Armband met foto laser graveren

Armband met foto graveren. Hoe en waarom?

Onze foto armbanden zijn erg populair bij nabestaanden van iemand die is overleden, maar zeker ook bij de hondenliefhebbers, papa's en mama's. De armbanden zijn namelijk altijd uniek en met een foto, vingerafdruk en tekst is er geen tweede op de wereld te vinden. Dus als je van aparte armbanden houdt, ben je bij ons op het juiste adres.

Onze armbanden zijn altijd gemaakt van 100% echt leer dat afkomstig is van Nederlandse koehuiden. Dit leer heeft een fijne structuur en is erg sterk. Voor ons is het een fijn materiaal om mee te werken, voor de drager van de armband geeft het een comfortabele fit en de zekerheid van kwaliteitsleer.

De sluitingen die we gebruiken zijn altijd van nikkelvrij, massief rvs en zijn afhankelijk van het model, voorzien van een magneetsluiting of drukknop. In deze sluiting laseren we de foto, vingerafdruk, logo en of tekst. RVS is een harde metaalsoort, waardoor de lasergravure niet snel zal slijten. Er zijn ook goedkopere en vaak glimmende sluitingen op de markt, maar deze zijn vaak verchroomd. Op het eerste oog lijkt het hetzelfde, maar na een aantal weken zal de gravure gaan slijten en minder zichtbaar worden. Bovendien kan de buitenste chroomlaag gaan afbladderen. 

Onze armbanden worden ALTIJD op maat gemaakt door ons. Wij werken niet met vaste omvangen, omdat we vinden dat een armband altijd perfect moet passen! Het is daarom ook heel belangrijk dat de polsmaat strak wordt opgemeten en dit aan ons wordt doorgegeven. Veel te vaak meet men de pols niet, of niet goed op of men meet een armband of horloge op. Dit zal niet werken en dan zal de armband ook niet passen. Als wij de omvang strak om de pols gemeten weten, berekenen wij aan de hand van de dikte van het leer en de afmetingen van de sluiting de ideale lengte. Meet dus altijd de pols goed op.

We krijgen vaak de vraag of je alles met de armband kunt doen. In principe wel, maar waarom moet de armband mee in bad of mee de zee in? Dat doe je toch ook niet met je leren schoenen? Natuurlijk zal het leer donkerder, harder of juist zachter worden, maar dat is toch ook logisch? Behandel onze armbanden dan ook als een dierbaar sieraad, dan gaat het lang mee en blijft het bovendien mooi.

Wil jij ook zo'n mooie en aparte armband bestellen? Kijk dan eens hier.

  Darek Ostrowski     28-07-2018 21:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.