Betaalbare ashanger om uw dierbare overledene altijd dichtbij te houden

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en kan een groot verdriet met zich meebrengen. Een ashanger is een sieraad dat kan helpen om de herinnering aan uw overleden dierbare dichtbij te houden. Bij Fotograveringen.nl bieden wij een mooie selectie aan ashangers, inclusief de mogelijkheid om een persoonlijke foto of vingerafdruk te laten graveren.

Onze ashangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige ashanger met een discrete gravure of een meer gedetailleerde ashanger met een foto of vingerafdruk, wij hebben het allemaal.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zilveren ashanger kruis met vingerafdruk 20x13 mm

Mooie 925 zilveren ashanger kruis met vingerafdruk van jouw dierbare.

119,00

visibility

925 zilveren ashanger hart 20,5 x 20,5 mm

Mooie 925 zilveren ashanger hart in hoogglans uitgevoerd en gerhodineerd

135,00

visibility

Zilveren ashanger Vlinder

Mooie 925 zilveren ashanger Vlinder met opengewerkte vleugels en afgewerkt in hoogglans.

139,00

visibility

Zilveren ashanger hart met foto of vingerafdruk

Massief 20 mm 925 zilveren ashanger hart met foto of vingerafdruk van je dierbare

149,00

visibility

Zilveren ashanger Vierkant met foto of vingerafdruk

Massief 19 mm 925 zilveren ashanger Vierkant met foto of vingerafdruk van je dierbare

149,00

visibility

Zilveren ashanger Rond met foto of vingerafdruk

Massief zilveren ashanger rond met foto of vingerafdruk verdiept gegraveerd

149,00

visibility

Zilveren ashanger hart 19 x 19 mm

Zeer stijlvolle ashanger hart van 19 x19 mm om een beetje as in te doen van je dierbare.

169,00

visibility

Zilveren ashanger vlinder met vingerafdruk

In deze zeer bijzondere ashanger vlinder verwerken we as en een vingerafdruk in een sieraad.

299,00

visibility

Zilveren ashanger hart met vingerafdruk

In deze speciale ashanger hart verwerken we zowel as als ook een vingerafdruk.

299,00

visibility

14k gouden ashanger hart 20 x 26,5 mm

Mooie 14k gouden ashanger hart in hoogglans uitgevoerd

599,00

visibility

14K gouden kruis ashanger

Een mooie 14K gouden kruis ashanger om een beetje as van je dierbare in te doen en bij je te dragen.

669,00

visibility

14K Gouden Ashanger Vlinder

Een prachtige 14K gouden ashanger vlinder waarin je een beetje as in kunt doen.

799,00

Bij Fotograveringen.nl begrijpen we dat de prijs van een ashanger ook belangrijk is. Daarom bieden wij betaalbare ashangers van hoge kwaliteit. Onze collectie betaalbare ashangers is speciaal samengesteld om aan uw wensen te voldoen. Wij zijn er trots op dat onze ashangers niet alleen mooi zijn, maar ook betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het graveren van persoonlijke foto's en vingerafdrukken op onze ashangers. Hierdoor kunt u uw ashanger personaliseren en een unieke herinnering creëren die voor altijd bij u zal blijven. Wij zorgen ervoor dat de gravure van de hoogste kwaliteit is en dat uw ashanger er prachtig uitziet.

Wilt u meer weten over onze ashangers? Ontdek dan onze collectie betaalbare ashangers met foto of vingerafdruk op onze website en vind de perfecte ashanger om uw dierbare overledene voor altijd bij u te dragen.

Ashanger met foto of vingerafdruk

Bij Fotograveringen.nl hebben we een breed scala aan ashangers beschikbaar. Naast de klassieke vormen van ashangers, zoals harten, sterren en kruizen, bieden we ook unieke en moderne ontwerpen. Ashangers zijn niet alleen verkrijgbaar in zilver en goud, maar ook in andere materialen zoals roestvrij staal en titanium.

Een van de populaire opties voor ashangers is het graveren van een foto of vingerafdruk op de ashanger. Op die manier kunt u een persoonlijke touch aan uw ashanger geven en een unieke herinnering creëren. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het graveren van persoonlijke foto's en vingerafdrukken op onze ashangers. Wij zorgen ervoor dat de gravure van de hoogste kwaliteit is en dat uw ashanger er prachtig uitziet.

Ashanger online bestellen

Bij Fotograveringen.nl kunt u eenvoudig en snel uw ashanger online bestellen. Wij bieden een gemakkelijk te gebruiken webwinkel met een breed scala aan opties om uw ashanger te personaliseren. 

Om ervoor te zorgen dat jouw ashanger perfect is, bieden wij ook verschillende manieren om de gravure aan te passen. Wij kunnen bijvoorbeeld de as van jouw dierbare in de ashanger verwerken, zodat je de herinnering altijd dichtbij je kunt dragen. Daarnaast hebben wij ook verschillende kettingen en koorden om ervoor te zorgen dat jouw ashanger perfect bij jou past.

Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is, en daarom zorgen wij ervoor dat het bestellen van een ashanger zo eenvoudig mogelijk is. Onze website biedt een eenvoudig bestelproces en snelle verzending, zodat je jouw ashanger snel in huis hebt.

Bij Fotograveringen.nl zijn wij trots op onze persoonlijke benadering en hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaren vakmensen staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte ashanger. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze ashangers.

Bestel vandaag nog jouw betaalbare ashanger met foto of vingerafdruk bij Fotograveringen.nl en creëer een unieke herinnering die voor altijd bij je zal blijven.