Een gouden fotohanger, nergens goedkoper of mooier
Een gouden fotohanger laat men vaak maken met een foto van een dierbare, maar ook met een foto van kinderen. Eigenlijk is zo'n hanger dus erg bijzonder om te hebben. Je hebt namelijk je meest dierbare elke dag bij je. Bovendien is goud erg mooi en heeft het altijd een waarde. Het enige nadeel aan goud is de prijs!

Goud heeft een kiloprijs van ongeveer 40.000 euro en dan hebben we het over een klomp goud waar nog niets mee is gedaan... Dus dit goud moet worden bewerkt tot draad of plaat, zodat men er iets mee kan. Dit is het eerste gedeelte dat geld kost, de bewerking. Daarna gaat zo'n product naar een groothandel, juwelier en klant. Met een beetje pech moet er in het sieraad een foto of vingerafdruk worden gezet en dan komen bedrijven als het onze om de hoek kijken. Ook hiervoor moet worden betaald. Er zitten dus nogal wat kostenposten tussen.

Wij kopen plaatjes goud in bij onze groothandel. Vervolgens snijden wij een hanger uit het goud. Dit is ruw goud, dus moet het eerst worden opgeschuurd met verschillende soorten schuurpapier. Als de hanger er al mooi uit begint te zien, dan wordt het gepolijst tot hoogglans. De hanger is klaar om te voorzien van een foto of vingerafdruk.

Het bewerken van de foto is echt specialistisch werk. Doordat wij duizenden foto's bewerken, weten we hoe we een foto ideaal moeten bewerken, zodat het er levensecht uit komt te zien in jouw gouden hanger. De laatste fase is het laseren zelf. Ook dit doen we op een manier zoals je zelden tegenkomt. Jouw foto wordt er in goudtinten in gelaserd en niet zwart, zoals de meesten het aanbieden. Des te langer je de gouden hanger van ons draagt, des te mooier de foto zal worden. Terwijl een gouden hanger juist steeds minder mooi zal gaan worden.

Wij zijn dus een van de weinigen echte specialsten als het gaat om het lasergraveren van foto's in goud. En omdat we alle kennis en kunde in huis hebben om een gouden hanger van a-z te maken, scheelt het ook nog een hoop kosten. Daarom zijn onze hangers niet alleen het mooist, maar ook nog eens het goedkoopst.
  D. Ostrowski     12-09-2019 20:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.