Een armband met vingerafdruk is een prachtig en uniek sieraad dat een bijzondere betekenis heeft. Het is een tastbare herinnering aan iemand die je lief hebt of hebt gehad, met wie je een onvergetelijke band hebt gehad of nog steeds hebt natuurlijk. Bij ons vind je zowel zilveren armbanden als lederen armbanden met een vingerafdruk. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze armbanden niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Materialen voor armbanden met vingerafdruk

Onze lederen armbanden zijn gemaakt van het beste rundleer voor ultiem comfort en duurzaamheid. Afhankelijk van het model wordt de sluiting gemaakt van nikkelvrij roestvrij staal of 925 sterling zilver. Onze zilveren armbanden zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver en de zilveren bedels worden met de hand vervaardigd. Bovendien zijn onze prachtige zilveren plaatarmbanden of slavenarmbanden massief en ook gemaakt van 925 sterling zilver. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige sieraden snel en tegen betaalbare prijzen te leveren.

Lederen armbanden met foto of vingerafdruk

Onze armbanden met foto worden gemaakt van mooi rundleer en worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm, ongeacht de grootte van je pols. Meet de omtrek van je pols nauwkeurig op en wij zorgen ervoor dat de armband goed past. We laseren de foto en eventueel de tekst in de sluiting van geborsteld roestvrij staal, dat nikkelvrij is. Een armband met een persoonlijke foto is een uniek en persoonlijk sieraad dat je dierbare herinneringen levend houdt. Of het nu gaat om een foto van je kinderen, hond of een andere dierbare herinnering, bij ons kun je erop vertrouwen dat het laseren van de foto met de grootste zorg en precisie wordt gedaan.

Kwaliteit en maatwerk

Wij geloven in kwaliteit en maatwerk en daarom maken we al onze armbanden met de hand. Dit stelt ons in staat om elke armband aan te passen aan de pols van de drager voor een perfecte pasvorm. We gebruiken alleen het beste leer en de hoogste kwaliteit zilver om ervoor te zorgen dat onze armbanden niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Bij het bestellen van een armband is het van essentieel belang om de exacte omtrek van je pols op te meten, omdat we de armband dan precies op maat kunnen maken voor jouw pols.

Bestel vandaag nog een unieke armband met vingerafdruk of foto

Een armband met vingerafdruk of foto is een uniek en persoonlijk sieraad dat een bijzondere betekenis heeft. Bij ons vind je hoogwaardige armbanden van zilver en leer, die allemaal met de hand worden gemaakt en op maat worden gemaakt voor een perfecte pasvorm. Bestel vandaag nog.

 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Edelstalen graveerarmband poli/mat 12 mm 21,5 + 1,5 cm

Deze edelstalen graveerarmband is geschikt voor het graveren van tekst en of vingerafdruk

42,50

visibility

Edelstalen graveerarmband 10,5 mm 22 cm

Deze edelstalen graveerarmband is geschikt voor het graveren van tekst en of vingerafdruk

42,50

visibility

Edelstalen graveer armband 11 mm 21 cm

Deze edelstalen graveer armband is geschikt voor het graveren van tekst en of vingerafdruk

42,50

visibility

Lederen gevlochten armband zelf samenstellen

Deze lederen gevlochten armband kun je zelf samenstellen en laten graveren.

49,00

visibility

Armband met vingerafdruk zwart vintage

Armband met vingerafdruk in vintage zwart design met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility

Armband met vingerafdruk grijs vintage

Armband met vingerafdruk in vintage grijs design met rvs sluiting met handige drukknop om te openen.

69,00

visibility

Lederen Armband met vingerafdruk Bruin met ruit motief

Armband met vingerafdruk in bruin leer met ruit motief en rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility

Lederen armband met vingerafdruk Croco

Armband met vingerafdruk in croco design met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility

Lederen armband met vingerafdruk Effen bruin

Armband met vingerafdruk in effen bruin met rvs sluiting dmv een drukknop.

69,00

visibility

Zilveren Dames plaatarmband met vingerafdruk Figaro 19 cm

Zilveren Dames plaatarmband met vingerafdruk Figaro schakel van 19 cm.

69,00

visibility

Zilveren armband met hondenpootje en naam

Mooie zilveren armband met hondenpootje en naam. Altijd je trouwe viervoeter bij je.

89,00

visibility

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk 20cm-6mm

Zilveren plaatarmband Gourmetschakel van 20 cm en 6 mm breed met vingerafdruk of naam.

89,00

Welke armband past het beste bij je?

Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De een houdt van een stoere lederen armband en de ander heeft liever een zilveren plaatarmband, slavenarmband of bedelarmband. In de lederen armbanden laseren wij vingerafdrukken en foto's, in de zilveren voornamelijk vingerafdrukken of handgeschreven teksten. Deze laseren wij verdiept in het zilver, zodat je er je leven lang van kunt genieten.

Armband graveren of met laser graveren?

Het met de laser graveren van sieraden heeft een heel groot voordeel ten opzichte van traditioneel graveren of met een dots machine. Als we kijken naar bijvoorbeeld zilver, dan krijg je met de laser en mooie en diepe gravure, die ook nog eens mooi glad aanvoelt. Deze gravure zal er ook nooit meer uitslijten. Met een dots machine zal de gravure in het begin acceptabel zijn, maar zal in de meeste gevallen bij dagelijks gebruik snel slijten, omdat zo'n puntjes machine nu eenmaal niet zo diep in het materiaal komt. Bovendien zie je niet een egale vingerafdruk, maar puntjes dus. Traditioneel graveren, ofwel wegsteken van materiaal gebeurt handmatig en dit kan niet iedereen even mooi. Het is een tijdrovende klus die niet alleen duur is, maar ook minder precies is als met een laser.

 

Bestel vandaag nog jouw unieke armband