Een Vingerafdruk sieraad in Goud of Zilver hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij met onze collectie handgemaakte vingerafdruk sieraden. Een vingerafdruk sieraad wordt steeds populairder bij nabestaanden, maar ook bij ouders die graag een mooi sieraad willen dragen met de vingerafdruk van hun kind erin verwerkt. Omdat wij de gouden en zilveren hangers en bedels zelf uitsnijden en laseren, kunnen we het ook nog eens betaalbaar houden. Wij besteden niets uit en maken alles zelf.

Vingerafdruk diep gelaserd

Een vingerafdruk is en blijft dierbaar en wordt nog mooier als het verdiept wordt gelaserd in een gouden of zilveren hanger. Vaak wordt een vingerafdruk er wat oppervlakkig in gegraveerd, waardoor het nauwelijks voelbaar is en dus ook gemakkelijker slijt. Doordat we de vingerafdruk met de hand optimaliseren en hier een speciaal bestand van maken, kunnen we met ons laserapparaat de vingerafdruk er in meerdere lagen verdiept in zetten. Het gevolg hiervan is dat de vingerafruk heel goed voelbaar is en er niet uit zal slijten. Bovendien ziet het er ook nog eens waanzinnig mooi uit. Een sieraad die je zeker met trots zult dragen.

Verschillende vingerafdruk sieraden

Eigenlijk zijn alle sieraden met een vingerafdruk populair. Zo zijn onze gouden hangers met vingerafdruk heel mooi en betaalbaar bovendien. Als we onze prijzen vergelijken met andere aanbieders, dan zijn we 20-40% goedkoper. Maar wat nog belangrijker is: Alle gouden sieraden zijn van 14K goud! Bekijk hier onze collecitie vingerafdruk sieraden.

Heb je bijvoorbeeld een gouden sieraad gezien die je graag zou willen laten maken, maar liever in witgoud wilt hebben? Laat het ons even weten en we maken deze in witgoud. Dit geldt ook voor de dikte van de hangers of bedels. Wil je liever een hanger van 0,80mm dik? Dan maken we die toch? Dat is het voordeel dus als je alles in eigen hand kunt houden. Wij maken een sieraad die jij het liefst zou willen.

Zilveren armband met vingerafdruk

Nieuw is onze Jasseron armband met vingerafdruk bedel. Een zeer mooie armband met standaard een bedel. Deze bedel is er in hartvorm en een cirkel waar we een vingerafdruk in laseren. Meerdere bedels bijbestellen kan natuurlijk altijd. Deze mooie dames armband vind je op deze pagina. Zoek je iets voor heren? Dan hebben we diverse zilveren plaatarmbanden waar we een vingerafdruk met of zonder naam kunnen laseren. We hebben ook nog een hele chique armband voor heren, gemaakt van leer en zilver. Alle armbanden vind je hier weer terug.

Heb je zelf een bepaald idee of wil je iets dat net even anders is? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij maken onze sieraden zelf en kunnen hierdoor alles precies zo maken als jij dat wilt!
  Fotograveringen     26-11-2019 15:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.