Een armband met vingerafdruk is een mooi en bijzonder sieraad. Mooi door de materialen die we gebruiken en bijzonder door de vingerafdruk die we erin laseren. Het is immers een vingerafdruk van iemand die je lief hebt of lief hebt gehad... Of het nu gaat om een zilveren armband met vingerafdruk of een lederen armband met vingerafdruk, bij ons vind je het beide.

Materialen armband met vingerafdruk

Voor onze armbanden met leer, gebruiken we uitluitend het beste rundleer voor de kwaliteit en het draagcomfort. Afhankelijk van het model is de sluiting van nikkelvrij rvs of van 925 sterling zilver gemaakt. Bekijk hier onze lederen armband als gedenksieraad. Onze zilveren armbanden zijn altijd van 925 sterling zilver vervaardigd. De Zilveren bedels worden door ons met de hand gemaakt. Onze mooie zilveren plaatarmbanden of slavenarmbanden zijn bovendien van massief 925 sterling zilver gemaakt. Hierdoor kunnen we een hoogwaardig sieraad ook snel leveren en dat tegen een betaalbare prijs.

Lederen armband met foto of vingerafdruk

Onze armband met foto is gemaakt van mooi rundleer en worden bovendien op maat gemaakt. Dus of je nu een hele smalle pols hebt of een hele brede, ook dan kun je bij ons terecht. Meet de omvang op van je pols en wij zorgen ervoor dat de armband goed zal zitten. De sluiting is gemaakt van geborsteld rvs wat ook nog eens nikkelvrij is. Hierin laseren wij de foto en eventueel de tekst. Met zo'n foto armband heb je echt iets unieks om je pols. Vaak laat men een armband met foto maken van de kinderen of de hond bijvoorbeeld. Maar in de afgelopen jaren hebben we al zoveel voorbij zien komen, dat we niet meer verbaasd zijn als het iets anders is. Het garaveren van een foto is echt een specialisme, dat niet zomaar door iedereen mooi en goed wordt gedaan. Het bewerken van een foto en het optimaliseren van de foto om te laseren zijn alleen al een vak apart. Dan hebben we het nog niet eens over de kennis om het laserapparaat op de juiste manier in te stellen. Bij ons zul je altijd het maximaal haalbare resultaat krijgen!

Kwaliteit en maatwerk

De lederen armbanden zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit rundleer en verkrijgbaar in diverse kleuren. Alle armbanden worden stuk voor stuk door ons met de hand gemaakt. Daarom werken we niet met vaste afmetingen of maten. We willen dat de armband perfect om je pols zit en dus vragen we je om de exacte omvang van je pols. Het is belangrijk dat je met een meetlintje je pols opmeet op de knokkels van je pols. Die afmeting is voor ons belangrijk, omdat we dan weten hoe groot wij de armband moeten maken. Dus het strak opgemeten aantal centimeters doorgeven, wij zorgen dan dat de armband goed zal zitten. Geef je teveel of te weinig op dan dat je opmeet, zal de armband niet passen.

Kies hier een armband met vingerafdruk of foto uit die jij mooi vindt en bestel vandaag nog.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Armband met foto zwart 20mm

Lederen armband met foto gegraveerd in de roestvrij stalen sluiting. Jouw favoriete of meest dierbare foto in een moderne en unieke armband.

49,95

visibility

Armband met foto 20mm Bruin

Lederen armband met foto in de kleur Bruin. Jouw foto wordt gelaserd in de 20 mm brede sluiting van rvs.

49,95

visibility

Armband met vingerafdruk Zwart Vintage

Armband met vingerafdruk in Vintage Zwart design met rvs sluiting dmv een drukknop.

59,95

visibility

Armband met vingerafdruk Grijs Vintage

Armband met vingerafdruk in Vintage Grijs design met rvs sluiting met handige drukknop om te openen.

59,95

visibility

Armband met vingerafdruk effen bruin

Armband met vingerafdruk in effen Bruin leer met rvs sluiting dmv een drukknop.

59,95

visibility

Armband met foto 30mm Bruin

Lederen armband met foto in de kleur Bruin. Jouw foto haarfijn wordt gelaserd in de 30 mm brede sluiting van rvs.

59,95

visibility

Armband met foto 30mm Zwart

Lederen armband met foto in de kleur Zwart. Jouw foto haarfijn wordt gelaserd in de 30 mm brede sluiting van rvs.

59,95

visibility

Zilveren armband met Hondenpootje en naam

Mooie zilveren armband met hondenpootje en naam. Altijd je trouwe viervoeter bij je.

79,00

10%
visibility

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk 20cm-6mm

Zilveren plaatarmband Gourmetschakel van 20 cm en 6 mm breed met vingerafdruk of naam.

97,00

87,00

visibility

Zilveren armband met vingerafdruk bedel

Mooie zilveren Jasseron armband met vingerafdruk bedel. 925 sterling zilveren armband van 5mm breed incl. mooie bedel.

89,00

10%
visibility

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk 21cm-6mm

Zilveren plaatarmband Gourmetschakel van 21 cm en 6 mm breed met vingerafdruk of naam.

99,00

89,00

visibility

zilveren slavenarmband- met vingerafdruk

Mooie slavenarmband met vingerafdruk of met naam. Vierkant model massief 925 zilver

139,00

Welke armband past het beste bij je?

Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De een houdt van een stoere lederen armband en de ander heeft liever een zilveren plaatarmband, slavenarmband of bedelarmband. In de lederen armbanden laseren wij vingerafdrukken en foto's, in de zilveren voornamelijk vingerafdrukken of handgeschreven teksten. Deze laseren wij verdiept in het zilver, zodat je er je leven lang van kunt genieten.

Armband graveren of met laser graveren?

Het met de laser graveren van sieraden heeft een heel groot voordeel ten opzichte van traditioneel graveren of met een dots machine. Als we kijken naar bijvoorbeeld zilver, dan krijg je met de laser en mooie en dipe gravure, die ook nog eens mooi glad aanvoelt. Deze gravure zal er ook nooit meer uitslijten. Met een dots machine zal de gravure in het begin acceptabel zijn, maar zal in de meeste gevallen bij dagelijks gebruik snel slijten, omdat zon puntjes machine nu eenmaal niet zo diep in het materiaal komt. Bovendien zie je niet een egale vingerafdruk, maar puntjes dus. Traditioneel graveren, ofwel wegsteken van materiaal gebeurt handmatig en dit kan niet iedereen even mooi. Het is een tijdrovende klus die niet alleen duur is, maar ook minder precies is als met een laser.

 

Bestel vandaag nog jouw armband met vingerafdruk of foto!