zie veel meer detail terug in de gravure en ook meer diepte. Ik ben dus helemaal happy met jullie en met jullie werkwijze. Ga vooral zo door, ik zal zeker vaker bij jullie bestellen.