Foto graveren voor juweliers


Wij werken vaak in opdracht van juweliers. Omdat wij ons de laatste jaren hebben gespecialiseerd in het laseren van foto's in gouden en zilveren sieraden weten steeds meer juweliers ons te vinden. De juweliers die de eerste keer een gelaserd product van ons ontvangen krijgen meteen een lach op het gezicht. Wij laseren de foto's namelijk zeer natuurgetrouw, dus in de hoogst denkbare kwaliteit. Wij doen dit al jaren met heel veel succes voor onze eigen klanten en hebben dus ook steeds meer juweliers die nu plezier hebben van onze expertise.. 

Wij lasergraveren foto's, vingerafdrukken, hartslag en tekst in: Goud, Zilver, Zirkonium, Titanium en RVS.


Er zijn een aantal bedrijven in Nederland die foto's laseren in goud en ondanks tientallen jaren ervaring met het graveren zijn de resultaten vaak bedroevend slecht te noemen. Wij krijgen vaak meldingen van juweliers die met het schaamrood op hun kaken een gouden hanger aan de klant geven met een zwart uitgeslagen foto in het goud. Een mooi en goed gelaserde foto is 1:1 net als de foto, maar mag nooit of te nimmer het goud verkleuren! Om dit resultaat te verkijgen zijn er twee zaken erg belangrijk: Het bewerken van de foto en de juiste lasermachine op de juiste manier gebruiken... Ja ook dit is een vak apart.Behalve de kwaliteit van het laseren, kunnen wij zeer snel leveren. Levertijden van enkele weken kennen wij niet en kunnen dus het product, gelaserd, binnen een tot twee werkdagen terugsturen. Zo hoeft uw klant niet eerst weken te wachten voordat zijn of haar gegraveerde product klaar is. Meestal heeft het een emotionele waarde en wil men graag snel genieten van de aankoop. Wij lasergraveren voor juweliers in Nederland en daarbuiten.

Vingerafdruk graveren juwelier

Naast onze specialisatie van het laser graveren van foto's, zijn we ook meer dan vakbekwaam in het laser graveren van vingerafdrukken in sieraden. Een vingerafdruk bewerken we volledig met de hand. Hierdoor hebben we niet alleen een mooi resultaat met mooie vingerafdrukken, maar kunnen we ook goed uit de voeten met een vingerafdruk van een slechte kwaliteit. De vingerafdruk laseren wij verdiept in goud en zilver! Hierdoor zal de klant altijd tevreden de winkel uitlopen.

Juweliers als opdrachtgever

Je kunt als juwelier het gouden sieraad opsturen naar ons. Bij het sieraad kun je een foto bijvoegen die we inscannen of je kunt de foto mailen. Ook is het mogelijk om een complete hanger met foto bij ons te bestellen. Dit kan een standaard hanger zijn uit onze collectie of een hanger in welke vorm dan ook. Wij snijden de hangers zelf uit en kunnen dus meer dan de standaard collectie laat zien.

Wij durven te stellen, dat er niemand is die aan onze kwaliteit van het laseren van foto's in goud kan tippen! Bent u benieuwd? Daag ons maar uit! Wij stellen nooit teleur....

Wilt u vrijblijvend onze tarieflijst ontvangen? Neemt u dan eens contact met ons op. info@fotograveringen.nl  Zet in de mail ook uw Bedrijfsgegevens aub!

Foto graveren voor juweliers? Wij doen het graag, voordelig en snel!