Bestek met foto voor speciale gelegenheden
Bestek met een laser gegraveerde foto en tekst in het heft... Hoe bijzonder?
Zoek je bestek voor een speciale gelenheid of zoek je iets speciaals voor jezelf? Dan is onze unieke bestekset zeker iets voor jou! Het is al jaren mogelijk om een tekst of naam in bestek te laten graveren of laseren, maar wij gaan weer een stapje verder! Wij laseren behalve tekst nu ook jouw foto in het bestek! Zo heb je altijd heel uniek bestek in huis, bovendien is het zover wij weten ook nergens anders te koop.

Waarom een foto in bestek?
Om te beginnen vinden veel mensen het leuk om iets bijzonders in huis te hebben en wil men vaak ook mooi bestek hebben. Maar er zijn ook goede redenen te bedenken om een foto in het bestek te laten laseren. Zo kun je binnen het gezin allemaal je eigen bestek gebruiken, welke duidelijk te herkennen is aan de foto die erin staat. Maar een bestekset met foto erin is ook een heel erg leuk cadeau om te geven bij jubilea, bruiloften, doopfeesten, tijdens de kerstdagen en andere bijzondere gelegenheden. Dit is een cadeau die inslaat als een bom!

Bestek voor bruiloften
Zoek jij bijzonder bestek voor je eigen bruiloft, dan is dit een geweldig idee! Wat dacht je hiervan: Je laat een leuke foto van jullie laseren in het bestek en zetten als tekst jullie naam en trouwdatum erin. Als de gasten klaar zijn met het eten, kunnen ze meteen het bestek meenemen en is het ook meteen je bedankje voor hun bezoek!

Je kunt het zelfs nog anders inzetten... in plaats van jullie namen en trouwdatum, zet je de naam van je gast erin. Het bestek leg je vervolgens op de plek waar de gast kan gaan zitten en dan is het ook nog eens meteen een mooie vervanging van het bekende naamkaartje tijdens het diner. Op de andere kan kun je jullie namen en trouwdatum laten laseren. Dat is pas uniek!

Mocht je geinteresseerd zijn in ons bestek voor je eigen trouwerij? Neem dan contact met ons op, want vanaf 50 sets bestek voor jouw gasten hebben we een zeer speciaal tarief dat zeker interesant zal zijn.

Bestek van topkwaliteit
Wij gebruiken uitsluitend bestek van topkwaliteit. Dat zie je en dat voel je meteen als je het in je handen hebt. Het bestek is gemaakt van hoogglans rvs (18/10) en is vaatwasbestendig. Van dit bestek heb je jaren lang plezier. Ga hier naar ons bestek met foto.
  Darek Ostrowski     24-10-2018 17:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.