Duurste hondenpenning van Nederland?
Na flink wat rondgekeken te hebben via Google, denk ik dat wij de duurste hondenpenning van Nederland hebben... Een hondenpenning van echt goud voor onze Max. Max is ons nu dus letterlijk en figuurlijk goud waard!

Met mijn achtergrond als uitgever van een hondentijdschrift en dat we jarenlang hondenpenningen hebben gegraveeerd is dit idee ontstaan. Ik verwacht overigens niet dat wij nu dagelijks tien van deze hondenpenning moeten maken, maar waarschijnlijk zijn er best een paar andere baasjes die ook wel in zijn voor zoiets. Voor sommige mensen is de hond een familielid en het beste is zelfs nog niet genoeg voor hun hondje. De Gouden hondenpenning heeft natuurlijk dezelfde functie als een gewone hondenpenning.

Deze hondenpenning is echt exclusief!
Los van het feit dat ze nergens anders worder gemaakt en verkocht, wordt deze hondenpenning helemaal met de hand gemaakt door ons. Een klein en mooi kunstwerkje voor de hond dus. Het door onszelf ontworpen kluifje wordt met onze lasermachine uit een gouden plaat gesneden. Daarna moet het netjes worden geschuurd en gepolijst, zodat het een mooie hoogglans finish krijgt. De naam op de voorkant wordt er verdiept ingelaserd, net als het telefoonnummer op de achterkant. Om de penning goed aan de halsband te houden hebben we gekozen voor een stalen ringetje. Goud is zachter en dan zal zo'n ring sneller uit elkaar worden getrokken dan de stalen variant. 

Deze exclusieve Gouden hondenpenning is nu te bestellen op deze pagina.
 
  D. Ostrowski     14-06-2019 15:50     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Jeane -  08-08-2019

Bizar haha, maar wel heel leuk, erg leuk als huwelijkscadeau voor een vriendin!