Ashanger met foto Hartje 5 8
Ashanger met foto Hartje
Reviews | Review toevoegen

Ashanger met foto in een hartvorm. Hoe kun je nog beter laten zien hoeveel je om je dierbare geeft?

Artikelnummer

ASKHRT01 

Verzendkosten

€ 0,00 

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 39,95
€ 32,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Bestanden bij bestelling:

Upload hier uw afbeelding *


Velden met een * zijn verplichte velden
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Wij kunnen deze ashanger met foto hartje voorzien van een mooie foto of vingerafdruk op de voorkant en tekst op de achterkant. Deze moderne hanger in de vorm van een hart is strak vormgegeven en heeft een massief voorkomen. Het is verkrijgbaar in zilverkleur en rose goudkleur. De bijgeleverde kettingen zijn in de kleur van de hanger zelf uiteraard. De grootte is c.a. 2 x 2 cm en is gemaakt van nikkelvrij rvs, zodat dit sieraad ook gedragen kan worden door mensen met een allergie. De foto of vingerafdruk (als u deze al heeft) kunt u uploaden tijdens uw bestelling. Heeft u nog geen vingerafdruk? Dan hebben we hier een artikel die uitlegt hoe je het gemakkelijkst een vingerafdruk maakt: Vingerafdruk maken

Heel bijzondere ashanger

In deze mooie ashanger laseren wij moeiteloos de foto van uw dierbare. De hanger krijgt hierdoor een bijzondere waarde. Maar ook kunnen we de vingerafdruk van uw dierbare in de voorzijde laseren. Ook dit maakt deze ashanger uniek, want de vingerafdruk van de vingers die u altijd liefkoosden en aanraakten is zelfs voelbaar als u zachtjes met uw eigen vingers over de hanger wrijft. 

Ons ashangertje is een zeer gewild sieraad als het gaat om sieraden waarin men een beetje as kan dragen van een dierbare. Bij verschillende uitvaartondernemingen zijn deze ook te bestellen, maar vaak zit er een hele lange levertijd op en zijn de prijzen van een soortgelijke hanger veel hoger. Helaas geldt ook in deze branche dat men in de emotie vaak niet kijkt naar de bedragen en daar denken wij anders over..

In dit assieraad met foto hart kunt u een foto laten laseren maar ook een vingerafdruk. In beide gevallen dient u het bestand te uploaden via onze webshop tijdens uw bestelling. Met name als u kiest voor een foto, moet u ervoor zorgen dat de foto mooi, duidelijk en scherp is en van een goede kwalitiet. Alleen zo kunnen we een heel erg mooi en blijvend resulaat bieden.

Zelf te vullen

Gelukkig hebben we erg veel tevreden klanten die ons een aardige mail sturen na het ontvangen van de ashanger. Vaak zijn het berichten met een emotionele lading, waarbij vaak een traantje is gelaten tijdens het schrijven. Men laat ons ook vaak weten dat het zelf vullen van de ashanger vrij gemakkelijk gaat. Bij deze ashanger sturen dan we een vulsetje mee, waarmee u de hanger kunt vullen met een klein beetje as. Ook zit er een duidelijke beschrijving bij. Is uw dierbare onlangs gecremeerd? Vraag dan aan de uitvaartondernemer ook om een beetje as apart te doen voor dit soort sieraden. Vaak zijn er namelijk meerdere familieleden of goede vrienden die ook wat as zouden willen van de overledene. Heeft u een urn die u zelf kunt openen, dan kunt u daar wat as uithalen. Mocht u de urn niet zelf kunnen openen, dan kunt u dit altijd vragen aan de uitvaartondernemer, zij zullen dit graag voor u doen.

Onze prijs is inclusief: 

  • Ketting van RVS van circa 50 centimeter
  • Gravure foto of vingerafdruk op de voorkant
  • Luxe geschenkdoosje waarin het hangertje zit
  • Vulsetje om wat as in het hangertje te doen
  • Levertijd ashanger met foto hartje is c.a. 1-3 werkdagen

Bestel vandaag nog uw ashanger met foto

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wilma v Hattem -

Heel mooie ketting ben er heel blij echt een aanrader

Bianca -

Zo mooi! We waren diep ontroerd, de hanger met mijn moeder haar foto erop. Een grote wens die jullie uit hebben laten komen. Prachtig! Hartelijk bedankt, ook voor de snelle levering. We zullen vast nog vaker wat bestellen.

Enny Raijmakers -

Super mooi, ik hoop alleen dat het ook mooi blijft qua kleur etc. In de loop der jaren!

Kitty van lissum -

Prachtig sieraad dank jullie wel

Karin Tiggelman -

Heel erg blij met de ashanger met foto en tekst van mijn overleden hondje. Het ziet er als altijd zeer mooi en goed uit. Snelle levering en ook nog blij verrast met een mooie pen met mijn naam erop gegraveerd. Dank jullie wel voor de goede service.

Marjanne -

Erg mooie hanger net As van mijn moeder zit erin,ik ben erg blij met deze hanger,snelle service ,ik wil jullie graag bedanken voor dit mooie sieraad

Kuiper -

Super snelle service. De bestelling was niet duidelijk doorgekomen dus ik werd netjes gebeld en alles was meteen geregeld. Ik ben er blij mee. Benieuwd wat mijn oma er van vind (verjaardagskado, ashanger met opa's as en vingerafdruk)

Vingerafdruk is ook duidelijk zichtbaar, dik tevreden!!

Femke van Schijndel -

Ik wil jullie via deze weg heel erg bedanken voor de ashanger met een foto van mama. Toen ik het uitpakte moest ik echt even huilen, wat is de hanger mooi geworden zeg.

Inmiddels zit de as erin en heb altijd mijn moeder bij me.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews