Betaalbare vingerafdruk sieraden voor iedereen, dat is de bedoeling van onze Tiny fingerprint collectie. Omdat iedereen het recht heeft op een gedenksieraad van zijn of haar dierbare, hebben we nu een speciale collectie gemaakt. Doorgaans is een vingerafdruksieraad niet goedkoop en is dat in de huidige tijd bij sommigen een drempel om er toch een te laten maken. En dit terwijl zo'n sieraad juist zo verschrikkelijk belangrijk is bij de verwerking van iemands overlijden.

Zilveren hanger met vingerafdruk goedkoop

Onze speciale lijn wijkt iets af van al onze andere sieraden. Dit, om het betaalbaar te krijgen voor iedereen. Het is een kleine collectie van standaard vormen en in een iets kleiner formaat van circa 18 mm. Bovendien worden de hangers niet hoogglans gepolijst, maar worden ze in een mooie matte uitvoering gemaakt. De hanger wordt niet geleverd in een luxe sieradendoosje, maar in een mooi zwart stoffen zakje. Kleine aanpassingen die ervoor zorgen dat het productieproces wat goedkoper wordt voor ons, maar waar jij als klant niet inboet op de kwaliteit van ons.

Een vingerafdruk sieraad van de beste kwaliteit

Elke vingerafdruk wordt gewoon met de hand bewerkt voor het beste en mooiste resultaat. De vingerafdruk wordt er mooi verdiept in gegraveerd, zodat deze goed voelbaar zal zijn. De hangers worden gemaakt in een dikte van 0,8 mm, dus je hebt een volwaardige hanger. De meeste aanbieders maken vingerafdruk sieraden namelijk in 0,6 of 0,7 mm, maar dan met een veel hogere prijs. Je hebt met een sieraad uit onze Tiny Fingerprint collectie dan ook een vingerafdruk sieraad van de beste kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs.

Voor wie is deze collectie bedoeld?

Aan de ene kant is dit bedoeld voor mensen die graag een vingerafdruk hanger willen, maar geen groot budget hebben hiervoor. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook mensen die graag een wat kleiner sieraad willen. En dan heb je ook nog de kinderen die een hanger willen met de vingerafdruk van een naaste, waarbij het formaat ook een rol speelt. Al met al is de Tiny Fingerprint collectie mooi, betaalbaar en voor iedereen.
 

Kies vandaag nog iets moois uit deze betaalbare vingerafdruk sieraden collectie.